offffffffffff grip oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum derste konuşmada zorlandığım için çok yoruluyorum
pazartesi bende dğum izni alacağım biraz erken ama olsun zorlanıyorum artık ilk hamileliğimde 37. haftaya kadar çalışmıştım nasıl çalışmışım hayret ediyorum
sürekli uzanıyorum bakalım böyle devam ederse yarına alıcam randevumu....hepimiz zamanında va sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Günaydın kızlar.Geceleri uyuyamıyorum artık.3:30da uyandım tv izledim.6:30da tekrar uyandım.Pufff.Bebişler doğunca da 10 dk nerde uyusam diye bakarız
33+1 im canım bugün bende öyledir dedim ama biryandan da korktum acıkcasıgünaydın hanımlar dışarıda serin bir hava var üşüdüm valla gelene kadar , colerkocum kaç haftalısın muhtemelen yalancı kasılmalardır.
Bana da oluyo Esracım.Sanırım doğuma hazırlık kasılmalarıkızlarrr günaydınnnn... kimse yok ama ben yinede sorayım gelenlerden cvp bekliyorum.. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık iki adım attım kasıklarıma acayip bir ağrı sağlandı aradan yarım saat geçti yine aynı şekilde sonra eve geldik tekrar oldu bunlar rahmimin doğuma hazırlığı yalancı sancılardır değil mi
canım rahat mı edemiyorsun yatakta
neden uyuyamıyorsun?
bilmiyorumkismile
günaydın kızlar ,bende bu sabah 5,30 da kalktım nolucak bu uykusuzluk şimdide nasıl uykum geldi(
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?