2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepimize kolaylik versin ne zor gunler benim de bebegim disari cikarken kasiklarimda resmen aksamlarida mideme cikiyor tas gibi oluyorum artik endisler artti..

gecmis olsun canim bilirim beter bisey hamileligimden bu yana 3 kez grip oldum resmen surundumm,,Acil sifalar canim:1hug:

sürekli uzanıyorum bakalım böyle devam ederse yarına alıcam randevumu....hepimiz zamanında va sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

canim gecmis olsun insllah bosuna endiselenmissindir.ama inan ki benim bebegimde hep asagida sancidan doguruyorum saniyorum,,insallah guzel haberlerle gelirsin yarin canima.s.

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
izine ayrıldım bol bol uyurum diyordum ama hem gece uyuyamıyorum hem de sabahın köründe kalkıyorum, uyanıp anneme geldim bile çoktan... bu uykusuzlukla ne yapacağım bilmiyorum mafoldumben

Günaydın kızlar.Geceleri uyuyamıyorum artık.3:30da uyandım tv izledim.6:30da tekrar uyandım.Pufff.Bebişler doğunca da 10 dk nerde uyusam diye bakarız

Günaydın kızlar.Geceleri uyuyamıyorum artık.3:30da uyandım tv izledim.6:30da tekrar uyandım.Pufff.Bebişler doğunca da 10 dk nerde uyusam diye bakarız

canım rahat mı edemiyorsun yatakta
neden uyuyamıyorsun?
bilmiyorumkismile

dünaydın kimsecikler yok bende çıkayım bari oğlumu okula götürcem daha hiç gidesim gelmiyor artık

kızlarrr günaydınnnn... kimse yok ama ben yinede sorayım gelenlerden cvp bekliyorum.. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık iki adım attım kasıklarıma acayip bir ağrı sağlandı aradan yarım saat geçti yine aynı şekilde sonra eve geldik tekrar oldu bunlar rahmimin doğuma hazırlığı yalancı sancılardır değil mi

günaydın hanımlar dışarıda serin bir hava var üşüdüm valla gelene kadar , colerkocum kaç haftalısın muhtemelen yalancı kasılmalardır.

günaydınnnn!!!!!!!!!!!

colerkocum rahim doğuma hazırlanıyordur..merak etme düzenli bir şekilde uzun süre devam ederse korkmak lazımm.........

inş. gökkuşak ama hem korktum hem heyecanlandım ne güzel bir duygu yaa allahım tüm isteyenlşere nasip etsin inşallah...

günaydı colerko geçen pazargünü yürüyüş yaparken banada oldu çok korktum ama yalancı sancıdır herhalde evde birşey olmuyor uzun yürüyüp yorulmamak gerekiyor.kısa yürüyüşler yapalım artık

kızlar nerdesiniz yaa amma sessiz burası tabi çoğunluk izinde evinde yatıyor değil mii... selmadan haberi olan varmı kızlarr

Bana da oluyo Esracım.Sanırım doğuma hazırlık kasılmaları

canım rahat mı edemiyorsun yatakta
neden uyuyamıyorsun?
bilmiyorumkismile

Bilmiyorum ki canım.Gece çok uyanıyorum benakannehir

günaydın kızlar ,bende bu sabah 5,30 da kalktım nolucak bu uykusuzluk şimdide nasıl uykum geldi (

colerko bencede rahim kendini doğuma hazırlıyodur.hayırlısı inşallah dinlenmeye bak.

günaydın kızlar ,bende bu sabah 5,30 da kalktım nolucak bu uykusuzluk şimdide nasıl uykum geldi (
.

günaydın kızlarrrr kaydirigubbakcemile2
aynı uyku sorunu bende de var yaaaa ama benimki dengesizlik şeklinde, dün sabah 4 de gözümü açmışken bu sabah alarma bile uyanamadım. bi çok uyuyom bi hiçç uyuyamıommmm alt üst oldu dengeler valla..
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…