merhaba herkese...
bende bugün bir uyudum bir uyandım ..hiçbişey anlamadım uykudan..bel ağrısı,bacak ağrısı da bir taraftan öldürdü beni...bir ara dalmışım ağlayarak uyandım...böyle 2 ay nasıl geçecek?????
öfffff sorma tatlım valla, balansım da şaştı benim öne çekme yapıom artık, maymun gibi oldum yaaa hahahahhaaaa:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3ay hiç sorma ben kasılmalara erken başlayınca hep öne doğru eğik yürüorum bugünlerde biraz düzeldim..eşim falan dalga geçiyodu kabadayı gibi ne komiksin diyodu...
kızlar benim çok ağrım sızım yokta uyurken çok sağa sola dönüyorum birde yatamıyorum yastıkta kullanmıyorum sizler nasıl yatıyorsunuz
ay hiç sorma ben kasılmalara erken başlayınca hep öne doğru eğik yürüorum bugünlerde biraz düzeldim..eşim falan dalga geçiyodu kabadayı gibi ne komiksin diyodu...
Ben de yürüyüşü çok abarttığım zaman ağrılarım oluyor. O zaman azıcık tempoyu düşürüp dinleniyorum ve hep su yanımda oluyor. Doktorum yürüyüşü çok önerdi, hem rahat doğum yapmak için, hem de son aylardaki şişkinliklerin olmaması için... Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum... Sonrasında da bir duş çok rahatlatıyor. Özellikle duş, bacak ağrılarına falan çok iyi geliyor. en azından ben de öyle oldu.. kaydirigubbakcemile3kızlarrr günaydınnnn... kimse yok ama ben yinede sorayım gelenlerden cvp bekliyorum.. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık iki adım attım kasıklarıma acayip bir ağrı sağlandı aradan yarım saat geçti yine aynı şekilde sonra eve geldik tekrar oldu bunlar rahmimin doğuma hazırlığı yalancı sancılardır değil mi
merhaba herkese...
bende bugün bir uyudum bir uyandım ..hiçbişey anlamadım uykudan..bel ağrısı,bacak ağrısı da bir taraftan öldürdü beni...bir ara dalmışım ağlayarak uyandım...böyle 2 ay nasıl geçecek?????
kızlar benim çok ağrım sızım yokta uyurken çok sağa sola dönüyorum birde yatamıyorum yastıkta kullanmıyorum sizler nasıl yatıyorsunuz
yaa birde ben uyurken çok çabuk terliyorum eskiye nazaran sizdede oluyor mu?
ben başından beri menopozlu gibiyim zaten canım. hiç bu kadar ateşli bir kış geçirmemiştim valla, yandım tutuştum hepp.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?