2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bende uyuyamıyorum sabahları çok erken kalkıyorum öğlen gibi uykum geliyor ama çaılışıyorum ay sonuna kadar sıkıyım dişimi

kızlar benimde uykum denhgesizleşi birde ağrılarım vbar dr enson gittiğimde yeri rahat aşağıdada değil falan dedi ama bana öle gelmiyo gündüzleri hep aşağıda acayip kasık ağrım oluyor irde bugün eğilincce karnımın altından aşağıya bişe saplandı sanki çıkıyomuş gibi bence nisanın ortasında sancılancam ben dahada erken 31 haftalığım daha

Günaydın Anneler zemuszemus

Evde olmak güzelmiş valla... Sabah 8:30 gibi kalktım, uzun ketifli bir kahvaltı, o esnada haberleri izledim... dünyadan bi haberiz iş yerinde valla... Sonra iş ile ilgili bir iki bişey yapıp yolladım arkadaşlara... Şimdi size yazabiliyorum. Geriye dönüp sabahtan beri neler yazmışınız bakacağım. Sonra da dergilerime biraz bakmak istiyorum...

merhaba herkese...
bende bugün bir uyudum bir uyandım ..hiçbişey anlamadım uykudan..bel ağrısı,bacak ağrısı da bir taraftan öldürdü beni...bir ara dalmışım ağlayarak uyandım...böyle 2 ay nasıl geçecek?????

öfffff sorma tatlım valla, balansım da şaştı benim öne çekme yapıom artık, maymun gibi oldum yaaa hahahahhaaaa:roflol::roflol:

kızlar benim çok ağrım sızım yokta uyurken çok sağa sola dönüyorum birde yatamıyorum yastıkta kullanmıyorum sizler nasıl yatıyorsunuz

öfffff sorma tatlım valla, balansım da şaştı benim öne çekme yapıom artık, maymun gibi oldum yaaa hahahahhaaaa:roflol::roflol:

ay hiç sorma ben kasılmalara erken başlayınca hep öne doğru eğik yürüorum bugünlerde biraz düzeldim..eşim falan dalga geçiyodu kabadayı gibi ne komiksin diyodu...

kızlar benim çok ağrım sızım yokta uyurken çok sağa sola dönüyorum birde yatamıyorum yastıkta kullanmıyorum sizler nasıl yatıyorsunuz

ben bacaklarımın arasına yastık alıp genelde sol tarafta uyumaya gayret ediyorum tatlım. zaten bacak arasına yastık koyunca pek sağa sola dönmek mümkün olmuyor, nerde uyursan ordan kalkıosun sabahları.

ay hiç sorma ben kasılmalara erken başlayınca hep öne doğru eğik yürüorum bugünlerde biraz düzeldim..eşim falan dalga geçiyodu kabadayı gibi ne komiksin diyodu...

hehehhehee maymuna evrildim ben de..şakkıdı

günaydın herkese gerçi günaydın için geç bir saat ama işten güçten anca fırsat buldum ağrısı olanlar, uykusuzluk çekenler hehpsi çok normal son ayımız böyle biraz zor geçecek ben diğerlerinden tecrübeli olduğum için çok garipsemiyorum yalnız nefes darlığı en kötüsü insan ölüyormuş gibi zannediyor hepsi bitecek az kaldı,bu arada doktorum en çok kasılma zannettiğimiz ağrıların bağırsak krampları olduğunu söyledi, aralıklarla belimize vuran rutin seyreden bir ağrı olduğunda korkmalıymışız

merhaba güzel anneler;

geçmişi okudum geldim,herkesin uyku problemleri başlamış,benimde yan yatmaktan kalça kemiklerim ağrıyor artık...

lülülülülülü Ben de yürüyüşü çok abarttığım zaman ağrılarım oluyor. O zaman azıcık tempoyu düşürüp dinleniyorum ve hep su yanımda oluyor. Doktorum yürüyüşü çok önerdi, hem rahat doğum yapmak için, hem de son aylardaki şişkinliklerin olmaması için... Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum... Sonrasında da bir duş çok rahatlatıyor. Özellikle duş, bacak ağrılarına falan çok iyi geliyor. en azından ben de öyle oldu.. kaydirigubbakcemile3

Uykudan arada uyanmalar bende de arada oluyor, yine de çok yoğun değil, henüz iş yorgunluğu sürüyor sanırım, 2 kere uyanıp uyuma dışında pestil gibiyim. Yalnız bana iyi gelen şeyleri yazayım, belki sizin de işinize yarayabilir. 2 yastık ile yatıyorum, bu reflünün verdiği rahatsızlığı önlüyor, ( çok rahatsız olursam kalkıp rennie' den içiyorum, missss) bacaklarımın arasına aldığım hamile /emzirme yastığını koyuyorum. Normal yastıkta olabilir. Bazen sırt üstü yatarsam da bacaklarımı yükseltecek diz altına 1*2 yastık koyuyorum. valla işe yarıyor... bir de her derde deva uyku öncesi duş... Su severlere birebir...

yaa birde ben uyurken çok çabuk terliyorum eskiye nazaran sizdede oluyor mu?

ben başından beri menopozlu gibiyim zaten canım. hiç bu kadar ateşli bir kış geçirmemiştim valla, yandım tutuştum hepp.:sm_confused:

canım çok normal hamilelikte sıcaklık artışı fazla oluyo allahtan yaz hamilesi değiliz çok zor geçiyor çünkü ben yaşadım Mısır da 40 derece sıcaklıkta hamileliği nasıl zorbir şey olduğunu biliyorum,

evet canım bende çok oluyor ben önceden sürekli üşüyen titreyen biriyken şimdi en ufacık sıcaktan bunalıyorum uykudan ter içinde kalkıyorum.

sğlun kızlar bacak arasına yastık koymayı deniycem,15-20 gün öncesine kadar sırt üstü çok rahat yatardım fakat şimdi nefes zorluğu çekiyorum sağ sol idare ediyorum, başımın altınada bende 2 tane yastık koyuyorum anca rahat yatabiliyorum ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…