2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktorum sırtüstü yatınca bebek direk olarak aort damarına baskı yapar nefesin kesilir demişti,bende o yüzden hep yan yatıyorum...

:sm_cool::sm_cool:valla ben de evde sıcaklandıkça kombiyi düşürüp camları açmaktan hasta ettim herkesi

eskiden atlet hiç giymezdim incecik şeylerle uyurdum,şimdi birde aman belim açılır üşürüm korkusuyla hem atlet,hem pijama giyiyorum sanırım o da terletiyor,neyse çok şükür az kaldı ,hayırlısı ile bebeklerimiz gelecek 2 aya kadar...

kızlar nasılsınız.bugün sabah eşimle yürüyüş yaptık,yazlıklar çıkmış bu arada her yerde.kışlık kıyafetler çıkarıp yerine yazlık almak gerekiyor,yanlız kızlar,yazlıklarda 1 ay sonra doğum yapacağız,bir aylık için değmez diye düşünüyorum büyük beden almaya.doğum sonrası kıyafet seçimi bir muamma.
içinizde hiç bilen varmı,doğumda sonrası kaç kilo verilir.beden olarak kıyafetleri ona göre seçmeyi düşünüyorum.bu arada siz kıyafet seçimini ne yaptınız.kaç beden almayı düşünüyorsunuz.

kızlar benim dünden beri inanılmaz bi mide yanmam var az önce çay içeyim dedim sanki açık yaranın üzerine sıcak çayı boşaltmışım gibi canım yandı.doktor gaviskon yazdı ama içmedim şimdide pişman oldum akşama kadar nasıl dayanıcam

doktorum sırtüstü yatınca bebek direk olarak aort damarına baskı yapar nefesin kesilir demişti,bende o yüzden hep yan yatıyorum...

evet doğru canım bende biliyorum bebeğe değilde anneye zaralı alışkanlık işte ama en çokta yüzü koyun yatmayı özledim

Eda1981, arcak81, eceyas, ozlemco, mhtp, slece17, zekilk, colerko

nerelerdesiniz güzel anneler??:CüvCüv:

evet doğru canım bende biliyorum bebeğe değilde anneye zaralı alışkanlık işte ama en çokta yüzü koyun yatmayı özledim

bende çok özledim canım,kollarımı açıp sırtüstü yatmayı,,,kocamı öyle görünce kıskanıyorum vallahi...

valla ben şimdi hiçbirşey almayı düşünmüyorum bir doğurayım sonra kırkım çıksın ondan sonra bakıcam.şimdiden hiç bilemeyiz ki daha kaç kilo alıcaz sonra ne kadarını verebilcez.ondan ben evdekilerle idare edicem arada kocişin svitlerini t-shortelrini giyerim kaydirigubbakcemile3

bende şimdilik birşey almayı düşünmüyorum,belki emzirirken dahada kilo alabilirim diye düşünüyorum,önce doğurayım hayırlısıyla ondan sonra bakmayı düşünüyorum...

merhaba kızlar gece uykusuzluk en büyük sorun her gece uyanıp bi kaç saat uyumak için savaşıyorum. artık sabahları eşim kalkarken çalar saati bile duymuyorum o derece oldum yani. bizim saatte oyle az çalamz kendi kendine susar yyine başlar 5 dk sonra ama duymuyorum eşim tam kapıda çıkarken uyandım. uykusuzluk zor.

gece ben fark etmeden donuyorum bır uyanıyorum yuzu koyun yatıyorum hemen donuyorum 24 yılın verdıgı alıskanlık heralde

şimdiden bişey almayın kızlar, bir doğuralımda önceki kıyafetlerimiz olabilir belki pantolonlar olmaz zaten yaza denk geliyoruz uydururuz bişeyler

slm mayıs anneleeri...inş. güzel bi gün olur..ben kendimi kötü hissediyorum o ayrı tabi...karnımda sertleşme devam ediyo ama ole rutin falan değil..sabah namazı kılarkende aşağıda malumbölgede yani bi acı hissettim 2 kere oldu...zaman azaldıkça en ufak bişeyde doğuruyomuyum diyorum...kafayı yiyorum sanırım..allahtan yarın randevum var....

herhalde yalancı kasılmalardır,bende çok oturunca karnım toplanıyor ,kasıklarımda ağrı hissediyorum sonra geçiyor,senin 35 hafta bitmek üzere,normaldir herhalde,inşallah tüm bebeklerimiz zamanında gelir...

selam kızlar.. biraz önce doktor kontrolümüzden geldim, maşallah teyzeleri benim küçük kızım büyümüş 2.293 gr. olmuş doktor çok memnun kaldı doğum tarihimde şimdilik bir aksilik olmazsa 4.mayıs olarak kararlaştırdık. NST çekimimde biraz kasılmalar gördü çok önemli olmadığını söyledi gayet normalmiş bakalım aksilik çıkmazsa doğum tarihimiz 04.05.2010

maşallah canım kocaman olmuş,
bende Cuma günü göreceğim kızımı bakalım ne kadar olmuş...çok merak ediyorum...

herhalde yalancı kasılmalardır,bende çok oturunca karnım toplanıyor ,kasıklarımda ağrı hissediyorum sonra geçiyor,senin 35 hafta bitmek üzere,normaldir herhalde,inşallah tüm bebeklerimiz zamanında gelir...

inş...bide tekim hala evde panik oluyorum annem antalyada nisanın 10.da falan gelicek inş.

Maşallah, büyümüş, kocaman olmuş :) tarih karalaştırdığınıza göre, sezeryen olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…