slm mayıs anneleeri...inş. güzel bi gün olur..ben kendimi kötü hissediyorum o ayrı tabi...karnımda sertleşme devam ediyo ama ole rutin falan değil..sabah namazı kılarkende aşağıda malumbölgede yani bi acı hissettim 2 kere oldu...zaman azaldıkça en ufak bişeyde doğuruyomuyum diyorum...kafayı yiyorum sanırım..allahtan yarın randevum var....
selam kızlar.. biraz önce doktor kontrolümüzden geldim, maşallah teyzeleri benim küçük kızım büyümüş 2.293 gr. olmuş doktor çok memnun kaldı doğum tarihimde şimdilik bir aksilik olmazsa 4.mayıs olarak kararlaştırdık. NST çekimimde biraz kasılmalar gördü çok önemli olmadığını söyledi gayet normalmiş bakalım aksilik çıkmazsa doğum tarihimiz 04.05.2010
Maşallah, büyümüş, kocaman olmuş :) tarih karalaştırdığınıza göre, sezeryen olacak.
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin :Saruboceq:
selam kızlar.. biraz önce doktor kontrolümüzden geldim, maşallah teyzeleri benim küçük kızım büyümüş 2.293 gr. olmuş doktor çok memnun kaldı doğum tarihimde şimdilik bir aksilik olmazsa 4.mayıs olarak kararlaştırdık. NST çekimimde biraz kasılmalar gördü çok önemli olmadığını söyledi gayet normalmiş bakalım aksilik çıkmazsa doğum tarihimiz 04.05.2010
maşallah canım kaç haftalık oluyorsunuz
kızlar ben yemeğe çıkıyorm
51+4 haftalık olduk canımmmmm[/Q
yanlış yazmışsın sanırım canım 31+4 mü öyle ise maşallah çok iyi Allah nazardan saklasın
tebriklerrr ilk doğum tarihimiz belli olmuş...sağlıkla gelsin inş. kuzucuk
tatlım sen kaç haftalıktın kasılmalarından bahsetmişsin
51+4 haftalık olduk canımmmmm[/Q
yanlış yazmışsın sanırım canım 31+4 mü öyle ise maşallah çok iyi Allah nazardan saklasın
pardon canım telefonla konuşuyordum bir taraftan 32+5 günlük olduk sempatiksalakcinni
35+2 yizbgün ne yaşıyamı nasıl yaşıcamı bilmemek çok zormuş..herşeyde acaba doğum mu acaba sancımı die düşünmekten kafayı yicem
pardon canım telefonla konuşuyordum bir taraftan 32+5 günlük olduk sempatiksalakcinni
tamama şimdi oldu :) yinede maşallah kızına kg çok iyi
canım maşalalh pek bişey kalmamış kasılmaların çok normal hiç dert etme biliyorsun bazı bebekler biraz erken gelebilir illaki 40 haftayı doldurmasını beklemeyelim 36-37 haftadan sonra doktorlar hazır olda bekletiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?