2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yalancı sancılar olabilir canım kendini yormamaya bak .kontrolunde yarınmış.aslında randevunu bugüne aldırabilsen iyi olur en azından beklemeden rahatlardın.çünkü şimdi sana yarın olmak bilmez.

ay maşallah kızına. gözün aydın tarihise öğrenmişsin artık Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.tabii hepimizinkini.

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin :Saruboceq:

maşallah canım kaç haftalık oluyorsunuz

tebriklerrr ilk doğum tarihimiz belli olmuş...sağlıkla gelsin inş. kuzucuk

tşk ediyorum canım, sende kasılmaları çok kafana takma, benim bugün adet sancısı gibi belden giren ağrım vardı hatta NST çekiminde de çıktı ama doktor gayet normal olucak bu tür ağrılar dedi.

öyle valla izne çıkanlar dinlenmeye çekildi anlaşılan...
kasılmaları takmamak elde değilki benim oğlan resmen leğen kemiklerimde hareket ediyo çok aşağıda hissediyorum yani yarın sorucam dr.uma aşağıdamı die..

35+2 yizbgün ne yaşıyamı nasıl yaşıcamı bilmemek çok zormuş..herşeyde acaba doğum mu acaba sancımı die düşünmekten kafayı yicem

canım maşalalh pek bişey kalmamış kasılmaların çok normal hiç dert etme biliyorsun bazı bebekler biraz erken gelebilir illaki 40 haftayı doldurmasını beklemeyelim 36-37 haftadan sonra doktorlar hazır olda bekletiyor zaten

evet öyle tabi..inş.. ben panikten ole hissediyorumdur 38 e kadar dursun oğlum ole erkenden de gelmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…