canım maşalalh pek bişey kalmamış kasılmaların çok normal hiç dert etme biliyorsun bazı bebekler biraz erken gelebilir illaki 40 haftayı doldurmasını beklemeyelim 36-37 haftadan sonra doktorlar hazır olda bekletiyor zaten
evet öyle tabi..inş.. ben panikten ole hissediyorumdur 38 e kadar dursun oğlum ole erkenden de gelmesin..
bide kızlar benim bu ay karnım pek büyümedi sanki acaba oğlan kilo almadı mıki..
kilo alımından çok kemik ve iç organ gelişimi oluyor ya bu dönemde ondandır birde şekil değiştirdikleri için sen fark etmemiş olabilirsin
selam kızlar.. biraz önce doktor kontrolümüzden geldim, maşallah teyzeleri benim küçük kızım büyümüş 2.293 gr. olmuş doktor çok memnun kaldı doğum tarihimde şimdilik bir aksilik olmazsa 4.mayıs olarak kararlaştırdık. NST çekimimde biraz kasılmalar gördü çok önemli olmadığını söyledi gayet normalmiş bakalım aksilik çıkmazsa doğum tarihimiz 04.05.2010
bende son haftalarda daha çok kilo alıyolar die biliyodum...35 haftalığız biz...offfff yarın olsada atlatsam bu sıkıntıyı..her kontrolde acaba iyimi kilo alımı gelişimi nasıl die düşünmek çok zor..
Zeyno, maşallah canım bebeğine, koca kız olmuş artık
seninle günümüz yakın demek ki sezeryan olursam benim de 5 inde falan olabilir, heyecanlanıyorum artık eyvahedigeldismile
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
bide kızlar benim bu ay karnım pek büyümedi sanki acaba oğlan kilo almadı mıki..
bende son haftalarda daha çok kilo alıyolar die biliyodum...35 haftalığız biz...offfff yarın olsada atlatsam bu sıkıntıyı..her kontrolde acaba iyimi kilo alımı gelişimi nasıl die düşünmek çok zor..
hiç sorma, ben de sıkıntı yapıyorum bu konuda. pazartesi gittiğimde pek kilo almamıştı ben ısrarla sorunca dr ultrasondan da kaynaklanıyor olabilir gibi bir şeyler demişti, 20 gün sonra gel dedi ama ben dayanamayıp haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum. 2 gündür baya canım sıkkın bu konuda...
zeynı maşalah bebeğine,nts de sancı görülünce alttan muane yapıyorlamı bayanlar
kızlar nasılsınız.bugün sabah eşimle yürüyüş yaptık,yazlıklar çıkmış bu arada her yerde.kışlık kıyafetler çıkarıp yerine yazlık almak gerekiyor,yanlız kızlar,yazlıklarda 1 ay sonra doğum yapacağız,bir aylık için değmez diye düşünüyorum büyük beden almaya.doğum sonrası kıyafet seçimi bir muamma.
içinizde hiç bilen varmı,doğumda sonrası kaç kilo verilir.beden olarak kıyafetleri ona göre seçmeyi düşünüyorum.bu arada siz kıyafet seçimini ne yaptınız.kaç beden almayı düşünüyorsunuz.
hiç sorma, ben de sıkıntı yapıyorum bu konuda. pazartesi gittiğimde pek kilo almamıştı ben ısrarla sorunca dr ultrasondan da kaynaklanıyor olabilir gibi bir şeyler demişti, 20 gün sonra gel dedi ama ben dayanamayıp haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum. 2 gündür baya canım sıkkın bu konuda...
doktorlar sorun yoksa takmamak gerekli ama olmuyor işte,,,bende en ufak şeyden nem kapıyorum,çok şükür 2 gün sonra gideceğim,gidince rahatlıyorum ama en fazla 5-6 gün sonra yine başlıyor sorular...
zeynı maşalah bebeğine,nts de sancı görülünce alttan muane yapıyorlamı bayanlar
çok sağolasın tatlım benim kızım biraz gerideydi bir hafta geriden geliyordu buda canımı çok sıkıyordu ama şükür allah'a şimdi dr. da benide şaşırttı artık günlerimiz yaklaştı canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?