2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet zaten 36dan sonra heran bekleyin diyor drlar. 40 hafta bekleyen bebek zor. o zamanda bir şey mi var diye didikliyorlar herşeyi

bide kızlar benim bu ay karnım pek büyümedi sanki acaba oğlan kilo almadı mıki..

kilo alımından çok kemik ve iç organ gelişimi oluyor ya bu dönemde ondandır birde şekil değiştirdikleri için sen fark etmemiş olabilirsin

kilo alımından çok kemik ve iç organ gelişimi oluyor ya bu dönemde ondandır birde şekil değiştirdikleri için sen fark etmemiş olabilirsin

bende son haftalarda daha çok kilo alıyolar die biliyodum...35 haftalığız biz...offfff yarın olsada atlatsam bu sıkıntıyı..her kontrolde acaba iyimi kilo alımı gelişimi nasıl die düşünmek çok zor..

Zeyno, maşallah canım bebeğine, koca kız olmuş artık
seninle günümüz yakın demek ki sezeryan olursam benim de 5 inde falan olabilir, heyecanlanıyorum artık eyvahedigeldismile
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

bende kontrole 10 gun kala baslıyor o sıkıntılar. ıyımı buyudumu nasıl oldu bır sorun varmı nedense kontrolden sonra bı 15 gun rahat oluyorum sonra sil baştan bu düşüncelere:uhm:

çok sağolasın tatlım benim kızım biraz gerideydi bir hafta geriden geliyordu buda canımı çok sıkıyordu ama şükür allah'a şimdi dr. da benide şaşırttı artık günlerimiz yaklaştı canım hayırlısı olsun

bide kızlar benim bu ay karnım pek büyümedi sanki acaba oğlan kilo almadı mıki..

büyümüştür canım merak etme,aynı şeyi hep ben düşünüyorum,az kilo aldım büyümedi mi?karnım küçük büyümedi mi?...vs.vs. sağlıklı doğsunlar inşallah...

hiç sorma, ben de sıkıntı yapıyorum bu konuda. pazartesi gittiğimde pek kilo almamıştı ben ısrarla sorunca dr ultrasondan da kaynaklanıyor olabilir gibi bir şeyler demişti, 20 gün sonra gel dedi ama ben dayanamayıp haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum. 2 gündür baya canım sıkkın bu konuda...

doktorlar sorun yoksa takmamak gerekli ama olmuyor işte,,,bende en ufak şeyden nem kapıyorum,çok şükür 2 gün sonra gideceğim,gidince rahatlıyorum ama en fazla 5-6 gün sonra yine başlıyor sorular...

canım ben önceki hamileliklerimden biliyorum ilk altı ay hamile kotlarımı pantolonlarımı giydim hem rahat etmek açısından hem de öyle çabucak toparlanmıyo ama şimdi çok güzel elbiseler var bu hamileliğimde hep elbise giydim ben ve hiç hamile giyimden almadım kıyafetlerimi Batik ten falan aldım robadan çok güzel kesimli elbiseler var ki benim 7 aya kadar hamile olduğumu anlayamadı iş yerindekiler şimdide onların şifonları penyeleri çıkmış yani zayıflasakda giyebileceğimiz elbiseler onlardan alıcam bir kaç tane hem önleri de emzirmeye müsait gördüm yeni çıkanların içinde sen de öyle yapabilirsin, ben bir de diğerlerinde yazlık eşortman takım çok giymiştim çok rahat oluyor

ZEYNI bu arada 41 kere maşallah bebişine kilosu çok çok iyi sağlıkla kavuştursun allahım 4.5.2010 da çok güzel olmuş

kilo alımlarıda bir olmuyo tabi insan telaşlanıyo..benim son kontrolden önceki kontrolumde 3 haftada sadece 263 gr almıştı oğlum..dr..iyi demişti ama bana çok az geldi tabi..son kontrolde ise 3 haftada 724 gr almış..bakalım yarın kaç olucak...

doktorlar sorun yoksa takmamak gerekli ama olmuyor işte,,,bende en ufak şeyden nem kapıyorum,çok şükür 2 gün sonra gideceğim,gidince rahatlıyorum ama en fazla 5-6 gün sonra yine başlıyor sorular...

haklısın, doktor gayet iyi bir sorun yok dedi aslında... flash belleğe muayeneyi kayıt yapıyor doktorum şimdi ona baktım da, bir önceki muayene de oğlum 1700 gr, 43 cmmiş, son muayenede 1800 gr 41 cm görünüyor. hadi kilo almadı boyu da kısalmadı ya :) sanırım ultrasondan kaynaklanan bir sorun var... böyle avutayım kendimi bu hafta, gelecek hafta da tekrar gideyim bari...

maşallah kızına canım inşallah bir dahakine benimki de bizi şaşırtır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…