2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla benim de aynı şey boy konusunda kafama takılıyo dün sordum doktora boyu 7 ile çarpıyoruz falan diye ne formülleriniz var sizin dedi boy değişebilir ultrasyon durumuna göre bebeğin pozisyonuna göre falan dedi nitekim 31+2 de 57 çıkmış boyu anlayamadım 7 ile çarpınca çok az oluyo takmamak lazım bence

bencede ölçümden kaynaklanan bi sorundur..kilo almayan bebek duydum ama boyu kısalan bebek duymadım...sıkma canını boşuna annesi..

ultrasondardır canım,bebişinin pozisyonuda çok önemli ölçümlerde,endişelenme bence...

sağolun kızlar, iyi ki burası var... sıkıntılarımızı anlatıp rahatlıyoruz olumunekankayizsmile

kızlar bebeklerin boyu tam belli olmuyor yaklaşık hesaplıyorlar oda şöye bebek anne karnında iki büklüm duruyor nasıl ölçsünler bacak boyunu alıyorlar bir üst boyu yaklaşık söylüyorlar bana 2 doktorda aynısını söyledi kg gelince canınızı hiç sıkmayın çok kg olan bebekte sağlıklı oluyor 2900-3000 kg olan bebekte sağlıklı oluyor.inanın ben 3000-3250 olsada yeterli olur sağlıklı olsunda

evet canım benim doktorum zaten boyunu hiç söylemiyor hesaplanmaz diyor sağlıklı desinlerde o bize yetiyor kilosuda yetecek kadar olsun inşallah yeterki gelişmesinde sağlığında bir sorun çıkmasın

sonunda oğlumun eşyalarını çantaya yerleştirdim...kendiminkileride yıkayıp yarın akşama eklicem çok yavaş davrandım çanta konusunda niyeyse hazırda olsunda içim rahat olsun....

ben doğduğumda 4 kiloymuşum boyum posum yerindeymiş ama 2 aylıktan sonra hiç gelişme göstermemişim annemler ne çekmiş hoş bende ne çektim bu zamana gelene kadar hatyatım doktorlarda geçti . o yüzden takılmayın Allah sağlık versin başka dertler vermesin bebelerimize

canım hiç canını sıkma,suda çekcek hali yok bebeğin,ben ultrasonda verdiği rakamlara hiç takılmıyorum,benim boyum 1.70 eşim 1.83 dr a göre bebeğin boyu haftasıyla tam uyumlu,ama ben oğlumun uzun olcağına inanıyorum :)gerçi önceliğimiz sağlıklı olmaları :)
kızlar ben yavaş yavaş sezeryana doğru kayıyorum sanırım,hiç normal doğum cazip gelmemeye başladı

ben de aksine minik doğmuşum, 2800 falanmışım ama ne bebeklikte ne sonra sağlık problemi yaşamadım pek, sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah...

sağol canım evet önceliğimiz sağlıklı olmaları tabi... ben 160 bile değilim, eşim 187 falan, umarım oğlum babasına çeker :))
ben baştan beri hep sezeryan taraftarıyım zaten ama yine de doktor ne derse uyacağım ama bence bana sezeryan diyecek :))

sonunda oğlumun eşyalarını çantaya yerleştirdim...kendiminkileride yıkayıp yarın akşama eklicem çok yavaş davrandım çanta konusunda niyeyse hazırda olsunda içim rahat olsun....
iyi yapmışsın canım benim oğlumun çantası hazır ama benimki hazır değil eksiklerimiz var annemler getirecekler onları enkısa zamanda inşallah hazır olur ne olur ne olmaz

iyi yapmışsın, hazır bulunması çok iyi olur. ben de yavaşım bu konuda, inşallah bu hafta ben de hazırlarım...

selam arkadaslar dilerim herkesler iyidir zor ve sancili bir gece gecirdim oluyorum sandim,,Allahimmm yardim etsin bu sanci cok zor

maşallah:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…