hiç sorma, ben de sıkıntı yapıyorum bu konuda. pazartesi gittiğimde pek kilo almamıştı ben ısrarla sorunca dr ultrasondan da kaynaklanıyor olabilir gibi bir şeyler demişti, 20 gün sonra gel dedi ama ben dayanamayıp haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum. 2 gündür baya canım sıkkın bu konuda...
haklısın, doktor gayet iyi bir sorun yok dedi aslında... flash belleğe muayeneyi kayıt yapıyor doktorum şimdi ona baktım da, bir önceki muayene de oğlum 1700 gr, 43 cmmiş, son muayenede 1800 gr 41 cm görünüyor. hadi kilo almadı boyu da kısalmadı ya :) sanırım ultrasondan kaynaklanan bir sorun var... böyle avutayım kendimi bu hafta, gelecek hafta da tekrar gideyim bari...
haklısın, doktor gayet iyi bir sorun yok dedi aslında... flash belleğe muayeneyi kayıt yapıyor doktorum şimdi ona baktım da, bir önceki muayene de oğlum 1700 gr, 43 cmmiş, son muayenede 1800 gr 41 cm görünüyor. hadi kilo almadı boyu da kısalmadı ya :) sanırım ultrasondan kaynaklanan bir sorun var... böyle avutayım kendimi bu hafta, gelecek hafta da tekrar gideyim bari...
kızlar bebeklerin boyu tam belli olmuyor yaklaşık hesaplıyorlar oda şöye bebek anne karnında iki büklüm duruyor nasıl ölçsünler bacak boyunu alıyorlar bir üst boyu yaklaşık söylüyorlar bana 2 doktorda aynısını söyledi kg gelince canınızı hiç sıkmayın çok kg olan bebekte sağlıklı oluyor 2900-3000 kg olan bebekte sağlıklı oluyor.inanın ben 3000-3250 olsada yeterli olur sağlıklı olsunda
canım hiç canını sıkma,suda çekcek hali yok bebeğin,ben ultrasonda verdiği rakamlara hiç takılmıyorum,benim boyum 1.70 eşim 1.83 dr a göre bebeğin boyu haftasıyla tam uyumlu,ama ben oğlumun uzun olcağına inanıyorum :)gerçi önceliğimiz sağlıklı olmaları :)haklısın, doktor gayet iyi bir sorun yok dedi aslında... flash belleğe muayeneyi kayıt yapıyor doktorum şimdi ona baktım da, bir önceki muayene de oğlum 1700 gr, 43 cmmiş, son muayenede 1800 gr 41 cm görünüyor. hadi kilo almadı boyu da kısalmadı ya :) sanırım ultrasondan kaynaklanan bir sorun var... böyle avutayım kendimi bu hafta, gelecek hafta da tekrar gideyim bari...
ben doğduğumda 4 kiloymuşum boyum posum yerindeymiş ama 2 aylıktan sonra hiç gelişme göstermemişim annemler ne çekmiş hoş bende ne çektim bu zamana gelene kadar hatyatım doktorlarda geçti . o yüzden takılmayın Allah sağlık versin başka dertler vermesin bebelerimize
sonunda oğlumun eşyalarını çantaya yerleştirdim...kendiminkileride yıkayıp yarın akşama eklicem çok yavaş davrandım çanta konusunda niyeyse hazırda olsunda içim rahat olsun....
canım hiç canını sıkma,suda çekcek hali yok bebeğin,ben ultrasonda verdiği rakamlara hiç takılmıyorum,benim boyum 1.70 eşim 1.83 dr a göre bebeğin boyu haftasıyla tam uyumlu,ama ben oğlumun uzun olcağına inanıyorum :)gerçi önceliğimiz sağlıklı olmaları :)
kızlar ben yavaş yavaş sezeryana doğru kayıyorum sanırım,hiç normal doğum cazip gelmemeye başladı
iyi yapmışsın canım benim oğlumun çantası hazır ama benimki hazır değil eksiklerimiz var annemler getirecekler onları enkısa zamanda inşallah hazır olur ne olur ne olmazsonunda oğlumun eşyalarını çantaya yerleştirdim...kendiminkileride yıkayıp yarın akşama eklicem çok yavaş davrandım çanta konusunda niyeyse hazırda olsunda içim rahat olsun....
sonunda oğlumun eşyalarını çantaya yerleştirdim...kendiminkileride yıkayıp yarın akşama eklicem çok yavaş davrandım çanta konusunda niyeyse hazırda olsunda içim rahat olsun....
selam arkadaslar dilerim herkesler iyidir zor ve sancili bir gece gecirdim oluyorum sandim,,allahimmm yardim etsin bu sanci cok zor
selam arkadaslar dilerim herkesler iyidir zor ve sancili bir gece gecirdim oluyorum sandim,,Allahimmm yardim etsin bu sanci cok zor
selam kızlar.. biraz önce doktor kontrolümüzden geldim, maşallah teyzeleri benim küçük kızım büyümüş 2.293 gr. olmuş doktor çok memnun kaldı doğum tarihimde şimdilik bir aksilik olmazsa 4.mayıs olarak kararlaştırdık. NST çekimimde biraz kasılmalar gördü çok önemli olmadığını söyledi gayet normalmiş bakalım aksilik çıkmazsa doğum tarihimiz 04.05.2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?