selam arkadaslar dilerim herkesler iyidir zor ve sancili bir gece gecirdim oluyorum sandim,,Allahimmm yardim etsin bu sanci cok zor
geçmiş olsun canım hayırdır ne sancısı bel ağrısı falanmı
kızlar bebeklerin boyu tam belli olmuyor yaklaşık hesaplıyorlar oda şöye bebek anne karnında iki büklüm duruyor nasıl ölçsünler bacak boyunu alıyorlar bir üst boyu yaklaşık söylüyorlar bana 2 doktorda aynısını söyledi kg gelince canınızı hiç sıkmayın çok kg olan bebekte sağlıklı oluyor 2900-3000 kg olan bebekte sağlıklı oluyor.inanın ben 3000-3250 olsada yeterli olur sağlıklı olsunda
slm, geçmiş olsun...
ben de dün gece hiç uyumadım desem yeridir, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin canım geçmiş olsun .
canim cok tsk ederim valla oyle bir agri sanciki bel kasik heryerim oluyorum sandim 1 saate yakin surdu ama perisan oldum.ohaoldumsmile
gülümseme
çok geçmiş olsun
dikkat et canım üşütmüş olabilirsin bende üşüyünce kasıklarım ve belim ağrıyor
Kızlar krafft oyun parklarına bakıyorum onlardan alıcaĞız kısmetse alan varmı
Kızlar krafft oyun parklarına bakıyorum onlardan alıcaĞız kısmetse alan varmı
kızlar nasılsınız sabah beri bakamadım buraya zeyno kızçene maşallah pzt si dört gözle bekliyorum bende benim oğlan nasıl diye acayip hareketli umarım yerinde saymıyordurda dönmüştüm başaşağıya. benim uykular fena değil ama gece vc ye kalkıyorum ve kalça kemiklerim ağrıyor benimde. şu ayak bileklerim şişmese daha çok yürürüm ama zor oluyor gerçekten. ant canım namazı oturaramı kılıyorsun ben artık ayağa kalkamıyorum bileklerim çok şiş oturarak devam etmeye çalışıyorum kimi kalıyor kimi kılıyorum tamamiyle kopmamamak için allah affetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?