2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rahatladım valla biraqz takmıştım doğrusu eskiden aklıma gelmezdi ama burda herkes boyunu yazınca ister istemez sordum doktora benimki de aynısını söyledi kilo konusunda yanılma pek beklenmez 100-200 o da son hamlesi olur dedi ama boy belli olmaz hesaplama konusunada güldü zaten ne formüller biliyırsunuz diye aman sağlığı yerinde olsun İbrahim Kutluayın bebeği 53cm doğmuştu normal bebeklerden 2 cm fazla ama büyük ihtimalle çok çok uzun olacak tamamen genetik doğumla çok ilgisi yok percentil değerlerin arasında olsunlar yeter

çanta ben de hazırlamadım hatta henüz almadım baktım beğendim kırmızı yatay çek çekli olanlardan daha yıkamadım da hiçbir şeyi yani doktor da bir ay sonra gel deyince sanırım iyice serdim ben de hayırlısı ısınsın havalar yaparız

görüşürüz arkadaşlar benim işim var makineye çamaşır atacam kurumuş çamaşırları dürecem herkese güzel günler dilerim

kızlar nasılsınız sabah beri bakamadım buraya zeyno kızçene maşallah pzt si dört gözle bekliyorum bende benim oğlan nasıl diye acayip hareketli umarım yerinde saymıyordurda dönmüştüm başaşağıya. benim uykular fena değil ama gece vc ye kalkıyorum ve kalça kemiklerim ağrıyor benimde. şu ayak bileklerim şişmese daha çok yürürüm ama zor oluyor gerçekten. ant canım namazı oturaramı kılıyorsun ben artık ayağa kalkamıyorum bileklerim çok şiş oturarak devam etmeye çalışıyorum kimi kalıyor kimi kılıyorum tamamiyle kopmamamak için allah affetsin.

merhaba hanımlar, nasılsınız, herkes iyidir inşallah.. gülümse rahatsızlanmış çok geçmiş olsun gülümse.. bende iyi değilim hiç..

oturarak kılıyorum valla artık hemen karnım sertleşiyo oturup kalkarken...

bende kraftın oyun parkını aldım 504 2010 model olanından ama henüz gelmedi herkez çok memn. çevremdekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…