2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde kaç gündür devam eden ağrılarım var,evi felan yerleştirdim,temizledim ondan mı oldu ki,benim uterusun üst kısmı çok ağrıyor,sağa sola dönemiyorum,yüremiyorum,dinlenirsem geçer sanırım,dr a sormayada utanıyorum

slm kızlar geçmişe baktım bebeğini gören annelere gözünüz aydın diyorum, bu arada boy kilo çok takılmayın sonuçta doktorlar hassas terazi değil, mesela benim doktorumun 3 buçuk doğar dediği bebekler 4 kilo doğuyo yani biraz eksik tartıyo:)) ama başka doktora gittiğimde çok önden gidiyo falan filan dedi, yani doktordan doktora değişiyo. ağrılar için magnezyum diyorum başka bişey demiyorum çok rahatım valla

slm, ben de doktora söyleyim şu magnezyumu, bana vermedi ama zaman zaman ağrılarım oluyor...

kızlar kendimi taş taşımış gibi hissediyorum, çıkıp biraz uzanayım bari...
görüşürüz, hepinize iyi günler...

slm, ben de doktora söyleyim şu magnezyumu, bana vermedi ama zaman zaman ağrılarım oluyor...

söyle hayatım , benim inanılmaz ağrılarım oluyodu kalçamda , bacaklarımda hepsi geçti , günde 2 tane alıyom, hatta bi gün karnım o kadar ağrıdıki sanırım doğum sancısı öyle bişey ama magnezyum çok iyi geldi , düşünüyorum eskiler bu ağrıları nasıl çekiyomuş

yemek yedim geld,m topik ilerlemiş maşallah,,,
gülümse canım çok geçmiş olsun ağrıların için...Allah beterinden korusun,,,
kızlar ne güzel kilo almadım almadım diye seviniyordum 3,5 haftada 4 kilo almışım,,,Cuma doktorum kızacak(((

benim karnım sertti önce onun için günde 1 iç dedi, sonra ağrılarım kramplarım olunca 2 ye çıkardı , doktorunuz sormuyo mu kramp falan var mı bacağınızda diye

zayıf başladıysan ve çok kilo almadıysan bişey demez sanırım çünkü bende de aynısı olmuştu 1 ayda 4 kilo almıştım ama aslında fazla fakat kiloalamadığın için ve zayıf başladın içinsorun yok ama dikkat et hep böyle olmasın dedi..zaten o ay abur cuburu çok abartmıştım bıraktım...

valla ben öyle bi tersliyom ki doktoru da sekreterini de kiloma hiç bişey diyemiyolar :))) 15 kilo aldım ben

clerko bende int. baktım şöyle bir tp 504 ü beğendim ama büyük sanırım canlı olarak görmek lazım bir defa kızlar mağnezyum olarak ilaç ne içiyorsunuzu ben osteorocare içiyorum ama kalça ağrılarım devam ediyor.

benim karnım sertti önce onun için günde 1 iç dedi, sonra ağrılarım kramplarım olunca 2 ye çıkardı , doktorunuz sormuyo mu kramp falan var mı bacağınızda diye

benim çok az kramplarım oldu 1-2 defa,doktorum magnezyum verdi,ben 2 defa içtim bir daha içmedim((tadı çok kötü,ama bende içeyim artık,belki kasık,kalça ağrılarıma iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…