merhaba hanımlar, nasılsınız, herkes iyidir inşallah.. gülümse rahatsızlanmış çok geçmiş olsun gülümse.. bende iyi değilim hiç..
bende 821 modeli beğendim netten
slm kızlar geçmişe baktım bebeğini gören annelere gözünüz aydın diyorum, bu arada boy kilo çok takılmayın sonuçta doktorlar hassas terazi değil, mesela benim doktorumun 3 buçuk doğar dediği bebekler 4 kilo doğuyo yani biraz eksik tartıyo:)) ama başka doktora gittiğimde çok önden gidiyo falan filan dedi, yani doktordan doktora değişiyo. ağrılar için magnezyum diyorum başka bişey demiyorum çok rahatım valla
kraft 821 e baktım çok güzelmiş, güle güle kullanın kızlar...
slm, ben de doktora söyleyim şu magnezyumu, bana vermedi ama zaman zaman ağrılarım oluyor...
kızlar kendimi taş taşımış gibi hissediyorum, çıkıp biraz uzanayım bari...
görüşürüz, hepinize iyi günler...
yemek yedim geld,m topik ilerlemiş maşallah,,,
gülümse canım çok geçmiş olsun ağrıların için...Allah beterinden korusun,,,
kızlar ne güzel kilo almadım almadım diye seviniyordum 3,5 haftada 4 kilo almışım,,,Cuma doktorum kızacak(((
yemek yedim geld,m topik ilerlemiş maşallah,,,
gülümse canım çok geçmiş olsun ağrıların için...Allah beterinden korusun,,,
kızlar ne güzel kilo almadım almadım diye seviniyordum 3,5 haftada 4 kilo almışım,,,Cuma doktorum kızacak(((
benim karnım sertti önce onun için günde 1 iç dedi, sonra ağrılarım kramplarım olunca 2 ye çıkardı , doktorunuz sormuyo mu kramp falan var mı bacağınızda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?