benim çok az kramplarım oldu 1-2 defa,doktorum magnezyum verdi,ben 2 defa içtim bir daha içmedim((tadı çok kötü,ama bende içeyim artık,belki kasık,kalça ağrılarıma iyi gelir...
benim karnım sertti önce onun için günde 1 iç dedi, sonra ağrılarım kramplarım olunca 2 ye çıkardı , doktorunuz sormuyo mu kramp falan var mı bacağınızda diye
yemek yedim geld,m topik ilerlemiş maşallah,,,
gülümse canım çok geçmiş olsun ağrıların için...Allah beterinden korusun,,,
kızlar ne güzel kilo almadım almadım diye seviniyordum 3,5 haftada 4 kilo almışım,,,Cuma doktorum kızacak(((
clerko bende int. baktım şöyle bir tp 504 ü beğendim ama büyük sanırım canlı olarak görmek lazım bir defa kızlar mağnezyum olarak ilaç ne içiyorsunuzu ben osteorocare içiyorum ama kalça ağrılarım devam ediyor.
clerko bende int. baktım şöyle bir tp 504 ü beğendim ama büyük sanırım canlı olarak görmek lazım bir defa kızlar mağnezyum olarak ilaç ne içiyorsunuzu ben osteorocare içiyorum ama kalça ağrılarım devam ediyor.
ben diasporal içiyorum günde iki defa ama benimde kalça bacak ağrılarım oluyor..gece çok rahatsız ediyor..gece evde dolaşıyorum rahatlamak için....
kalsiyum alımına dikkat ediyo musun canım , ondan da oluyomuş, en çok kalsiyum kaşar peynirindeymiş ben artık kaşar yiyiyorum bol bol
evet bende kaşarda ca fazla olduğunu duydum tüketiyorum..hergün 2 bardak süt çiyorum.peynir yiyorum...yeşillikte tüketiyorum...ama yinede takviye gerekecek galiba..
selam kızlar nasılsınız annem bende kalıyor o yüzden çok katılamıyorum aranıza biraz geçm,işe bi bakıyım bakalım
selam kızlar nasılsınız annem bende kalıyor o yüzden çok katılamıyorum aranıza biraz geçm,işe bi bakıyım bakalım
ee süpermiş, valla ben bazen sütümü unutuyorum , o zaman çok yoruyon kendini ondan ağrıların oluyo canım , bol bol ayaklarını dik yat
canım yormak değil fazla yatmaktan oluyor galiba benim riskli olduğu için 7. haftadan beri yatıyorum ben...
evet bir kaç günlüğüne kalmaya geldi benimki okadar uzakta değil ama yinede sık görüşemiyoruz. gelmişken hastane çantamı falan hazırlayalım diyoruz bakalım.slm canım , ne güzel annen yanındaymış benimki 15 saat mesafede :gitme:
hoşgeldin canım,biz iyiyiz sen nasılsın?
off çok sıkılıyorum yaa...evde olan hanımlar gününzü nasıl geçiriyosunuz..temizlik yapmak haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?