2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim çok az kramplarım oldu 1-2 defa,doktorum magnezyum verdi,ben 2 defa içtim bir daha içmedim((tadı çok kötü,ama bende içeyim artık,belki kasık,kalça ağrılarıma iyi gelir...

iç canım mutlaka iyi gelir , tomurcuk magnezyum diasporal içiyorum tadı bana iyi geliyo valla alıştım , o benim herşyim :)))

benim karnım sertti önce onun için günde 1 iç dedi, sonra ağrılarım kramplarım olunca 2 ye çıkardı , doktorunuz sormuyo mu kramp falan var mı bacağınızda diye

bende karın sertleşmelerim olduğu için başladım..günde 2 tane içiyorum 28.haftadan beri...ama çok düzenli içtiğim söylenemez..kramplarım yok çok şükür karnım sertleştiğinde içiyorum okadar

cok tsk ederim canim benim,,,amin insallah bu arada kilo olayi beni dli ediyor uleynnnnnn delikafadulden

ben diasporal içiyorum günde iki defa ama benimde kalça bacak ağrılarım oluyor..gece çok rahatsız ediyor..gece evde dolaşıyorum rahatlamak için....

bende diasporal içiyorum ama tadı konusunda tubaya katılamıyorum malesef alışamadım bi türlü yarım su bardağına yapıp bi dikişte içiyorum...

ben diasporal içiyorum günde iki defa ama benimde kalça bacak ağrılarım oluyor..gece çok rahatsız ediyor..gece evde dolaşıyorum rahatlamak için....

kalsiyum alımına dikkat ediyo musun canım , ondan da oluyomuş, en çok kalsiyum kaşar peynirindeymiş ben artık kaşar yiyiyorum bol bol

kalsiyum alımına dikkat ediyo musun canım , ondan da oluyomuş, en çok kalsiyum kaşar peynirindeymiş ben artık kaşar yiyiyorum bol bol

evet bende kaşarda ca fazla olduğunu duydum tüketiyorum..hergün 2 bardak süt çiyorum.peynir yiyorum...yeşillikte tüketiyorum...ama yinede takviye gerekecek galiba..

selam kızlar nasılsınız annem bende kalıyor o yüzden çok katılamıyorum aranıza biraz geçm,işe bi bakıyım bakalım

evet bende kaşarda ca fazla olduğunu duydum tüketiyorum..hergün 2 bardak süt çiyorum.peynir yiyorum...yeşillikte tüketiyorum...ama yinede takviye gerekecek galiba..

ee süpermiş, valla ben bazen sütümü unutuyorum , o zaman çok yoruyon kendini ondan ağrıların oluyo canım , bol bol ayaklarını dik yat

slm canım , ne güzel annen yanındaymış benimki 15 saat mesafede :gitme:
evet bir kaç günlüğüne kalmaya geldi benimki okadar uzakta değil ama yinede sık görüşemiyoruz. gelmişken hastane çantamı falan hazırlayalım diyoruz bakalım.

hoşgeldin canım,biz iyiyiz sen nasılsın?

bende iyi sayılırım canım geceleri yatamıyorum uykum çok bölünüyo artık
bende magnezyum kullanıyorum çünkü sağ bacağımdaki karmp beni yatırmıyo elektrik çarpmış gibi bütün gece atıyo bacağım. huzursuz bacak sendromuymuş.
bu sıralar yine kabızlık başladı bide o geçerse rahat edicem ama sonlara yaklaştıkça sıkıntılarda çoğalıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…