off çok sıkılıyorum yaa...evde olan hanımlar gününzü nasıl geçiriyosunuz..temizlik yapmak haricinde
valla ben ders çalışıyom , yorulunca yatıyom biraz öyle zaman geçiyo , hatta şimdi çıkıcam azıcık uzanayım
bilmiyodum , geçmiş olsun , neyse az kaldı
sorma canım valla hiç vakit geçmiyor biraz iş yapsam yoruluyorum zaten oda çok vaktimi almıyo tv izleyim diyorum bişey yok. buraya takılıyourm işte sıkıla sıkıla akşam oluyo
dün dışarı çıkmıştım kızlar bir bebek mağazasına gittim oradaki kız karnınız çok küçük bebeğiniz zayıf galiba dedi sinir oldum ne alakası var benim karnım top gibi yapı meselesi bebğimin kilosuda gayet normal.
bende evet küçük bebeğim dedim iyi desem nazar değdircek bide ona. ne tuhaf insanlar ya doktor kesiliyolar başıma.
dün dışarı çıkmıştım kızlar bir bebek mağazasına gittim oradaki kız karnınız çok küçük bebeğiniz zayıf galiba dedi sinir oldum ne alakası var benim karnım top gibi yapı meselesi bebğimin kilosuda gayet normal.
bende evet küçük bebeğim dedim iyi desem nazar değdircek bide ona. ne tuhaf insanlar ya doktor kesiliyolar başıma.
aynısını banada dediler...komsum demişti..hatta kilosunu sordu söyledim aa tabi zayıf daha fazla olmalıydı dedi..valla dr. normal dedi dedim...hala yok biraz daha fazla olmalı diyo...
saol canım...
benimde annem yanımda:)) doğuma kadar kalıcak...darısı sizlerin başına..
Slm kızlar...
özlem'cim karnının ufak olmasıyla bebeğin alakası yok. İç karnın geniş olduğu zaman çok fazla dışına belli etmiyorsun benimde öyle karnım çok fazla değil ve o tür söyleninlenlerede takılmıyorum canımaklinialirimsmile
senin adına sevindim canım, senin annenlerde Konya'dalardı dimi ? benim ailemde konya'da ama benim annem son haftamda gelecek :sinifsinif:
slm kızlar kelebek nikli arkadaş hakkında bilgisi olan varmı merak ettimde hiç buraya girdimi
bende sinir oluyorum canım,geçenlerde eşimin ailesinin tanıdıklarından biri bebek ne kadar dedi,dedimki 3 hafta önce 1500 kg. nun üstündeyd, ayy zayıf 2,5 anca doğar dedi,,,sanki nerden biliyorsa...dedim daha önümüzde 2,5 ay var,birşey demedi((sinir oldum.
mhtp çok geçmiş olsun canım bilmiyordum yattığını,
bende endlight -şuleyi merak ediyorum,ne yapıyorlar acaba?umarım herşey herkes için yolunda gidiyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?