2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off çok sıkılıyorum yaa...evde olan hanımlar gününzü nasıl geçiriyosunuz..temizlik yapmak haricinde

sorma canım valla hiç vakit geçmiyor biraz iş yapsam yoruluyorum zaten oda çok vaktimi almıyo tv izleyim diyorum bişey yok. buraya takılıyourm işte sıkıla sıkıla akşam oluyo

sorma canım valla hiç vakit geçmiyor biraz iş yapsam yoruluyorum zaten oda çok vaktimi almıyo tv izleyim diyorum bişey yok. buraya takılıyourm işte sıkıla sıkıla akşam oluyo

ay depresyona giricem valla..herkes az kaldı yakında sıkılmaya vaktin olmıcak diyo ama ozamana kadar zaten ben kotamı doldurmuş olcam....yemekteyiz başlıyo ona bakayım bari birazda.......

dün dışarı çıkmıştım kızlar bir bebek mağazasına gittim oradaki kız karnınız çok küçük bebeğiniz zayıf galiba dedi sinir oldum ne alakası var benim karnım top gibi yapı meselesi bebğimin kilosuda gayet normal.
bende evet küçük bebeğim dedim iyi desem nazar değdircek bide ona. ne tuhaf insanlar ya doktor kesiliyolar başıma.

ayy bende sinir oluyorum öyle tiplere..:mymeka:
takma boşver...

aynısını banada dediler...komsum demişti..hatta kilosunu sordu söyledim aa tabi zayıf daha fazla olmalıydı dedi..valla dr. normal dedi dedim...hala yok biraz daha fazla olmalı diyo...

herkes o kadar bilgiliki doğuştan doktor olmuşlar maşallah. böyle bilip beilmeden ahkam keserler sinir şeyler yaa

Slm kızlar...
özlem'cim karnının ufak olmasıyla bebeğin alakası yok. İç karnın geniş olduğu zaman çok fazla dışına belli etmiyorsun benimde öyle karnım çok fazla değil ve o tür söyleninlenlerede takılmıyorum canımaklinialirimsmile

aynısını banada dediler...komsum demişti..hatta kilosunu sordu söyledim aa tabi zayıf daha fazla olmalıydı dedi..valla dr. normal dedi dedim...hala yok biraz daha fazla olmalı diyo...

sanki tıp bitirdi....:mymeka:

bende bunları takmıyorum sadece böyle saçma konuşmalar beni sinir ediyo okadar canım. alsanaalsanasmile

slm kızlar kelebek nikli arkadaş hakkında bilgisi olan varmı merak ettimde hiç buraya girdimi

slm kızlar kelebek nikli arkadaş hakkında bilgisi olan varmı merak ettimde hiç buraya girdimi

yok tuğbacım girmiyo..melek76 diebi arkadaşta soruyo devamlı amayok inş. kötü bişey yoktur...bebeğiyle ilgili bi topic açmıştı onu aradım geçenlerde belki bişey yazıyodur die onuda bulamadım

bende sinir oluyorum canım,geçenlerde eşimin ailesinin tanıdıklarından biri bebek ne kadar dedi,dedimki 3 hafta önce 1500 kg. nun üstündeyd, ayy zayıf 2,5 anca doğar dedi,,,sanki nerden biliyorsa...dedim daha önümüzde 2,5 ay var,birşey demedi((sinir oldum.

mhtp çok geçmiş olsun canım bilmiyordum yattığını,

bende endlight -şuleyi merak ediyorum,ne yapıyorlar acaba?umarım herşey herkes için yolunda gidiyordur...

artık herkes eskisi kadar gelmiyo selmada kayboldu ortalıktan. eskiden çok daha yoğun sohbet olurdu ama şimdi yavaş napalım. herkes son zamanlar diye kendiyle ilgileniyo galiba neyse herkes iyi olsunda arada bi uğrarlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…