2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık herkes eskisi kadar gelmiyo selmada kayboldu ortalıktan. eskiden çok daha yoğun sohbet olurdu ama şimdi yavaş napalım. herkes son zamanlar diye kendiyle ilgileniyo galiba neyse herkes iyi olsunda arada bi uğrarlar :))

evet ilk başlarda çok yoğundu artık kimsecikler uğramıyor...neyse herkes iyidir inşallah...

yok tuğbacım girmiyo..melek76 diebi arkadaşta soruyo devamlı amayok inş. kötü bişey yoktur...bebeğiyle ilgili bi topic açmıştı onu aradım geçenlerde belki bişey yazıyodur die onuda bulamadım
buldum ben ama orayada epeydi r girmemiş inş sağlıklıdır bebği sen nasılsın asıl gidiyo hamilelik

Merhaba kızlar, boy-kilo konusu konuşulmuş, benim de geçen hafta kontrolümde bebeğim için 1500 gr dedi doktorum, boy söylemiyor hiç ben FLx7 ile hesaplıyorum. Bir önceki kontrolümde 1200 gr ma yakındı bu ay kilosu az gibi geldi bana doktorum haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. Ben de kilosu biraz az mı dedim. Ne oldu beğenemedin mi? Bana kalsa ben tüm hastalarımın 2800 gr civarı doğurmasını sağlarım, siz kilolu bebek doğurmayı yetenek mi zannediyorsunuz, nasıl çıkacaksınız o bebekleri? Önemli olan sağlıklı olması, kilosu değil dedi (tabi bunları şaka yollu gülerek söyledi yoksa acayip bozulurdum). Ben 8 aylık 2000gr doğmuşum eşim 4500 gr doğmuş bakalım bizim bebiş nasıl olacak? Sağlıklı olsun da zayıf olması çok problem değil, zayıf bebekler çabuk toparlıyormuş, ben mesela sonradan acayip tombul bir bebek olmuşum. Doğumla ilgili olarak da şu anda herşey normal ama doğum şeklini konuşmak için daha erken, 38. haftada eğer herşey yolundaysa normal öneriyorum ben dedi.

doğru söylüyorsun canım ama insan ister istemez merak ediyor,sağlıklı doğsunlar yeter aslında...

buldum ben ama orayada epeydi r girmemiş inş sağlıklıdır bebği sen nasılsın asıl gidiyo hamilelik

nasıl olsunya..malum vakit azaldıkça sorunlarda artıyo..yarın kontrolum var bakalım büyümüş mü benim oğlan..birde umarım neşe hn doğum şekliyle ilgili bi yorum yapar çok merak ediyorum..senve kızında iyisinizdir inş..

benim dr.um nie hiç yorum yapmıyo doğum şekliyle ilgili yaa...çatı muaynesine kadarda bişey demicek sanırım..

benim doktorumda yapmıyor. cuma gittiğimde tekrar sordum önümüzdeki aya kadar doğumla ilgili konuşmıycaz dedi. sen şimdiden onları düşünme dedi. bakalım nisan ortası falan karar vericez galiba bizde.

ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi iyi sohbetler görüşürüz opuyorumnanaktan

benim kızım ters canım en son gittiğimde popo aşağıda baş yukardaydı doktorum dua et dönsün dedi senin yapacağın bişey yok dedi sağlığı iyi artık kızımın keyfine kaldık teyzesi ama hala dönmedi hıçkırıo göbüşümde sağlığı yerinde olsunda döner inş zaten 38e kadar vakti varbakalım doktora gidince doktor ne dicek

inş. döner annesi doğum anında bile dönenler varmış...sağlıklı olsunlarda bi şekilde doğucaklar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş...

selam güzeller güzeli mayıs anneleri

ben bugun 32,hafta çalışabilir raporunu almak için gittim hastaneye :

bebişimin kilosu 1950 gr ve doktor NST yaptırdı ( gerçi ben bişi anlamadım , kalp atışlarına baktılar )
demek ki NST nin belirli bi haftası yokmuş !

bende 30 haftada girmiştim acil gittiğim için birdaha girmedim,Cuma kontrolüm var soracağım doktoruma...

maşallah canım bebeğine,kocaman olmuş...herhalde farklı doktordan doktora değişiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…