selam güzeller güzeli mayıs anneleri
ben bugun 32,hafta çalışabilir raporunu almak için gittim hastaneye :
bebişimin kilosu 1950 gr ve doktor NST yaptırdı ( gerçi ben bişi anlamadım , kalp atışlarına baktılar )
demek ki NST nin belirli bi haftası yokmuş !
benim kızım ters canım en son gittiğimde popo aşağıda baş yukardaydı doktorum dua et dönsün dedi senin yapacağın bişey yok dedi sağlığı iyi artık kızımın keyfine kaldık teyzesi ama hala dönmedi hıçkırıo göbüşümde sağlığı yerinde olsunda döner inş zaten 38e kadar vakti varbakalım doktora gidince doktor ne dicek
evde yat yat patliycam yuruyus yapsam olmuyor ev temizlesem olmuyor offfffffffffffffff
dr.a göre değişiyomuş sanırım..ben 32. haftadan itibaren girenleride duydum...37. haftada girmeye başlayanlarıda...ben daha girmedim hiç..acil gittiğim zaman dışında...
maşallah napalım canım onların keyfine kaldık döner inş dönüyomuş yani bakalım bizimkiler napcak bağdaş kurmuş bide benimki acayip keyfine düşkün olumunekankayizsmileah canım benim oğlanda senin kız gibi tembel oturmuş makat üstü hiç tınlamıyor beni pzt si de dönmemişse benim hiç umudum kalmayacak acayip hareketli ama yerinde sayıyor benim sıpam:umursamaz:
selam kızlar benim doktorum 24 haftadan beri bakıyor sanırım nst farklı düşünüyosunuz ayrıca nst ye girilmesine gerek yok ultrasonda ekg şeklinde bakılıyor sesini açmamış olduğu için bakılmadı zannediyor olabilirsiniz nst zaten sıkıntılı durumlarda ya da son dönemlerde sancıyı kontrol etmek için bakılıyor merak etmeyin yani her kontrolde bebeğin kalp atımlarına mutlaka ama mutlaka bakılıyor
bende aynı durumdayım...yeni bi uğraş buldum kendime..hastane çantasını hazırlamaya başladım deminden beri gidip geldikçe bişeyler ekliyorum...şimdide kahve molası vericem..
maşallah canım bebeğine,kocaman olmuş...herhalde farklı doktordan doktora değişiyor...
ben çıkıyorum hanımlar kendinize ve kuzularınıza iyi bakın yarın yeni bir günde görüşmek dileğiyle.....
yok canım ben zaten sancılar için nezaman girmeye başlıcam onu merak ediyorum...yoksa kalp atışını her kontrolde yapıyo dr.um kısa süreli sesinide açıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?