2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallahh canimm

ah canım benim oğlanda senin kız gibi tembel oturmuş makat üstü hiç tınlamıyor beni pzt si de dönmemişse benim hiç umudum kalmayacak acayip hareketli ama yerinde sayıyor benim sıpam:umursamaz:

dr.a göre değişiyomuş sanırım..ben 32. haftadan itibaren girenleride duydum...37. haftada girmeye başlayanlarıda...ben daha girmedim hiç..acil gittiğim zaman dışında...

selam kızlar benim doktorum 24 haftadan beri bakıyor sanırım nst farklı düşünüyosunuz ayrıca nst ye girilmesine gerek yok ultrasonda ekg şeklinde bakılıyor sesini açmamış olduğu için bakılmadı zannediyor olabilirsiniz nst zaten sıkıntılı durumlarda ya da son dönemlerde sancıyı kontrol etmek için bakılıyor merak etmeyin yani her kontrolde bebeğin kalp atımlarına mutlaka ama mutlaka bakılıyor

offff ben patladım bile
oğlanı bilmem ama ben 40a kadar zor bekliycem :)
bizim dr 32de alıyor ntsye kızlar

ah canım benim oğlanda senin kız gibi tembel oturmuş makat üstü hiç tınlamıyor beni pzt si de dönmemişse benim hiç umudum kalmayacak acayip hareketli ama yerinde sayıyor benim sıpam:umursamaz:
maşallah napalım canım onların keyfine kaldık döner inş dönüyomuş yani bakalım bizimkiler napcak bağdaş kurmuş bide benimki acayip keyfine düşkün olumunekankayizsmile

yok canım ben zaten sancılar için nezaman girmeye başlıcam onu merak ediyorum...yoksa kalp atışını her kontrolde yapıyo dr.um kısa süreli sesinide açıyo...

bende aynı durumdayım...yeni bi uğraş buldum kendime..hastane çantasını hazırlamaya başladım deminden beri gidip geldikçe bişeyler ekliyorum...şimdide kahve molası vericem..

sen yine benden sanslisin bak benim senden sonra daha ka haftam var off offf:a015:

Benim de bacaklarım falan çok ağrıyordu, koyacak yer bulamıyordum. Doktor önce sen şu kalsiyumu biraz arttır dedi, doğal yollardan. Süt, ayran, yoğurt, peynir her gün düzenli tüket dedi. Geçmezse bakarız... Valla biraz dikkat ettim, işe yaradı...Doktorumu pek seviyorum ben :)))

Şimdiye kadar kaldığım yerden geçmişi okuyarak geldim, aklımda kaldığı kadarıyla azıcık toparlayayım bakayım diye düşündüm... birileri demiş ki bu topic çok yavaş ilerliyor, kimse yazmıyor diye... Bense buranın hızına yetişememekten dolayı zorlandım çokkkk uzun süre... başka sitelerdeki forumlara bakıyorum, günde bir iki mesaj ancak... Doğum şekilleri, bebeğin pozisyonları, can sıkıntıları, kramplar, sorular sorular... Hepimizde aynı galiba kızlar... bir de çok bilenler var, şunu şöyle ypsan, bunu böyle diyen.... Bir de iddialaşan... Benim kayınvalidem bu konuda zorlayacak gibi, ben çok he he diyebilen bir tip te değilim. O da ben karışmam diyip sağolsun, laf sokuşturanlardan... Dinlemeyince de, "biz sanki çocuk büyütmedik tripleri"... Annem desen o da alınganlık yapar... Ben hangi birini idare edeceğim... Şimdiden onu düşünmeye başladım..:sinifsinif:

yok canım ben zaten sancılar için nezaman girmeye başlıcam onu merak ediyorum...yoksa kalp atışını her kontrolde yapıyo dr.um kısa süreli sesinide açıyo...

ne zaman gircen söyliyim doğum başladıktan sonra sancılar başlayınca nst çekilicek yani doğumun başlaması lazım yoksa durup dururken niye soksunlar nst ye bi de sancın olmaz günün geçerse sokarlar ama sanırım sen yavaş yavaş kendini kaptırdın bugün yarın doğcam diye sıkıntı yapma merak etme rabbim yardım eder sonuçta oradan çıkacak o bebek hayırlısıyla sadece kendine güven kafan rahat olsun ki doğumun da kolay olsun

günaydınnnnnnnnnn

sabah sabah kocişi yolladım uyku tutmadı. izne ayrıldınız tabi gelen giden yok topicee..:)

bu arada dün kontrolümüz vardı kızlar bizim sıpa 45 cm 2180gr olmuşş başı aşağıda normal doğum pozisyonunda çok şükür:Saruboceq:

nts ye de girdm sancı falan yok :CüvCüv:

20nisandan sonra kendini hazırla dedi doğum için doktor. ayy bir heyecan bastı kiisositososito

ben ordayken normal doğum vardı bitane 7cm açıklığı vardı doktor bahsetti bekliyoruz birazdan alcaz bebeği fln dedi tabi ben görmedim de doğumhaneyi doktor anlattı,bak dedi çok kolay olcak senin de inş hiç endişe etme fln diyo baya güven verdi sağolsunalkisalkisalkis

bakalım hayırlısıyla o günleri de görürüz inş. baya az kaldı kızlarrdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…