bu arada dün kontrolümüz vardı kızlar bizim sıpa 45 cm 2180gr olmuşş başı aşağıda normal doğum pozisyonunda çok şükür:Saruboceq:
nts ye de girdm sancı falan yok :CüvCüv:
20nisandan sonra kendini hazırla dedi doğum için doktor. ayy bir heyecan bastı kiisositososito
ben ordayken normal doğum vardı bitane 7cm açıklığı vardı doktor bahsetti bekliyoruz birazdan alcaz bebeği fln dedi tabi ben görmedim de doğumhaneyi doktor anlattı,bak dedi çok kolay olcak senin de inş hiç endişe etme fln diyo baya güven verdi sağolsunalkisalkisalkis
bakalım hayırlısıyla o günleri de görürüz inş. baya az kaldı kızlarrdelikafadulden
günaydın evet bugün hiç kimse girmemiş henüz herkes uykusunda oh ne güzel
sağolun kızlarr..inş normal istiyorum bi aksilik olmazsa..
ipek aynen uyku prob. bende de var.. annen çok yakın heralde?
bu arada dün kontrolümüz vardı kızlar bizim sıpa 45 cm 2180gr olmuşş başı aşağıda normal doğum pozisyonunda çok şükür:Saruboceq:
20nisandan sonra kendini hazırla dedi doğum için doktor. ayy bir heyecan bastı kiisositososito
ben ordayken normal doğum vardı bitane 7cm açıklığı vardı doktor bahsetti bekliyoruz birazdan alcaz bebeği fln dedi tabi ben görmedim de doğumhaneyi doktor anlattı,bak dedi çok kolay olcak senin de inş hiç endişe etme fln diyo baya güven verdi sağolsunalkisalkisalkis
bakalım hayırlısıyla o günleri de görürüz inş. baya az kaldı kızlarrdelikafadulden
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız ben iyiyim çok şükür,bende dün annemde kaldım işime yakın annemin evi bebeğe neler almış görseniz banada lohusa pijama takımı,terlik,iç çamaşırları almış sağ olsun bebeşimede tulumlar almış
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız ben iyiyim çok şükür,bende dün annemde kaldım işime yakın annemin evi bebeğe neler almış görseniz banada lohusa pijama takımı,terlik,iç çamaşırları almış sağ olsun bebeşimede tulumlar almış
tşk.ler canım
ne güzelll yaa bana da biri pijama takımı alsa :) çıkıp alamadım daha yedek bi tane daha almam lazım. sağlıklı günlerde giyin bebeğinle inş
ne güzel, sen de bebeğin de güle güle kullanın annenin tüm aldıklarını...bayanssulusmile
kızlar arada hafif adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum ben, doktora sordum ağrı olması normal,
doğum atrenmanları diyo:)
varmı ağrısı olan başlayan?
kızlar arada hafif adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum ben, doktora sordum ağrı olması normal,
doğum atrenmanları diyo:)
varmı ağrısı olan başlayan?
maşallah canımbu arada dün kontrolümüz vardı kızlar bizim sıpa 45 cm 2180gr olmuşş başı aşağıda normal doğum pozisyonunda çok şükür:Saruboceq:
amin aminyavaş yavaş hazırlanıyor bedenimiz doğuma galba:) Allah hepimize kolaylık versinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?