2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

41 kere maşallah bebeğine , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
evet az kaldı sayılır, heyecan artıyor eyvahedigeldismile

NıDAH Maşallah bebeğine süper Nisan deyince insan heyecanlanıyor valla normal olacak herhalde bir avazda inşallah

sağolun kızlarr..inş normal istiyorum bi aksilik olmazsa..

ipek aynen uyku prob. bende de var.. annen çok yakın heralde?

sağolun kızlarr..inş normal istiyorum bi aksilik olmazsa..

ipek aynen uyku prob. bende de var.. annen çok yakın heralde?

inşallah doğumun istediğin gibi ve hayırlı olur...
evet annemle çok yakınız, aramızda 3-4 ev falan var, çok iyi oluyor, kahvaltı yaptık birazdan gidip benim evi temizleyeceğiz annemle zemuszemus

Günaydın kızlar...
Nidah bebeğinede maşallah canım geri sayım başladı denilebilir.

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız ben iyiyim çok şükür,bende dün annemde kaldım işime yakın annemin evi bebeğe neler almış görseniz banada lohusa pijama takımı,terlik,iç çamaşırları almış sağ olsun bebeşimede tulumlar almış

tşk.ler canım
ne güzelll yaa bana da biri pijama takımı alsa :) çıkıp alamadım daha yedek bi tane daha almam lazım. sağlıklı günlerde giyin bebeğinle inş

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
nidah, asusen, ipeknil, aysesinemk, eceyas, Eda1981, zeynoxx42

4 tane misafirrr sabah sabah..

ne güzel, sen de bebeğin de güle güle kullanın annenin tüm aldıklarını...bayanssulusmile

tşk.ler canım
ne güzelll yaa bana da biri pijama takımı alsa :) çıkıp alamadım daha yedek bi tane daha almam lazım. sağlıklı günlerde giyin bebeğinle inş

sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla giyeriz benim ilk pijama takımım :) geceliklerim varda pijama takımı almamıştım annem almış yeter heralde

kızlar arada hafif adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum ben, doktora sordum ağrı olması normal,
doğum atrenmanları diyo:)

varmı ağrısı olan başlayan?

kızlar arada hafif adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum ben, doktora sordum ağrı olması normal,

benim de oluyor ama sadece geceleri, bazen hafif bazen de şiddetli ağrılar yaşıyorum....eyvahedigeldismile

canım benimde dün akşam göbeğimin altına doğru baskı hissettim sanırım bebeğim aşağıdaydı o sırada resmen malum bölgeye basınç yaptı ağrı şeklinde sonrada geçti bende korktum biran hiç böyle olmamıştı

yavaş yavaş hazırlanıyor bedenimiz doğuma galba:) Allah hepimize kolaylık versinn..

günaydınnnnn annelerrr
maşallah canım
oğluşunu kızını gören annelerin hepsinin de gözü aydın
yavaş yavaş hazırlanıyor bedenimiz doğuma galba:) Allah hepimize kolaylık versinn..
amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…