2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar sırtımda kulunc vardı dun yuruyus yaptım baya faydası oldu ama bu seferde ılk defa bacaklarıma krampo gırdı gun boyu ara ara kasıgımdan baslayan.Zorladım mı acaba

kızlar çok vahim durumdayım, tam ağırlaştığım dönemde doğuma 1-1,5 ay kala ev taşıyıcaz..nasıl olacak napıcaz bilmiyorum ay karmakarışık...daha başlamadık bile...

kızlar çok vahim durumdayım, tam ağırlaştığım dönemde doğuma 1-1,5 ay kala ev taşıyıcaz..nasıl olacak napıcaz bilmiyorum ay karmakarışık...daha başlamadık bile...

Nesra aynı sıkıntı bende de var. Bana yardım edecek kimsede yok bende şaşkın durumdayım
mafoldumben

Biz de tasınacaktık ama ben ıstemedım erteledık dogum sonrasına bu seferde bebek 2 aylıkken fılan tasınmamız gerekecek ama napayım.Allah kolaylık versın canım

kolay gelsin, inşallah yardım edecek birileri vardır yakınında...

Nesra aynı sıkıntı bende de var. Bana yardım edecek kimsede yok bende şaşkın durumdayım
mafoldumben

ay canım benim, allahtan benin annemle kayınvalidem yanımdalar yardım ederler ama yinede çok zor geliyor..düşünsene elini hiçbişeye vuramıcaksın, uzaktan seyretmen gerekecek, ağırlaştık yani, nasıl iş güç yapıcaz, yapamayız yani..peki sen nasıl kalkıcaksın bu işin altından..bi başına..allah kolaylık versin canım..

Allah tüm taşınacaklara yardım etsin, ben 2,5 ay önce falan taşındım, o zaman bile zorlandım, yardım eden de olmasına rağmen... kolay gelsin...

kızlar teşekkürler, yardım edecek annem ve kayınvalidem var ama bakalım inşallah sıkıntısız sorunsuz hallederiz..bizde bir an önce taşınalım doğumdan sonraya kalmasın istedik..ama işte geç kaldık biraz..

hayırdır kızlar son ay taşınmak zor ya birileri vardır inş yardımcı olcak. Allah kolaylık versin

valla canım bende bilmiyorum napıcağımı ablalarım çalışıyorlar hemde yanımda değil konyadalar, ee annemde öyle kadın zaten doğuma yanıma gelcek birde şimdi çağıramam ki eşim tarafındanda yardım edecek kimse yok ( İş başa düşüyor artık

ama birileri olmadan çok zorlanırsın çok dikkat et, şöyle 1-2 ay önce taşınmış olsaydık çok iyi olacaktı ama işte kısmet.

hayırdır kızlar son ay taşınmak zor ya birileri vardır inş yardımcı olcak. Allah kolaylık versin

teşekkürler canım..vala bizim bebişimiz uğurlu geldi bize, ev aldık..işte ev arama bulma süreci uzun sürünce böyle son aya kaldık..en geç nisanın 05 une kadar çıkmamız lazım şimdi oturduğumuz evden..çok az kaldı..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…