eee neler yapıyorsunuz?
sağol tatlım günaydınngünaydınnnnn annelerrr
maşallah canım
oğluşunu kızını gören annelerin hepsinin de gözü aydın
amin amin
günaydın herkese..:))
Günaydınn:CüvCüv:
kızlar çok vahim durumdayım, tam ağırlaştığım dönemde doğuma 1-1,5 ay kala ev taşıyıcaz..nasıl olacak napıcaz bilmiyorum ay karmakarışık...daha başlamadık bile...
kızlar çok vahim durumdayım, tam ağırlaştığım dönemde doğuma 1-1,5 ay kala ev taşıyıcaz..nasıl olacak napıcaz bilmiyorum ay karmakarışık...daha başlamadık bile...
Nesra aynı sıkıntı bende de var. Bana yardım edecek kimsede yok bende şaşkın durumdayım
mafoldumben
ay canım benim, allahtan benin annemle kayınvalidem yanımdalar yardım ederler ama yinede çok zor geliyor..düşünsene elini hiçbişeye vuramıcaksın, uzaktan seyretmen gerekecek, ağırlaştık yani, nasıl iş güç yapıcaz, yapamayız yani..peki sen nasıl kalkıcaksın bu işin altından..bi başına..allah kolaylık versin canım..
valla canım bende bilmiyorum napıcağımı ablalarım çalışıyorlar hemde yanımda değil konyadalar, ee annemde öyle kadın zaten doğuma yanıma gelcek birde şimdi çağıramam ki eşim tarafındanda yardım edecek kimse yok( İş başa düşüyor artık
hayırdır kızlar son ay taşınmak zor ya birileri vardır inş yardımcı olcak. Allah kolaylık versin
ama birileri olmadan çok zorlanırsın çok dikkat et, şöyle 1-2 ay önce taşınmış olsaydık çok iyi olacaktı ama işte kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?