daha dur yeni başladı izniin yapacak çok şey vardırtekrar günaydın herkese...
ben idare ediyorum canım, annemle evim arasında mekik dokuyorum :) baya monoton bir hayatım var...
canım Allah kolaylık versin ikinize de benhiç kullanmadım ama evden eve nakliyat firmalarının daha gelişmişleri varmış böyle evin herşeyini onlar topluyor sonra da yen ievi kurup gidiyorlarkızlar çok vahim durumdayım, tam ağırlaştığım dönemde doğuma 1-1,5 ay kala ev taşıyıcaz..nasıl olacak napıcaz bilmiyorum ay karmakarışık...daha başlamadık bile...
Günaydın
HERKESE GÜNAYDINLARRR............
kızlar benim zıpır ısrarla çıkmak istiyor.toplanıyor geriyor kendini sonra güçlüce aşağı doğru itiyor çok canım yanıyorr....aşağıda baskı ve açılmayı resmen hissediyorum.erkenci mi olacak neee.........ben kesin iş yerinden gideceğim doğuma hala çalışıyorum yaaa.......
evini taşıyacak arkadaşlar allah kolaylık versinnn.......bende bebeğim 4 aylık olduğunda falan ev değiştireceğimmmmm...........
HERKESE GÜNAYDINLARRR............
kızlar benim zıpır ısrarla çıkmak istiyor.toplanıyor geriyor kendini sonra güçlüce aşağı doğru itiyor çok canım yanıyorr....aşağıda baskı ve açılmayı resmen hissediyorum.erkenci mi olacak neee.........ben kesin iş yerinden gideceğim doğuma hala çalışıyorum yaaa.......
evini taşıyacak arkadaşlar allah kolaylık versinnn.......bende bebeğim 4 aylık olduğunda falan ev değiştireceğimmmmm...........
bu arada dün kontrolümüz vardı kızlar bizim sıpa 45 cm 2180gr olmuşş başı aşağıda normal doğum pozisyonunda çok şükür:Saruboceq:
nts ye de girdm sancı falan yok :CüvCüv:
20nisandan sonra kendini hazırla dedi doğum için doktor. ayy bir heyecan bastı kiisositososito
Kaç haftalıksın sen canım? Nomal doğum için mi 20 nisan' dan sonra hazır ol dedi? Ay beni de heyecan bastı şimdi :) Maşallah bebeğine de sana da...
kızlar arada hafif adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum ben, doktora sordum ağrı olması normal,
doğum atrenmanları diyo:)
varmı ağrısı olan başlayan?
Benim de bir kaç gündür hafif hafif adet kasılmaları gibi ağrım oluyor, özellikle yürüyüş yaparken... Sonra geçiyor. Yeni tanıştığım bir ağrı olduğu için tuhaf hissettim...
kızlar çok vahim durumdayım, tam ağırlaştığım dönemde doğuma 1-1,5 ay kala ev taşıyıcaz..nasıl olacak napıcaz bilmiyorum ay karmakarışık...daha başlamadık bile...
Nesra aynı sıkıntı bende de var. Bana yardım edecek kimsede yok bende şaşkın durumdayım
mafoldumben
Kızlar kolay gelsin... Sakın ağır bişeyler kaldırmaa falan kalkmayın... Çok zor biliyorum durmak, ama olduğu kadar... Arkadaşlar, akrabalardan bu günlerde yardım istemek gerek... Umarım birileri olur yanınızda..
Ben de şimdi ütü yapmaya gidiyorum, ara ara gelip takip ederim sizleri, öpüldünüz....
ttıfıımm yok öyle bir açılma değildir kuşum dediğin gibi mesaneye fazlac baskı yapınca hissediliyorda korkmuyorda değilim hani .özellikle akşamkları çok yapıyor benimki.sertleşiyor ve aşağı itiyor bir çırpınma sonra şiddetli hareketler falan canım yanıyor.aman zamanında gelsinlerr..........günaydın kızlarrrrrrrrrrr
kuşakcım hemşom o açılma dediğin şeyi bende hissediyorum yaaa o erken doğum belirtisi mi şimdi o?? bende mesaneye baskı yapıyor ondan öle hissediyorum diyodum ay tırstım anacım şimdiiiiiiiiiiiii..eyvahedigeldismile
artık yerleri daraldı canım, tabi birde ay gün ağrıları yavaş yavaş sona doğru gidiyoruz
günaydın hepinize
bende daha yeni taşınmış biri olarak kolaylık diliyorum taşıncaklara,gerçekten çok çok zor oluyor,birde benim akrabalarım gibi anlayışsız akrabalarınız varsa yandınız:)benim cumartesi eşyalarım geldi,eşim izin almış eve geldi,saolsun annemle birlikte cumartesi bayağa bir yerleştirdiler,pazar günü de mutfağı yapcakdı sözde,annemde de temizlik var o gün,teyzemler çat kapı geldiler,annen temizlik yapıyomuş orda oturamadık bizde sana geldik diyorlar,birde bu evin hali ne,nasıl rahat ediyorsunuz toplasanıza diyorlar,her yerde koliler tabi,mutfağım alt üst olmuş,bende dedim yapıyoruz işde eşimin izni kısıtlı bende uzanamıyorum her yere o yapıyor,o gün 5 6saat oturdular,akşam 8gibi gittiler,tüm odaları gezdi,dolapları tek tek açdı,yatak odasını kitlemişdim,burayı neden açmıyorsun dedi,müsait değil dedim,kızım sen de hiç toplu değilsin diyor,sinirden kudurdum resmen,bir işin ucundan tutmadılar üstüne de bir günümüzü yediler,mecburen ertesi gün mutfağı kendim yerleştirdim,tek tek makinede yıkadım herşeyi,3gündür de sürekli ağrım var
bunu yapan benim öz teyzem,bende o gazla ertesi gün hepsini yapdım iyi halt ettim,3gündür çok ağrım var,acele etmeden yavaş yavaş yapın kızlar,hepsi olur biter,önemli olan bebeklerin sağlığıaynen benimde olacak dururmu o eşimin ailesi ancak keyfif için gelirler , ailem uzakda olmasa Konya'dalar zaten doğuma gelecekler onlarada kıyamıyorum bakalım napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?