tuğbacım sanırım bunu diyorsun ama artık travel sisitem bebek arabalarında beraber satılıyor eğer tek alırsan zarar edersin haberin olsun. ben böyle bişey alıcam il zamanlar o puseti oturtuosun arabanın üstüne bebiş sana dönük geziosun. büyüyünce çıkar oturt bebk arabasına
evet canım o küçük olanı kastetmiştim ama çok pahalıymış kraft iyi marka ama duymuştum ismini
tuğbacım sanırım bunu diyorsun ama artık travel sisitem bebek arabalarında beraber satılıyor eğer tek alırsan zarar edersin haberin olsun. ben böyle bişey alıcam il zamanlar o puseti oturtuosun arabanın üstüne bebiş sana dönük geziosun. büyüyünce çıkar oturt bebk arabasına
selam kızlar çok yoğundum bşey yazamadım yoğunluk başlamadan öncede doğum hikayeleri okudum ağla ağla bihal oldum valla çok duygulandım ya
ben de çok okuyodum başlarda ama artık bıraktım öyle daha çok istiorum zamanın geçmesini inşallah biz de bebişlerimizi kucağımıza alırız Allahın izniyleselam kızlar çok yoğundum bşey yazamadım yoğunluk başlamadan öncede doğum hikayeleri okudum ağla ağla bihal oldum valla çok duygulandım ya
Yaprak sarma çok geçmiş olsun canım.Korkma lütfen.Bebişin iyidir eminim.Hepimizin duaları sizinle.
herkese günaydın kızlar yaprak sarma çook geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah
aa evet. sende erkek görmüştün ve doktorun sana %80 kız demişti. ayy deymeyin keyfime desene benimde Allahhhhhzemuszemusbende rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm kız çocuk müjdesi derlerkaydirigubbakcemile5
vallahi benimkiler büyüdü hassasiyeti bilmemde kaşınmaya devam ediyo dahada büyüyecek galiba
ay benimde kan testim yarın çıkıyor. güzel çıkarsa bende 3lü teste girmicem doktorum gerek yok dedi..
zavallı eşlerimiz benimki başlarda keşke ben hamile olsam diyodu ama şimdi bebişi o da hissediyo sen bebişimize bak diyo banaarkadaşlar şimdi konuştum dr umla tamam ozaman dedi progestanı kullanmana gerek yok dedi haftaya pzt si tarama testi için gidicem rahatladım çok şükür ağrılar var gerçi insanın içinin rahatlaması daha önemli.Bundan sonra iş eşime düşüyor. zemuszemus
ben resmini eklemeye çalıştım beceremedim ama ben bebek arabasını kastetmedim hani üst tarafından tutuluyo araba koltuğuna benziyo ama rahatça taşıyabiliyosun istediğin yere anlatabildim mi acaba
çok güzelmiş bu daopuyorumnanaktan
ana kucağı bu kızlar
ne bilim ben çarşıda göryorum 3 yaşına kadar çocukları gezdiriyolarbunları alırken dikkat edin arkadaşlar çünkü bebişler hemen büyüyor bunlara oturamıyor birde araba koltuğuna dönüşenleri alın cok önemli biliyorsunuz
ana kucağı bu kızlar
kızlar ya benim ağzımda yara(aft) çıkmış ya ne yapsam acaba ilaç kullanamam varmı bildiğiniz bi yöntem
C.tesi günü karnıma bi baktım dümdüz bi çizgi çatlak.Eşime gösterdim e çatlamışsın boşver dedi.Başladım ağlamaya.Şimdiden mi çatladım diye.Bi de günde 2 kez yağlanıyorum pehlivan gibi.evden çıktık anneme gidicez yolda yine ağladım.Anneme de gösterdim dikkat et nemli tut dedi.Akşam bi baktım ki geçmiş.Allah allah dedim.Dün düğünden geldik yne bi kontrol ettim.Meğerse 2 gün çorap izine ağlamışım kaydirigubbakcemile3 Dünkü çobarım daha yüksekti.Onu görünce anladım :kedi:
ben hiç duymamıştım mikrodalgayıo ve kullanıyorumm ii oldu söylediğiniz
umutluyuz:sema
schatzi:görkem
dimples:gamze
colerko:esra
nsa:nevin
kayra:vahide
kızlar beim popom büyüdü çok ve yatınca göbeğim yayılıyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?