2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar çok yoğundum bşey yazamadım yoğunluk başlamadan öncede doğum hikayeleri okudum ağla ağla bihal oldum valla çok duygulandım ya

cok guselmıs gercekten

evet canım o küçük olanı kastetmiştim ama çok pahalıymış kraft iyi marka ama duymuştum ismini

selam kızlar çok yoğundum bşey yazamadım yoğunluk başlamadan öncede doğum hikayeleri okudum ağla ağla bihal oldum valla çok duygulandım ya

ayy sorma canım :gitme: bende bazen okyorum burda zor tutuyorum kendımı mıllet gorse noluyo dıcek
ınsalah bızde yazıcaz oraya mayıs ayında hıkayelerımısıkaydirigubbakcemile2

ben de çok okuyodum başlarda ama artık bıraktım öyle daha çok istiorum zamanın geçmesini inşallah biz de bebişlerimizi kucağımıza alırız Allahın izniyle

arkadaşlar şimdi konuştum dr umla tamam ozaman dedi progestanı kullanmana gerek yok dedi haftaya pzt si tarama testi için gidicem rahatladım çok şükür ağrılar var gerçi insanın içinin rahatlaması daha önemli.Bundan sonra iş eşime düşüyor. zemuszemus

Yaprak sarma çok geçmiş olsun canım.Korkma lütfen.Bebişin iyidir eminim.Hepimizin duaları sizinle.

Teşekkür ederim canım.

herkese günaydın kızlar yaprak sarma çook geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah

Teşekkür ederim NSA, Allah hepimizin meleklerini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

bende rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm kız çocuk müjdesi derlerkaydirigubbakcemile5
aa evet. sende erkek görmüştün ve doktorun sana %80 kız demişti. ayy deymeyin keyfime desene benimde Allahhhhhzemuszemus

vallahi benimkiler büyüdü hassasiyeti bilmemde kaşınmaya devam ediyo dahada büyüyecek galiba

Benimkiler zaten büyüktü. şimdi iyice büyüdü. Korkuyorum patlıycak diye CADIARZU

ay benimde kan testim yarın çıkıyor. güzel çıkarsa bende 3lü teste girmicem doktorum gerek yok dedi..

inş güzel çıkar canım. dualarımdasınız

zavallı eşlerimiz benimki başlarda keşke ben hamile olsam diyodu ama şimdi bebişi o da hissediyo sen bebişimize bak diyo bana

ben resmini eklemeye çalıştım beceremedim ama ben bebek arabasını kastetmedim hani üst tarafından tutuluyo araba koltuğuna benziyo ama rahatça taşıyabiliyosun istediğin yere anlatabildim mi acaba

O ana kucağı galiba ya ne biliyim ya öğrenicez yavaş yavaş

bunları alırken dikkat edin arkadaşlar çünkü bebişler hemen büyüyor bunlara oturamıyor birde araba koltuğuna dönüşenleri alın cok önemli biliyorsunuz

bunları alırken dikkat edin arkadaşlar çünkü bebişler hemen büyüyor bunlara oturamıyor birde araba koltuğuna dönüşenleri alın cok önemli biliyorsunuz
ne bilim ben çarşıda göryorum 3 yaşına kadar çocukları gezdiriyolar

kızlar ya benim ağzımda yara(aft) çıkmış ya ne yapsam acaba ilaç kullanamam varmı bildiğiniz bi yöntem

Geçmiş olsun canım ya.

Koptum gülmekten. Sende hep gül inşAllahkaydirigubbakcemile3

ben hiç duymamıştım mikrodalgayıo ve kullanıyorumm ii oldu söylediğiniz

tvde hatırı sayılır bir prof dan dinlemiştim. mikrodalgada aynı şeyi iki kere ısıtmak zararlı demişti. o yüzden bende sadece ona dikkat ediyorum Ama hamilelikte zararı varmı bilmiyorum CADIARZU

umutluyuz:sema

schatzi:görkem

dimples:gamze

colerko:esra

nsa:nevin

kayra:vahide

inşAkalımda tutabilirm. Ben de Çiğdem

kızlar beim popom büyüdü çok ve yatınca göbeğim yayılıyorkaydirigubbakcemile3

Göbüşüm zaten var oyüzden büyüyüp büyümediğini anlamıyorum. kalçalarım hala aynı ama şu gögüsler felaket ya mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…