slm kızlar
slm Tuba, hoşgeldin...
canım daha dur 34 çok geç gdeğil bir tane daha yaparsın bence 2yaş olur aralarında negüzel çok ra vermezsin yani beraber büyürler.kardeşi olsun bence .bende hep bir diyordum ma banada kardeşi olma hakkını kızına vermelisin dediler haklı gördüm......ben bir tane düşünüyorum canım, Allah oğluma sağlık uzun ömür versin bana yeter :) 34 yaşındayım doğurdum büyüttüm derken 3-4 sene geçer, sonra da daha zor olur diye düşünüyorum. ama daha genç olsaydım 2 isterdim sanırım...
Kızlar benim kızımın ismide artık kesinleşti Eyşan olucak, aslında ben minel ismini istiyorum
iki isim de çok güzel canım, eşin mi eyşan istiyor?
ay haklısın daha genciz :) maşallah sana, valla ben cesaret edemiyorum, hele bir ilki olsun gerçi belki fikrim değişir :ecrin_bebek:
h.b canım , umarım herkesiyidir , geçmşe bakamadım, neler yapıyosunuz
ben bir tane düşünüyorum canım, Allah oğluma sağlık uzun ömür versin bana yeter :) 34 yaşındayım doğurdum büyüttüm derken 3-4 sene geçer, sonra da daha zor olur diye düşünüyorum. ama daha genç olsaydım 2 isterdim sanırım...
canım daha dur 34 çok geç gdeğil bir tane daha yaparsın bence 2yaş olur aralarında negüzel çok ra vermezsin yani beraber büyürler.kardeşi olsun bence .bende hep bir diyordum ma banada kardeşi olma hakkını kızına vermelisin dediler haklı gördüm......
eyşanda güzel isim ama minel çok hoşmuşşş.........
h.b canım , umarım herkesiyidir , geçmşe bakamadım, neler yapıyosunuz
evet eyşan ismini eşim istedi (ezelden etkilenmedi) önceden kadir inanırın bütün çocuklarım diye dizisi vardı orada gelinin ismi Eyşan'dı o hafızasında kalmış nedenseyani öyle
minel'in anlamı cennette inci tanesi anlamda çok güzel.....
genelde herkes iyi canım, yalnız kelebek01 bebeğini kaybetmiş ona çok üzüldük hepimiz, bugün selma da uğradı onu da merak ediyorduk ya, iyiymiş...
hoşgeldin canım;biz iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim canım napayım , iki gündür pek keyifsizim , nedeni yok( sürekli bişeylerr yiyip kendimi avutuyorum
bende öyleyim,hamilelik depresyonu sanırım,canım hiçbişey yapmak istemiyor...
bu arada ben ikinciyi hiç düşünmüyorum , hamlelik denilen şeyden hiç memnun kalmadım , şu son aya kadar eşimle aramıza soğukluk girdi, allahtan şimdi iyiyiz ama kötü bi hamilelik geçirdim
bu arada ben ikinciyi hiç düşünmüyorum , hamlelik denilen şeyden hiç memnun kalmadım , şu son aya kadar eşimle aramıza soğukluk girdi, allahtan şimdi iyiyiz ama kötü bi hamilelik geçirdim
hamilelilk depresyonu canım bir müddet gider böyle....sonra istersin herşey bebiş doğunca dahada güzelleşiverir meraketme canımm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?