2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım daha dur 34 çok geç gdeğil bir tane daha yaparsın bence 2yaş olur aralarında negüzel çok ra vermezsin yani beraber büyürler.kardeşi olsun bence .bende hep bir diyordum ma banada kardeşi olma hakkını kızına vermelisin dediler haklı gördüm......
Kızlar benim kızımın ismide artık kesinleşti Eyşan olucak, aslında ben minel ismini istiyorum

eyşanda güzel isim ama minel çok hoşmuşşş.........

iki isim de çok güzel canım, eşin mi eyşan istiyor?
ay haklısın daha genciz :) maşallah sana, valla ben cesaret edemiyorum, hele bir ilki olsun gerçi belki fikrim değişir :ecrin_bebek:

evet eyşan ismini eşim istedi (ezelden etkilenmedi) önceden kadir inanırın bütün çocuklarım diye dizisi vardı orada gelinin ismi Eyşan'dı o hafızasında kalmış nedense yani öyle

hayırlısı canım,ama yaşın çok fazla değil,benim doktorum 2.yi 40 yaşında doğurmuş

minel'in anlamı cennette inci tanesi anlamda çok güzel.....

bu arada ben ikinciyi hiç düşünmüyorum , hamlelik denilen şeyden hiç memnun kalmadım , şu son aya kadar eşimle aramıza soğukluk girdi, allahtan şimdi iyiyiz ama kötü bi hamilelik geçirdim

bu arada ben ikinciyi hiç düşünmüyorum , hamlelik denilen şeyden hiç memnun kalmadım , şu son aya kadar eşimle aramıza soğukluk girdi, allahtan şimdi iyiyiz ama kötü bi hamilelik geçirdim

hamilelilk depresyonu canım bir müddet gider böyle....sonra istersin herşey bebiş doğunca dahada güzelleşiverir meraketme canımm..........

aslında ben de hamileliği pek sevmedim, ruhsal ve bedensel olarak çok zor geldi bana, ben hamileleri hep böyle mutlu, sorunsuz falan sanıyordum eskiden ama ben öyle geçirmedim... ama oğlumu kucağıma alacağım günü düşündükçe mutlu oluyorum tabi... ben de eşimle sorunlar yaşadım, şükür son aylarda bizim de düzeldi...

eşleri anlamak çok zor zaten,bazen diyorumki acaba ben mi fazla alınganım,ama değil yaa...bir garip oldu benimkisi,akşam atıştık biraz,kayınvaldemle geçmişolsuna bir yere gittiler,bende kayınvaldemlerde bekledim,gelince dedimki hayatım direk eve geçelim,birden söylenmeye başladı,neden ,noldu,ağrın mı var,varsa direk söyle ,burda uzan vs.vs;evlerimiz çok yakın bu arada,2-3 dk.yürüyerek,bende kızdım senin aklın kalmasın diye zaten evde kalmıyorum yalnız başıma ,bütün gün annenlerde bekliyorum,akşamları bari bekletme diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…