hoşgeldin canımmben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmm zemuszemus
selmlar bizden deopuyorumnanaktanSelam vermeyi unutmuşum hepinize selamlar hanımlar...buyrunnnnnnnnn
hoşgeldin vahide:CüvCüv:
hoşgeldin canımm
selmlar bizden deopuyorumnanaktan
kayınvalidem bi yelek örmüş miniğime işlemesi kalmış sadece bi tuhaf oldum ya bitsin ekliycem hemen
ben iki çorap almıştım hafta sonu arkadaım bana gelmişti bebişime tulum almış ben de resmni eklerinm birazdaha çoğalsın cicileri amin canım inşallahkızlar ya bı an once 2 ay falan gecsın karnım buyusun hamılelık gıymek ıstıyorum ve bebegıme alısverıse cıkmak ıstıyorum.oyle sabırsızlanıyorumkı.daha hıcbısey almadım ben bı corap bıle.hamılelıkte bakmadım hıc .cok heyecanlanıyorum ya.allahım hepımıze o guzel gunlerı nasıp etsın ınsallah.burda aldıklarımızı gosterelım.
hoşgeldin canımm kaç haftalık bebişMerhaba 2010 mayıs anneleri, beni de aranıza alır mısınız????
üst taraftaki çok kullanışlıymış çok beğendim
bana bir tulum geldi hediye bende kilot aldım hafta sonu iki tane bir kız bir erkek için cinsiyeti belli olmadığından öyle aldım ama bende almak istiyorum artık birde erkenden aldırmazlar biizmkiler bakalım dayanıcaz
görücemde vitrinde pelerin görmüş aradı soruyo cinsiyeti belli mi diye ne zaman olacak bir de patik almış ama pelerini alma dedim oğlumuz olursa darılmasın kız istiyom ama oğluşum olursada çok mutlu olurum bir kucağımıza alalımda hayırlısıylakayınvalidem bi yelek örmüş miniğime işlemesi kalmış sadece bi tuhaf oldum ya bitsin ekliycem hemen
evet canım hepimiz aynı durumdayız anladığım kadarıyla çıtçıtlı badiler çok işe yarıyomuş 3-6 ay aras bende almak istiyorum bide bilmiyruzki bıcırıklar ne kadar olur ben haftasonu idilbabyin 15li hastane çıkışlarını inceledim çok küçüktüler çok bişeyy almıyacam ben gerekli olanları alıcam doğduktan sonra alırım diyorum bebişe göre tabi kendimi durdurabilirsemzemuszemusaslında bızdede oyledır ama annecımde dayanamıs alttan çıtçıtlı fanilalardan almıs 6-7 tane renk renk :)
kardesımde emzık bıberon ıslak mendıl vs almıs
ben cok ıstıyorum bişiler almak ama frenlıyorum kendımı sımdılık daha cok erken dıe
:çok üzgünüm:
iyiyiz canım sen nasılsın sende sanırım yeni katıldınslm arkadaşlar...nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?