2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bı an once 2 ay falan gecsın karnım buyusun hamılelık gıymek ıstıyorum ve bebegıme alısverıse cıkmak ıstıyorum.oyle sabırsızlanıyorumkı.daha hıcbısey almadım ben bı corap bıle.hamılelıkte bakmadım hıc .cok heyecanlanıyorum ya.allahım hepımıze o guzel gunlerı nasıp etsın ınsallah.burda aldıklarımızı gosterelım.

kayınvalidem bi yelek örmüş miniğime işlemesi kalmış sadece bi tuhaf oldum ya bitsin ekliycem hemen

bana bir tulum geldi hediye bende kilot aldım hafta sonu iki tane bir kız bir erkek için cinsiyeti belli olmadığından öyle aldım ama bende almak istiyorum artık birde erkenden aldırmazlar biizmkiler bakalım dayanıcaz

ben iki çorap almıştım hafta sonu arkadaım bana gelmişti bebişime tulum almış ben de resmni eklerinm birazdaha çoğalsın cicileri amin canım inşallah

Merhaba 2010 mayıs anneleri, beni de aranıza alır mısınız????
hoşgeldin canımm kaç haftalık bebiş

üst taraftaki çok kullanışlıymış çok beğendim

ya kızlar bu araba konusunda cok bılgısızım ben nasıl alınmalı falan kullanıslı olanlar neler bılmıyorum.
neyse o zamana gelleım arastıtrırıım artık

aslında bızdede oyledır ama annecımde dayanamıs alttan çıtçıtlı fanilalardan almıs 6-7 tane renk renk :)
kardesımde emzık bıberon ıslak mendıl vs almıs
ben cok ıstıyorum bişiler almak ama frenlıyorum kendımı sımdılık daha cok erken dıe
:çok üzgünüm:

kayınvalidem bi yelek örmüş miniğime işlemesi kalmış sadece bi tuhaf oldum ya bitsin ekliycem hemen
görücemde vitrinde pelerin görmüş aradı soruyo cinsiyeti belli mi diye ne zaman olacak bir de patik almış ama pelerini alma dedim oğlumuz olursa darılmasın kız istiyom ama oğluşum olursada çok mutlu olurum bir kucağımıza alalımda hayırlısıyla

kızlar ınanamıyorum ya .sayfaya ılk gırdıgımde ben hamıle deıldım.benden once hamıle olanlara nasıl ımrenıyodum ve nolur bana dua edın bu ay olsun dıyodum.ve sımdı bu gune gledıgımıze ınanamıyorum.ruya gıbı hersey ya.3 ayı bıtırenler var aramızda zaman ne cabuk gecıyo ya...

tesekkurler. 9 hafta bitti bugün. sanırım genel bilgilerimi de versem iyi olur.
yas:29 sat:17 ağustos. kilo:46 idi, 47 oldu:))
iki gündür sizi takip eden misafirlerden biri bendim. eğer rahatsız ettiysem özür dilerim ama bir foruma katılmadan önce ortamı biraz takip etmek istedim. baktım ki siz bir güzel kaynaşmışsınız, herkes birbirine destek oluyor, ben de bu zincirin bir halkası olmak istedim.
bazı sıkıntılar yasayan arkadaslar olmus, gecmis olsun. sizleri henüz tanımasam da olumsuz seyler okuyunca üzüldüm, güzel haberlerde mutlu oldum. insanların birbirini yüzyüze yakından tanımasındansa, kimi zaman kader ortaklığı yapması insanları birbirine daha yakın kılıyor sanırım.
umarım hepimiz en sağlıklı şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz.

evet canım hepimiz aynı durumdayız anladığım kadarıyla çıtçıtlı badiler çok işe yarıyomuş 3-6 ay aras bende almak istiyorum bide bilmiyruzki bıcırıklar ne kadar olur ben haftasonu idilbabyin 15li hastane çıkışlarını inceledim çok küçüktüler çok bişeyy almıyacam ben gerekli olanları alıcam doğduktan sonra alırım diyorum bebişe göre tabi kendimi durdurabilirsemzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…