çok hoşsun zeynox ezelden etkilenmedikaydirigubbakcemile3
aslında ben de hamileliği pek sevmedim, ruhsal ve bedensel olarak çok zor geldi bana, ben hamileleri hep böyle mutlu, sorunsuz falan sanıyordum eskiden ama ben öyle geçirmedim... ama oğlumu kucağıma alacağım günü düşündükçe mutlu oluyorum tabi... ben de eşimle sorunlar yaşadım, şükür son aylarda bizim de düzeldi...
ben biraz kaçıyorum kızlar, görüşürüz....
eşleri anlamak çok zor zaten,bazen diyorumki acaba ben mi fazla alınganım,ama değil yaa...bir garip oldu benimkisi,akşam atıştık biraz,kayınvaldemle geçmişolsuna bir yere gittiler,bende kayınvaldemlerde bekledim,gelince dedimki hayatım direk eve geçelim,birden söylenmeye başladı,neden ,noldu,ağrın mı var,varsa direk söyle ,burda uzan vs.vs;evlerimiz çok yakın bu arada,2-3 dk.yürüyerek,bende kızdım senin aklın kalmasın diye zaten evde kalmıyorum yalnız başıma ,bütün gün annenlerde bekliyorum,akşamları bari bekletme diye...
Arkadaşlar çok heyecanlı ve stresliyim bugün... Normalde kolay stres yapmam ama dengeler iyice hassaslaştı sanırımYarın oğlumun mobilyaları gelecek, bir de marangozumuzdan bir iki ufak iş istemiştik. Raf falan çakacak, o da aynı saatte gelecek. Akşam eşim annem ile anneannemi getiriyor... Yarın iyi ki yanımda olacaklar... Evde curcuna olacak ve artık işlevimizin azalması beni huzursuz etmeye başladı. Ağır kaldırma, taşıma, eğilme gibi bir sürü kısıtlama var... Her işini kendi yapmaya alışan ben için bu bayağı zor geliyor Yardım istemek te öyle...Herkesin de kendi hayatı, önceliği var... Eşim iyi ki var, zaman zaman strese girip beni de gerse de en büyük destekçim... Arkadaşlar, benim gibi huzursuz hisseden var mı aranızda böyle...pır pır hali...
haklısın canım , anlamıyolar hiçbişeyi boşver takma kafana
ayy yani Allah için ezel dizisinde eyşan hoş biri eee bende şimdi bakıyom bi kendime bi ona diyorum bu herif niye istiyor bu ismi sonra diyorum yok yok tabi bütün çocuklarım dizisinden etkilendi falan anla işte hamilelik psikolojisi sositososito
takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte,hamileliği hep daha farklı hayal etmiştim,ama gerçekten insanın bütün dengesi değişiyor,inşallah sonunda dünyanın en güzel varlıklarına kavuşacağız...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaşkınım sen hepsinden daha kımetlisindir şimdi onuniçin.......ben beğenmiyorum eyşanı o kadar daha hoş ları varr..bir boy var işte birde sıska manken olmuşşş..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaşkınım sen hepsinden daha kımetlisindir şimdi onuniçin.......ben beğenmiyorum eyşanı o kadar daha hoş ları varr..bir boy var işte birde sıska manken olmuşşş..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizlerde çok hashaslaşıyoruz kızlar kabul etmek lazımm..sadece erkeklerden değil ben hiç bir şeyi takmıyorum vallahiii......ben çok seviyorum hamileliği çok şeker bir dönem sürpriz yumurta gibi hissediyorum kendimi.1 sonra sürprizim çıkacak........kaydirigubbakcemile3 nazlı da değilim kimsenin nazımı çekmesinide beklemem bir hastalık gibide yaşmıyorum..hareketlerim kısıtlı okadar.benim bir arkadaş hastalık gibi kabullendi ay uzanamam ay çok oturamam ay evde istirahat etmem lazımm.......
bizlerde çok hashaslaşıyoruz kızlar kabul etmek lazımm..sadece erkeklerden değil ben hiç bir şeyi takmıyorum vallahiii......ben çok seviyorum hamileliği çok şeker bir dönem sürpriz yumurta gibi hissediyorum kendimi.1 sonra sürprizim çıkacak........kaydirigubbakcemile3 nazlı da değilim kimsenin nazımı çekmesinide beklemem bir hastalık gibide yaşmıyorum..hareketlerim kısıtlı okadar.benim bir arkadaş hastalık gibi kabullendi ay uzanamam ay çok oturamam ay evde istirahat etmem lazımm.......
yok artık o da iyice gıcıkmış , ben hayatta naz niyaz yapmam, daha canım şunu çekti bile demedim , eski vücudumu özledim, dar bi kot giymeyi özledim , yüz üstü yatmayı özledim , bunlar beni sıkan şeyler
bu arada oğlunun mobilyaları hayırlı olsun güle güle kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?