2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar çok heyecanlı ve stresliyim bugün... Normalde kolay stres yapmam ama dengeler iyice hassaslaştı sanırım Yarın oğlumun mobilyaları gelecek, bir de marangozumuzdan bir iki ufak iş istemiştik. Raf falan çakacak, o da aynı saatte gelecek. Akşam eşim annem ile anneannemi getiriyor... Yarın iyi ki yanımda olacaklar... Evde curcuna olacak ve artık işlevimizin azalması beni huzursuz etmeye başladı. Ağır kaldırma, taşıma, eğilme gibi bir sürü kısıtlama var... Her işini kendi yapmaya alışan ben için bu bayağı zor geliyor Yardım istemek te öyle...Herkesin de kendi hayatı, önceliği var... Eşim iyi ki var, zaman zaman strese girip beni de gerse de en büyük destekçim... Arkadaşlar, benim gibi huzursuz hisseden var mı aranızda böyle...pır pır hali...

çok hoşsun zeynox ezelden etkilenmedikaydirigubbakcemile3

ayy yani Allah için ezel dizisinde eyşan hoş biri eee bende şimdi bakıyom bi kendime bi ona diyorum bu herif niye istiyor bu ismi sonra diyorum yok yok tabi bütün çocuklarım dizisinden etkilendi falan anla işte hamilelik psikolojisi sositososito

yalnız değilmişim yani , erkekler hamileliğe alışamıyo galiba ,tuhaf ............

haklısın canım , anlamıyolar hiçbişeyi boşver takma kafana

var hayatım ben varım merak etme herşey hallolur gider

haklısın canım , anlamıyolar hiçbişeyi boşver takma kafana

takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte,hamileliği hep daha farklı hayal etmiştim,ama gerçekten insanın bütün dengesi değişiyor,inşallah sonunda dünyanın en güzel varlıklarına kavuşacağız...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaşkınım sen hepsinden daha kımetlisindir şimdi onuniçin.......ben beğenmiyorum eyşanı o kadar daha hoş ları varr..bir boy var işte birde sıska manken olmuşşş..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de böyle hayal etmemiştim canım, o yüzden ikinciyi hiç düşünmüyorum , eşim büyük konuşma diyor ama napayım istemiyorum

bizlerde çok hashaslaşıyoruz kızlar kabul etmek lazımm..sadece erkeklerden değil ben hiç bir şeyi takmıyorum vallahiii......ben çok seviyorum hamileliği çok şeker bir dönem sürpriz yumurta gibi hissediyorum kendimi.1 sonra sürprizim çıkacak........kaydirigubbakcemile3 nazlı da değilim kimsenin nazımı çekmesinide beklemem bir hastalık gibide yaşmıyorum..hareketlerim kısıtlı okadar.benim bir arkadaş hastalık gibi kabullendi ay uzanamam ay çok oturamam ay evde istirahat etmem lazımm.......

yani dimi tatlım zemuszemus

aman sorma zaten bu ara herkes bana bi zayıf geliyo , ben de beğenmiyom hele o diş etleri ıyyy ağzı çok itici

hakkaten ben yazarken, sizler de hamilelik dönemi sıkıntılarından falan bahsetmişiniz... demek ki benzer şeyler yaşanabiliyor...

yok artık o da iyice gıcıkmış , ben hayatta naz niyaz yapmam, daha canım şunu çekti bile demedim , eski vücudumu özledim, dar bi kot giymeyi özledim , yüz üstü yatmayı özledim , bunlar beni sıkan şeyler

sana katılıyorum hamilelik döneminde gerçekten bazen bizlerde çekilmez hale geliyoruz. Her anımın tadını çıkarıyorum (süpriz yumurta ) benzetmende çok cici, tabiki istisnai durumlarda olmuyor değil ama olsun yinede çok güzel :CüvCüv:

Sabret canım ya aaz kaldı belkide sizin ilk hamileliğinz olduğu için bu kadar bunaldığınızı hissediyorsunuz hiç yüz üstü yatamayacak değilsin, dar kotları tekrar giyemiyceksin değil bence bu anında tadını çıkar

bu arada oğlunun mobilyaları hayırlı olsun güle güle kullansın

Çok teşekkür ederiz

Gökkuşak sen de haklısın... Sanki herkes benimle ilgilensin istiyorum. Mümkün mü acaba? Ben her hamile ile ilgilendim mi sanki... böyle düşününce mantığım ağır basıyor... Hassaslaştığımız doğru. Ben de senin gibi bu dönemi hasta gibi değil, normal bir süreç gibi yaşadım. şimdiye kadar hayatımı da engelleyecek bir durum olmadı... Süpriz yumurta benzetmene bayıldım :)) İzne çıkınca kendime biraz fazla döndüm galiba, koşturmacanın ardından düşünme zamanım ve sıkılma lüksüm oldu... mükemmelliyetçilik te bir yandan, hem herşey tam olsun istiyorum, hem de yetişmeyecek gibi korkulara kapılıyorum. Yok yok durmak işe yaramadı kafamçokkarıştı

kızlar geçen gün bende bunalıma girdim dr umu aradım sıkıldım bursaya gidebilirmiyim diye o da riske atma dedi ve çok normal bu halin f,lan dedi ama bana gene de geliyo bazen gelenler hep de sinirimi eşimden çıkarıyorum sonra çok üzülüyorummmmgenelde günün yorgunluğundan sanırım hep akşam başlıyo bunalımım sinirli yatıyorum sabah da üzülüyorum üzdüm adamı diye pişman oluyorummm eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…