Sabret canım ya aaz kaldı belkide sizin ilk hamileliğinz olduğu için bu kadar bunaldığınızı hissediyorsunuz hiç yüz üstü yatamayacak değilsin, dar kotları tekrar giyemiyceksin değil bence bu anında tadını çıkar
Sabret canım ya aaz kaldı belkide sizin ilk hamileliğinz olduğu için bu kadar bunaldığınızı hissediyorsunuz hiç yüz üstü yatamayacak değilsin, dar kotları tekrar giyemiyceksin değil bence bu anında tadını çıkar
selamlar nasılsınız
bende çok sıkıldım şiş ayaklarımdan ağırlaşan cüssemden tombul yüzümden en fazlada oturmaktan acıyan kuyruk sokumumdan ya yan yatmak zorundayım ya oturmak hızlı hareket edememekten dar kotlarımla beyaz babetlerimle yazın gezmeyi özledim. çıkayım artık koca göbeğimle ancak giyinirim sabah görüşürüz kader arkadaşlarım... öpüldünüz.
ve bende hiç hastalık gibi görmedim hiç durmuyorum hiç hamileyim diye gündüz yattığımı bilmemm mutluyum aslında nazda değil benim ki ama hamilelikten sanırımm geçecek inş.kızlar rahat olmalıyız bebişlerde etkileniyor bi de ona üzülüyorum sonra ben....
herhalde öyledir canım,sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor,,,ilk olduğu içindir ...sonuçta 2. de ne yaşayacağımızı biliyor olacağız...
ilk bebeklerde daha çok oluyor kızlarr sonunda yüzlerimiz çok gülecek.tuba bende ilkinde senin gibi eski kıyafetlerimi giyemiyorum diye ağladığımı hatırlıyorum ikinci daha iyi geçiyor
bende çok sıkıldım şiş ayaklarımdan ağırlaşan cüssemden tombul yüzümden en fazlada oturmaktan acıyan kuyruk sokumumdan ya yan yatmak zorundayım ya oturmak hızlı hareket edememekten dar kotlarımla beyaz babetlerimle yazın gezmeyi özledim. çıkayım artık koca göbeğimle ancak giyinirim sabah görüşürüz kader arkadaşlarım... öpüldünüz.
selam kızlar yeni fırsat buldum geldim nasılsınız bakalım özlediğiniz şeylerdenmi bahsediyosunuz
ben çok seviyorum hamileilğimi ya evet sıkıntıları var ama kendimi çok sevimli hissediyorum. bitek gece yatarken zorlanıyorum çünkü yüzüstü yatmayı çok severdim.... eski kıyafetleriminde içine girmeyi bekliyorum yaza inşallah eskisi gibi oluruz hepimiz :))))
ama herşeye rağmen Allah bize bu mutluluğu yaşattığı için şükrediyorum,isteyen herkese Allah nasip etsin,annelerimiz boşuna demiyormuş anne olmadan anlamazsın diye,insan hamileyken başlıyor bebeği için herşeye katlanmaya,İnşallah zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımız alırız...sonra hepsi geçecektir
selam kızlar yeni fırsat buldum geldim nasılsınız bakalım özlediğiniz şeylerdenmi bahsediyosunuz
ben çok seviyorum hamileilğimi ya evet sıkıntıları var ama kendimi çok sevimli hissediyorum. bitek gece yatarken zorlanıyorum çünkü yüzüstü yatmayı çok severdim.... eski kıyafetleriminde içine girmeyi bekliyorum yaza inşallah eskisi gibi oluruz hepimiz :))))
Kesin ben pek bi alıngan oldum bugün, umarım tez zamanda geçer... Eşim ile gün içinde biz pek konuşmayız gerekmedikçe, bugün 3 kere aradım. Demin de facebook'ta görünce laf attım. "yine mi sen? rahat yok mu bana?" dedi ve benim gözümden yaşlar aktı... Kesin ben çokkkkk hassasım. Ne oluyor ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?