2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla beni tek ilgilendiren şey oğlumun sağ salim doğması, yani tadını çıkarcak bişey göremiyorum ,ağrıların mı tadını çıkarayım anlamıyorum ki ben de mi bi sorun var acaba

herhalde öyledir canım,sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor,,,ilk olduğu içindir ...sonuçta 2. de ne yaşayacağımızı biliyor olacağız...

ve bende hiç hastalık gibi görmedim hiç durmuyorum hiç hamileyim diye gündüz yattığımı bilmemm mutluyum aslında nazda değil benim ki ama hamilelikten sanırımm geçecek inş.kızlar rahat olmalıyız bebişlerde etkileniyor bi de ona üzülüyorum sonra ben....

bence ilgi istemek en doğal hakkımız,sonuçta tüm fizyolojimiz değişiyor,fizik olarak,psikolojik olarak değişim yaşıyoruz,eşlerinde bize en iyi şekilde destek vermesi lazım,

bende çok sıkıldım şiş ayaklarımdan ağırlaşan cüssemden tombul yüzümden en fazlada oturmaktan acıyan kuyruk sokumumdan ya yan yatmak zorundayım ya oturmak hızlı hareket edememekten dar kotlarımla beyaz babetlerimle yazın gezmeyi özledim. çıkayım artık koca göbeğimle ancak giyinirim sabah görüşürüz kader arkadaşlarım... öpüldünüz.

ilk bebeklerde daha çok oluyor kızlarr sonunda yüzlerimiz çok gülecek.tuba bende ilkinde senin gibi eski kıyafetlerimi giyemiyorum diye ağladığımı hatırlıyorum ikinci daha iyi geçiyor

bye bye canım

bende yatmıyorum ama insan ister istemez hasta modunda oluyor...bende strese girdiğimde en çok bebişim için üzülüyorum,oda strese giriyor diye...

byee canım opuyorumnanaktan

ama herşeye rağmen Allah bize bu mutluluğu yaşattığı için şükrediyorum,isteyen herkese Allah nasip etsin,annelerimiz boşuna demiyormuş anne olmadan anlamazsın diye,insan hamileyken başlıyor bebeği için herşeye katlanmaya,İnşallah zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımız alırız...sonra hepsi geçecektir

selam kızlar yeni fırsat buldum geldim nasılsınız bakalım özlediğiniz şeylerdenmi bahsediyosunuz
ben çok seviyorum hamileilğimi ya evet sıkıntıları var ama kendimi çok sevimli hissediyorum. bitek gece yatarken zorlanıyorum çünkü yüzüstü yatmayı çok severdim.... eski kıyafetleriminde içine girmeyi bekliyorum yaza inşallah eskisi gibi oluruz hepimiz :))))

slm canım h.g

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi

eveet Allahımıza çok şükür ki bu duyguyu bize yaşattı rabbim. isteyen herkese versin inşallah.
sağlıkla gelir bütün bebişlerimiz inşallah.

Kesin ben pek bi alıngan oldum bugün, umarım tez zamanda geçer... Eşim ile gün içinde biz pek konuşmayız gerekmedikçe, bugün 3 kere aradım. Demin de facebook'ta görünce laf attım. "yine mi sen? rahat yok mu bana?" dedi ve benim gözümden yaşlar aktı... Kesin ben çokkkkk hassasım. Ne oluyor ya???

hoşgeldin tatlım kaydirigubbakcemile5

iyide kusura bakma eşin hoş bir söz etmemiş
ama yinede takma kafana bence inan en çok çocuklar etkileniyor sen moralini yüksek tut hatta sende tavır yap ona üzüldüğünü hissettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…