2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin canım

alınganlıktan canım ,bende öyleyim maalesef,en ufak şeyde iki gözüm iki çeşme ağlıyorum,,,

hoşbuldum kızlar geçmişe bakabildiğim kadar bi bakıyım neler kaynatmışsınız umarım herkes iyidir.
kelebek arkadaşımız için çok üzüldüm.

Özlem'cim du azcık gülelim,

sen ne yap biliyomusun
akşam eşin eve gelecek yaaa sende dicen kii aaaa yinemi sen
bak o zaman nasıl anlar :jeyyar:

ay bende çok alınganım ya özlellikle başkalarına değilde eşime karşı bişey dediği anda gözyaşlarım hazırda bekliyo benimde. alınganlık olmasa bile herşeye ağlıyorum. geçen gün yiğenimi parka götürdüm arkadaşıda yokdu kuzumun birilerinin yanına gitti sizinle oynayabilirmiyim dedi onlarda yok dediler ben başladım ağlamaya içim parçalandı eşime anlatıyorum nasıl güülüyor onlar çocuk sanane kendi aralarında oynarlarda kavgada ederler diye ama ben herşeye ağlıyorum işte.

hormonlardan canım

Özlem'cim du azcık gülelim,

sen ne yap biliyomusun
akşam eşin eve gelecek yaaa sende dicen kii aaaa yinemi sen
bak o zaman nasıl anlar :jeyyar:

:)))) Annem ve anneannem ile gelecek. Yoksa yapardım valla :))) Çok yaşa... Adam da şaşırdı valla, alışık değil ki benim böyle ilgi arsızlığıma

Hadi ben mutfağa gidiyorum. biraz daha açık kalacak burası... Bu arada gidenler olursa iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben bugün çok konuştum mesai saatimde bitti artıkın, ben yavaştan kaçayım hepinizi öpüyorum bebişleriniz ve sizler Allah'a emanet görüşürüz opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz buğün kontrole gittik oğlumla 2740 kilo ve boyu 47cm olmuş ama hala ters dönmemiş bu gidişle sezeryan olabilir bi tekj buna çok canım sıkılıyor sizin bebişler nasıl ters döndümü

maşallah bebişine canım.
sezeryan diye canım hiç sıkma kendini herşeyde vardır bir hayır sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah onu düşün sadece. hayırlısı olsun.

maşallah bebişine canım.
sezeryan diye canım hiç sıkma kendini herşeyde vardır bir hayır sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah onu düşün sadece. hayırlısı olsun.

çok sağol canım orası ölede işte kendimi çok alıştırmıştım normal doğuma yaza toparlardım kendimi diye ama olmayacak galiba göbüşüm aynı kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…