2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kelebek için çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor çok
yesimark maşallah bebeğine takma canım inşallah döner benimki bayadır dönmüş durumda ama sezeryan yapacağız hakkında hayırlısı olsun

sağol canım inşallah hepimiz için en hayırlısı olur bu arada kelebek e ne olmuş eskiye baktım ama göremedim???

selam kızlarrrrr sezencimmm mesajını gördüm cnm ama anca geldimaklinialirimsmile.. DURU bebek çok iyi 3.200 kg 50c m şuanda maşşallah kızıma normal doğum olacak kısmetse ama 4 kiloyu nasıl doğurucam bilmiyorum açıkcası bu konudabiraz endişeliyim. sizler ne alemdesinizbenneyaptımki

selam, gerçekten 41 kere maşallah Duru ya , ne kadar büyümüş, darısı benim miniş oğlumun başına :)

maşallah duruya kocaman kız olmuş çoğu yeni doğan bebekten daha iyi Allah kolay doğum versin

selam kızlar..
dün ve bugün giremedim..dün annem bendeydi mutfak dolaplarımı temizledik..hiç halim kalmayınca anneme gidip orda kaldım şimdi geldim eve..geçmişi okumadım..inşallah herkes iyidir..
DURU BEBEK gözüme çarptı..maşşşşaaaalllaahhh durumuza..Allah nazarlardan esirgesin..

selam, gerçekten 41 kere maşallah Duru ya , ne kadar büyümüş, darısı benim miniş oğlumun başına :)

maşallah duruya kocaman kız olmuş çoğu yeni doğan bebekten daha iyi Allah kolay doğum versin

teşekkür ederiz kızlaropuyorumnanaktan inşallah hepimiz sağlıkla doğum yaparız. tek korkum kilosu eğer kilolu olursa çok doktor 22 nisanda sezeryan yaparım dedi eyvahedigeldismile bakalımmm inşallah doğurabilirmde gerek kalmaz

hayırlısı olur inşallah, sezeryan olursa 1 aydan az zamanın kalmış, geri sayımlar başladı artık

hayırlısı olur inşallah, sezeryan olursa 1 aydan az zamanın kalmış, geri sayımlar başladı artık

sorma ipeknil evet az kalmış oluyor. ama ben 4 kiloyu doğurmayıda göze aldım sayılıraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 herşey normal doğuma uygunken kesilmek istemiyorum açıkcası. normal olması için elimden geleni yapıcam inşallaholumunekankayizsmile bebek ultrasonda 36 haftalık çıkıyor nasıl iş anlamadım vallaeyvahedigeldismile

slm kızlar bugün fazla giremedim duru bebişe maşallah ya korkma gamze herşey normalse doğurursun yengem 11 ay ara ile 5 kilo çocuk doğurdu herşey normalse olur inşl

slm kızlar bugün fazla giremedim duru bebişe maşallah ya korkma gamze herşey normalse doğurursun yengem 11 ay ara ile 5 kilo çocuk doğurdu herşey normalse olur inşl

sağol cnm inşallah. alttan çok dikiş yemektende korkuyorum açıkcası bakalım ne var kaderimizde kısmeteyvahedigeldismile

meraba arkadaşlar...
Bugün benim kontrolüm vardı , bebişim 32+2 de , 2070 gr mış...Bu haftada sizelerin bebişlerinizin kilosu nasıldı?Benim bebeğim 37+0 da sezeryanla alınacak , o zamana kadar 3 kiloyu geçer inşallah...Son zamanlarda kilo alımı daha artıyor değil mi?

sağol cnm inşallah. alttan çok dikiş yemektende korkuyorum açıkcası bakalım ne var kaderimizde kısmeteyvahedigeldismile

hayırlısı olsun canım bende alttan dikiş yemektense sezeryan olur üstten yerim diyordum ama dikişte olsa normal doğum daha iyidir bence

maşallah bebeğine canım tabi geçer canım son haftalarda annede bebekte birden kilo alıyor ben oğlumda son iki haftada 5 kilo almıştım oğlumda 3950 doğmuştu kızım ise 30. haftamda 2160 gr dı dr iri bir bebek dedi kilona dikkat et dedi zira ben toplam 16 kilo aldım şuanda 31 +0 rım

Sağol canım , içim rahatladı...Senin bebeğine de kocaman bir maşallah

selam kızlar baya kişi var gibi sizindemi uykunuz kaçtı benim gibi kızlar ya beni çok sıcak basıyo valla menepozlu gibiyim bide geceleri uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl

kızlarr bu listeye benide ekleyin!!!! 24 yaşındayım oğlum olucak.kilom 55di hamile kaldığımda. sat 12 ağustos ve muhtemel doğum tarihim 19 mayıs =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…