2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kahvaltı edince geçer umarım halsizlik
çok da acıktım ama kahvaltıya nerdeyse 1 saat var, kimseyi beklemeden ben kendi kahvaltımı yapıyım bari, umarım çay olmuştur ve umarım geri geldiğimde burda birileri olurrrkaydirigubbakcemile

günaydın annişler yaşasın Cumaa yeniden geldi bir haftamızı daha geride bıraktık bir kahvaltı yapıp geliyim ben de

kahvaltıya kadar idare eder beni dün vitamini kan ilacını faln kahvaltıdan önce aldım mide yanmam gün boyu vardı acaba bugün içmesem mi kahvaltıdan önce diyorum da bu saatlerde içmezsem gün içnde hiç gelmiyor aklıma

AYSESıNEMK
valla ben de çok açık çay izmeden duramıyorum evden peynirlerimi koyuyorum gelirken hemen bir poaca alıyorum süt içemiyorum ama yoğurt ve peynirlerle idare ediyorum, kan ilacı yapıyor biraz yanma artı yanaklar al al oluyor sen de farkettinmi

günaydın DURUBABY bebeğine maşallah ne ile besledin annesi Allah doğumunda kolaylıklar versin inşallah boyu da süper valla her gün yumurta yiyoruz ama olmuyo yapı işte ben kızlarımı 3 kilo doğurmuştum, bu da 3 kilo doğar diyor doktorum

benim doktorum bu konuda beni çok yüreklendiriyor sağolsun bir bardak dem içebilirsin hergün bir bardakkahve bir bardak kola demişti o yüzden hiç kısıtlamam gerekmiyor kendimi, yanakların al al olması bi tarafa ben bi yere ufacık çarpsam hemen kanamaya başlıyor vücutr daha önce hiç bu kadar kanla bir arada olmadığı için ne yapacaını şaşaırıyor burnum faln kanıyor durduk yere

AYSESİNEMK seninle tamı tamına aynı hafta aynı günlüğüz valla ben de 31+5 imbugün
ne güzel bakalım kim önce doğurur, sen de ağrılar dancılar ne durumda?

günaydınnnnnnnnnnn huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuu
hoş geldin be yau

ilk doğumun zorluğu ne durumdaydı, ya ben bebeğim sağlıklı olsun, düşük kilolu olmasın isityorum da korkuyorum nasıl doğrcam diye zaten kafa ölçümüz önlerden gidiyor annem de sağolsun amannnn sen de koca kafaydın çok zor doğdun mahfettin beni diyip duruyor ilk çocukolunca insan biraz daha endişeli oluyor nasıl olacağı konusunda

günaydın kızlar. uykusuz ve ağrılı bir geceden sonra merhaba herkese. sanırım kasılmalarım başladı yani dün geceden beri karnımda değişik bir hareket hissediyorum rahimimin yani kasıklarımdan yukarı bir şey çıkıyor ve sanki karnımda bebeğim ağırlaşıyor gibi. bu kasılmamı bilmiyorum ama değişik bir his beniim için şimdiye kadar yaşamamıştım. kasılma olunca anlarsın diyorlar ama sizlere sorayım bir dedim

AYSESıNEMK valla ağrılar var tabi günüm günümü tutmuyor, önceki gün ne güzel nasıl rahatım dedim dün mahvoldum ben senden önce doğururum sezeryan olacağım için, kanama bende de var ama daha önceki hamileliklerimde kan ilacına ihtiyacım olmamıştı o zaman da kanıyordu diş eti burun kanamaları normal sonrasında bir anda düzeliyor bazan oturmaktan yoruluyorum, popom acıyor işyerinde en büyük sıkıntım bu sürekli turluyorum akşam sol yanıma yatınca hepsi geçiyor bir süre sonra

günaydınnnnnnnnnnn huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuu

gamze maş. bu arada kızın büyümüş. doğar ya merak etme normal olur inş. benim ki hala dönmedi bekliyoruz. inş döner. aşağıdan bi kaç dikişede razıyım. zaten bebek büyük küçük fark etmiyor aynı kişi 4 kilo doğurdu 1 dikiş atılmış 3kilo doğurdu 4yada 5 dikişi vardı. olucaksa kilo ile ilgisi yok

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin
vefalı topik yazarı mesaiyi bıraktı ama kk mesaisini hiç bırakmadıkaydirigubbakcemile3
kız biraz gez dolaş hergün yine bil başında oluyorsun çocuğa da sana da değişiklik olsun ben çok memnunum burda olmandan ama senini yerinde olsaydım gözlerimi faln dinlendirmek için yerinde müsait şöyle manzaralı doğal yrlere giderdeim annemi de alıp
benim de kasıklarımda bir ağrı var canım ama ben sürekli aynı yerde beli olan bir pantolln giyiyorum hamile pantolonu olsa da artık o da sıkmaya başladığı için oluyor diye düşünyorum miskinlikten az hareket ettiğim için uzun süre aynı şekilde kalan kaslar öyle kasılıyor diyorum ama bilemiyorum belik de seinni ki kadar şiddetli değil diye bna hiç doğum ağrısı, kasılma gibi gelmiyor
çarşamba perşembe çok ayakta kaldım bir de dün mutfak tezgahına eğildim faln bişeyler yaptım o yü<zden belim kopacak gib iağrıyordu yatarken ama maşallah diyim kendime uykum gelince hepsini unuttum uyudum, doğumu da yarı uyur yapmak isityorum ben uyku dediğim zaman herşey çok daha güzel oluyor gözümde boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…