2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AYSESıNEMK benim ilk doğum sezeryan oldu zorunluluktan dönmedi benim kızım son ana kadar ve ayağıyla çıkmaya çalıştı sezeryan gününe iki gün kala sancılandım acilen sezeryana alındım normal doğum konusunda bir bilgim yok yani

tam kasık ağrısı değil kasımlarımdan başlıyor ama hissediyorum rahimde bir hareket. hoş rahim dediğim vücudum yarısı oluyor ama. kasıklarımdan başlıyor böyle ürperme gibi yayılıyor 30sn falan sürdü galiba sonra bir anda geçti. bebeğim sanki 5 kilo gibi karnım ağırlaştı. geçince ağırlıkta azalıyor:uhm:

günaydın kızlarrrr................

gamze duru maaşallahh...neyle besledin sen bunu .........doktorun haklı 22 nisanda almak istemekte bu 38 haftaya kadar haftada 250 gr alsa 4200 olcak anaaammmmm maaşallah duruyaa...doğum için hayırlısı olsun.normal doğum dikişine gelince ilk bebeklerde mutlaka epizyotomi kesisi oluyor zaten bebeğin kilosu ile ilgili değil.sezeryanda artık çok kolay.senin için hayırlısı olsunnn........

ben de bu gece yattığım yerden yoruldum babannem Alalh rahmet eylesin yatmaktan yanlarım ağrıyor derdi insanın yatmaktan bi yer iağrır mı diye düşünrdüm, belim ağrıyor diye burdaki arkların tavsiyesiyle bacak arama yastık koydum yastıkla birlikte ağır geldim herhalde kendime kalçamın ağrısından gece tuvalte kalkacağım kalkamadım10 dakkada zaten sağ bacağıma da kramp girdi, eşime masaj yapsana bacağıma dedim baldırlarıı bulmaya çalışyor uyku sersemi mıncıklamadığı yerim kalmadı ama o kremp yerini bulana kadar ben vaz geçtim kramp da hafifledi:roflol:

günaydın kızlaaaarrrrr..:) dün biraz gergindim, hemen yansıdı bebeğe, karnıma birden bir sancı girdi, tansiyonum düştü, çok korktum, hemen revire gittim, uzandım da geçti allahtan. sıkıntı ve stres bebeğide senide çok etkiliyormuş gerçekten. doktorumu aradım beni yine uyuz etti konuşmalarıyla. napıcam ben bu adamla bilmem..kafamçokkarıştı

Sinem geziyorum canım, zaten sürekli girip çıkıyorum :)) valla şu an oturduğum yerden orman ve deniz manzarasını görüyorum zaten :)

bu arada geçen gün pantolon giyeyim dedim mahvoldum inanılmaz ağrım oldu, hepinize elbiseyi tavsiye ediyorum pantolonlar çok rahatsız ya da tayt giyin bütün gece ağrıdan öldüm elbiseyle hiçbir şey giymiyormuş gibi çok rahatım ama malesef hamile pantolonları özellikle son aylarda artık sıkıyor doktorum da çok kızdı bu şekilde sıkıştırmak çok yanlış dedi ben de doktora giderken elbiseyi kaldır karnını aç hani hoş olmaz diye giydim ama pişman oldum

mıncıklamadığı yerin kalmadı heee sabah sabah güldürdün beni kramp acısıda gün boyu geçmiyor benim hala ağrıyor sabah acısıyla fırladım yataktan.

hımm canım vardır onda da bir hayır, serezyanda da çok kolay toparlanıyorlarmış artık çok zorlanmıyormuşsun bünyeden bünyeye göre değişiyor tabi sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım da
belki itekliyordur içerde kendini buralar bana dar diye o yüzden ağır geliyordur sonra da geçiyordur
günaydınn
ve ben de kendim kahvaltıya atyorum artık

Sinem geziyorum canım, zaten sürekli girip çıkıyorum :)) valla şu an oturduğum yerden orman ve deniz manzarasını görüyorum zaten :)

ohhh ne güzel..maşallah vala...bende karşımda sağımda solumda arkamda duvarlar görüyorum.hava alacak bir pencere bile yok burda yani ofiste..:))

SıNEM çok güldüm mıncıklama olayına valla kramplar inanılmaz zorluyo masaj da aslında iyi gelmiyo bazan gece ters pozisyonda uyuyup uyanınca her yanım tutulmuş kaskatı kalıyorum ne yapacağımı bilemiyorum

ayyy ne güzellll.iipekk senin yerinde olmak isterdimmm...............çok hoş yaaa..deniz benim bütün sıkıntılarımı alır götürür..............olumunekankayizsmile

ben de genellikle tayt giyiyorum cidden çok rahat oluyor. bana da oturma şeklim için kızıyor doktor halbuki onun yanında mümkün olduğunca dik oturmaya çalışıyorum, bu şekilde oturunca bebek sıkışır diyor

afiyet olsun bakalımmmm................

ohhh ne güzel..maşallah vala...bende karşımda sağımda solumda arkamda duvarlar görüyorum.hava alacak bir pencere bile yok burda yani ofiste..:))

ayyy ne güzellll.iipekk senin yerinde olmak isterdimmm...............çok hoş yaaa..deniz benim bütün sıkıntılarımı alır götürür..............olumunekankayizsmile

annemin evinin manzarası çok hoş, yaşadığımız yer bir koy, iki tarafı dağ orman, ortası deniz ( bilmem anlatabildim mi kaydirigubbakcemile3 ) bazen laptopı alıp balkon ya da terasa çıkıp hava alıyorum :) evet deniz bana da çok iyi geliyor...

ıpeknil benim eşim de mugla dalamanda gorev yapmıs tayın yaptıramasaydık bende oralarda olucaktım.ama gecen yaz gıttık gercekten cok guzel yerler.marmarıs,akyaka,göcek esım sankı memleketıymıs gıbı mugla lafı duysa atlıyo hala alısamadı buralara dogal ortamları sevıyo buyuk sehır stresı zor cekılmıyo gercekten

insan böyle sessiz sakin yerlere alışınca büyük şehir gerçekten çok zor gelir, ben 12 senedir burada yaşıyorum İstanbula Ankaraya gidince çok yoruyor beni şehir. Dalaman ve çevresi de çok güzel gerçekten... eşin özlemekte haklı :) ben de buraya Ankaradan tayinle gelmiştim, dönemedim kaldım :)

oh maşallah çok kıskanıyorum seni valla, dün akşam yemeğinde eşimle üstten üstten bu sene ikimizde girelim kpssye ege akdeniz yazalım dedik bursa dhm'de bir arkadaşı var da eşimin ocakta istanbulda eğitimdeydi, dün de konuşmuşlar antalyada eğitimdeymiş blekde 5yıldızlı bir otelde kalyolarmış faln oh dedim biz de yazalım neresi olursa da gidelim bak gititğin yerde durmana da gereke yok devlet memurusunda iş oldu olmadıu derdin de olmaz dedim niyeti bozduksengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…