2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya valla İstanbul gibi bir metropolde yaşayıp böyle şeyleri okumak acaip ızdırap veriyo nasıl isterdim ben de küçük yerlerde yaşamayı malesef iş durumları bazan izin vermiyor işte büyük şehir insana çok stres yüklüyo gerçekten

aaa ben de dhmi deyim :) hatta o bahsettiğin kursta şu an benim buradan arkadaşlar da var :)) benim de kursum vardı ama hamile olduğum için gidemedim. ama ben kpss den önce kurum sınavıyla girmiştim dhmi ye...

süper ya ipekcim cidden....oralarda olmak isterdim şuan..açıkhavada iştahın da açılır senin şimdi........kaydirigubbakcemile3

benim eşimin ailesi İstanbulda, bazen geliyoruz ziyarete ama 3-5 gün sonra sıkmaya başlıyor, İstanbulun en sevdiğim yanı alışveriş imkanı, kayınvalidem duymasın ama tek cazip yanı bu benim için :))) inşallah bir gün siz de istediğiniz gibi bir yere yerleşirsiniz ailece...

ohh maşallah ne güzel mis gibi hava manzara süperr bende olmak istedim orada şuan nilüfer

ya havaların birz düzelmesini bekliyorum ben de bir de pantolonların belleri lastikli kısmı var ya o benim karnımı çok iyi koruyor ya sanki benim yerime birazını o taşıyor gibi hissediyorum, tayt giydiğimde kendimi çıplak çıkmış gibi hissediyorum, pek alışık olduğum bişey değil insanlarda beni öyle görmeye alışık değil herkes bi fikir belirtiyor kafam şişiyor resmen ama elbisenini raht olacağına eminim

mıncıklamadığı yerin kalmadı heee sabah sabah güldürdün beni kramp acısıda gün boyu geçmiyor benim hala ağrıyor sabah acısıyla fırladım yataktan.

valla şimdi düşününce ben de gülüyorum ama gece ben de uykuluyum o da kesin şimdi desem hatırlamycak uykulu bile değil direk uyuyor
hani daha aşağya o bacağım değil diyecek mecalim yok bacağımı da kıpırdatamıyorum, yeri bulamayınca senini yaptığın işi diye söylenesi geliyor insanın genelde gece şimdiki kadar komik sevimli gelmiyordu

afiyet olsun bakalımmmm................
teeşkkrler

günaydın kızlarr
günaydınnnnnn

süper ya ipekcim cidden....oralarda olmak isterdim şuan..açıkhavada iştahın da açılır senin şimdi........kaydirigubbakcemile3

benim son günlerde iştahım çok kötü, zorla yiyorum vallahi... bebeği iyi besleyemiyorum diye moralim bozuluyor

aaa ben de dhmi deyim :) hatta o bahsettiğin kursta şu an benim buradan arkadaşlar da var :)) benim de kursum vardı ama hamile olduğum için gidemedim. ama ben kpss den önce kurum sınavıyla girmiştim dhmi ye...
yaa teknikte misin sen?
o arkadaş teknikte bi gün 24 saat mesaisi oluyormuş sonra iki gün izinli oluyor maaşı da çok iyi
öyle işler istiyorum diyorum
insanı yormuyor hayatın kendine has bir akışı var faln

benim son günlerde iştahım çok kötü, zorla yiyorum vallahi... bebeği iyi besleyemiyorum diye moralim bozuluyor
canım bebek öyle ya da böyle beslenir bu saatten sonra bişey olmaz ama yine de sen yemen gerekenleri zaten biliyorsun canın istyemese de yap kenarından köşesinden derken bir bakmışsın ki yemişsin

Bodrum a bağlı Güvercinlik köyü canım, küçük bir yer, balıkçı köyü gibi :))
tamam nilüfer tam adresi at özelden bende haftaya izne çıkıom ordan doğuma gideriz birlikte buralarda boğulmayalımm yazık bizede .. şaka bir yana eşim ve benimde hayalım bir 5 sene sonra ufak bir sahil kasabasına yerleşmek belki oraya geliriz inşallah

Şeniz

aaaa olmaz ipek bak kızarımm......klava: sonra benim minik oğlum dersin bi de:dilcikar:

gerekli şeyleri ye mutlakaa bir daha bu günlere dönüş yok......yumurta süt meyve ceviz et mutlaka hergün zorunlu tüket mutlaka yiyorsundurda....ihmal etme kuşumm.........

yaa teknikte misin sen?
o arkadaş teknikte bi gün 24 saat mesaisi oluyormuş sonra iki gün izinli oluyor maaşı da çok iyi
öyle işler istiyorum diyorum
insanı yormuyor hayatın kendine has bir akışı var faln

ben teknik kadroda değilim ama zaman zaman biz de nöbetli çalışabiliyoruz özellikle sezonda. biz de 1 gün gündüz ertesi gün gece sonra 2 gün izin oluyor nöbete girince... teknik kadronun maaşları memur kadrosundan biraz yüksek çünkü onlar havacılık tazminatını daha çok alıyorlar sanırım...

günaydın yazacaktım ama geçmişe bakınca günüm karardı birden
eşime derdimki ankaranın en çok nesini seviyorum biliyormusun?bodruma dönüş yolunu,inanılmaz bir hasret duyuyorum,şimdiye kadar bir çok yerde yaşadım ama ben bodruma aşığım,orda yaşamakla tatil yapmak bambaşka inanın kızlar,tekrar geri dönmenin planlarını yapıyoruz hergün,gerçi ben eğer eşimin hasretine dayanabilirsem her yıl mayıs 15-1ekim arasını orda geçirmeyi planlıyorum,eşimde haftasonları gelecekmiş :)ama ben 2gün bile ayrı kalamıyordum önceleri bakalım kısmet :)

ay aklında bulunsun canım kadro faln açılırsa istanbuldan hevesli bir kimya mühendisi ve bir elektronik teknisyeni var tanıdığınalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…