insan böyle sessiz sakin yerlere alışınca büyük şehir gerçekten çok zor gelir, ben 12 senedir burada yaşıyorum İstanbula Ankaraya gidince çok yoruyor beni şehir. Dalaman ve çevresi de çok güzel gerçekten... eşin özlemekte haklı :) ben de buraya Ankaradan tayinle gelmiştim, dönemedim kaldım :)
oh maşallah çok kıskanıyorum seni valla, dün akşam yemeğinde eşimle üstten üstten bu sene ikimizde girelim kpssye ege akdeniz yazalım dedik bursa dhm'de bir arkadaşı var da eşimin ocakta istanbulda eğitimdeydi, dün de konuşmuşlar antalyada eğitimdeymiş blekde 5yıldızlı bir otelde kalyolarmış faln oh dedim biz de yazalım neresi olursa da gidelim bak gititğin yerde durmana da gereke yok devlet memurusunda iş oldu olmadıu derdin de olmaz dedim niyeti bozduksengözlerimebaksanab
annemin evinin manzarası çok hoş, yaşadığımız yer bir koy, iki tarafı dağ orman, ortası deniz ( bilmem anlatabildim mi kaydirigubbakcemile3 ) bazen laptopı alıp balkon ya da terasa çıkıp hava alıyorum :) evet deniz bana da çok iyi geliyor...
ya valla İstanbul gibi bir metropolde yaşayıp böyle şeyleri okumak acaip ızdırap veriyo nasıl isterdim ben de küçük yerlerde yaşamayı malesef iş durumları bazan izin vermiyor işte büyük şehir insana çok stres yüklüyo gerçekten
ohh maşallah ne güzel mis gibi hava manzara süperr bende olmak istedim orada şuan nilüferipeknil kullanıcısından alıntı
annemin evinin manzarası çok hoş, yaşadığımız yer bir koy, iki tarafı dağ orman, ortası deniz ( bilmem anlatabildim mi ) bazen laptopı alıp balkon ya da terasa çıkıp hava alıyorum :) evet deniz bana da çok iyi geliyor...
ya havaların birz düzelmesini bekliyorum ben de bir de pantolonların belleri lastikli kısmı var ya o benim karnımı çok iyi koruyor ya sanki benim yerime birazını o taşıyor gibi hissediyorum, tayt giydiğimde kendimi çıplak çıkmış gibi hissediyorum, pek alışık olduğum bişey değil insanlarda beni öyle görmeye alışık değil herkes bi fikir belirtiyor kafam şişiyor resmen ama elbisenini raht olacağına eminimbu arada geçen gün pantolon giyeyim dedim mahvoldum inanılmaz ağrım oldu, hepinize elbiseyi tavsiye ediyorum pantolonlar çok rahatsız ya da tayt giyin bütün gece ağrıdan öldüm elbiseyle hiçbir şey giymiyormuş gibi çok rahatım ama malesef hamile pantolonları özellikle son aylarda artık sıkıyor doktorum da çok kızdı bu şekilde sıkıştırmak çok yanlış dedi ben de doktora giderken elbiseyi kaldır karnını aç hani hoş olmaz diye giydim ama pişman oldum
mıncıklamadığı yerin kalmadı heee sabah sabah güldürdün beni kramp acısıda gün boyu geçmiyor benim hala ağrıyor sabah acısıyla fırladım yataktan.
valla şimdi düşününce ben de gülüyorum ama gece ben de uykuluyum o da kesin şimdi desem hatırlamycak uykulu bile değil direk uyuyorSİNEM çok güldüm mıncıklama olayına valla kramplar inanılmaz zorluyo masaj da aslında iyi gelmiyo bazan gece ters pozisyonda uyuyup uyanınca her yanım tutulmuş kaskatı kalıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
teeşkkrlerafiyet olsun bakalımmmm................
günaydınnnnnngünaydın kızlarr
süper ya ipekcim cidden....oralarda olmak isterdim şuan..açıkhavada iştahın da açılır senin şimdi........kaydirigubbakcemile3
nilüfer nerde bu anlattığın yer hangi şehirde
yaa teknikte misin sen?aaa ben de dhmi deyim :) hatta o bahsettiğin kursta şu an benim buradan arkadaşlar da var :)) benim de kursum vardı ama hamile olduğum için gidemedim. ama ben kpss den önce kurum sınavıyla girmiştim dhmi ye...
nilüfer nerde bu anlattığın yer hangi şehirde
ipek nil cim sen iyice tarif et biz geleceğizzz....................kaydirigubbakcemile3 bulacağoız seni oradaa..............guclubacismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gidelim kız walla anlatmıo ki yerini gidicez diee :umursamaz:ipek nil cim sen iyice tarif et biz geleceğizzz....................kaydirigubbakcemile3 bulacağoız seni oradaa..............guclubacismile
canım bebek öyle ya da böyle beslenir bu saatten sonra bişey olmaz ama yine de sen yemen gerekenleri zaten biliyorsun canın istyemese de yap kenarından köşesinden derken bir bakmışsın ki yemişsinbenim son günlerde iştahım çok kötü, zorla yiyorum vallahi... bebeği iyi besleyemiyorum diye moralim bozuluyor
tamam nilüfer tam adresi at özelden bende haftaya izne çıkıom ordan doğuma gideriz birlikte buralarda boğulmayalımm yazık bizede .. şaka bir yana eşim ve benimde hayalım bir 5 sene sonra ufak bir sahil kasabasına yerleşmek belki oraya geliriz inşallahBodrum a bağlı Güvercinlik köyü canım, küçük bir yer, balıkçı köyü gibi :))
benim son günlerde iştahım çok kötü, zorla yiyorum vallahi... bebeği iyi besleyemiyorum diye moralim bozuluyor
yaa teknikte misin sen?
o arkadaş teknikte bi gün 24 saat mesaisi oluyormuş sonra iki gün izinli oluyor maaşı da çok iyi
öyle işler istiyorum diyorum
insanı yormuyor hayatın kendine has bir akışı var faln
Bodrum a bağlı Güvercinlik köyü canım, küçük bir yer, balıkçı köyü gibi :))
ay aklında bulunsun canım kadro faln açılırsa istanbuldan hevesli bir kimya mühendisi ve bir elektronik teknisyeni var tanıdığınalkisalkisalkisben teknik kadroda değilim ama zaman zaman biz de nöbetli çalışabiliyoruz özellikle sezonda. biz de 1 gün gündüz ertesi gün gece sonra 2 gün izin oluyor nöbete girince... teknik kadronun maaşları memur kadrosundan biraz yüksek çünkü onlar havacılık tazminatını daha çok alıyorlar sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?