2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım hepimizin heyecanı aynı sürekli görüştüğümüz için sıcaklık oluyo sorunyaşayan arkadaşlara birlikte üzülüyoruz sevinçlerimizi paylaşıyoruz 40 hafta boyunca birlikte ilerleriz inşallah

hoşgeldin canım aramıza, Allah tamamına erdirsin. benimde sat 17 ağustos :) Ama ben bu hafta tam 9 a girdim. Sen 9. Haftam bitti demişsin ??

canım hosgeldın .bız burda cok guzel vakıt gecırıyoruz.herkes bırbırıne umut guven ve yasama sevıncı katıyo bence.ve bu heyecanlı bekleyıslerımıze hepımız ortak oluyoruz.sende katıl ve dedıgın gıbı bu guzel donemımızın hep bırlıkte kyfını cıkaralım..

iyiyiz canım sen nasılsın sende sanırım yeni katıldın

evet yeniyim ve iyiyim çok saol daha önce de girmiştim..pek vaktım olmuyo..daha doğrusu bulantılardan kafamı kaldıramıyorum..bebeğim 12 haftalık...ya sanırım beceremiyorum..senin yazına cevap vermeye çalıştım böle oldu sakaryanın neresindesin

kızlar sule hiç msj yazdı mı ben göremedimo bu saate kadar durmazdı inşallah bilgisayarda sorun vardır çok merak ediyorum

merkezde oturuyorum canım niye sordun

a şimdi farkettim sende buradaymışsın çok mutlu oldum alışveriş yaparken görüş veririz birbirimize

misafirlerden biri teslim oldu :) hoşgeldin aramıza. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

şulelerin bil. sorun var demişti sanırım.. yanlış hatırlamıyorsam tabi inş. bir sorun yoktur merak ettim bende şimdi

Hamiş oldugumu akrabalarımdan saklıyordum. hemde düşük tehlikem var diye söylemek istemedim. ama iki kişinin bildigi sır olmaz diye boşa dememişler. duyuldu ve şimdi söylemedim diye bana sitem ediyorlarmış. Canım istemedi söylemedim Allah Allahkötükedihüso

şulelerin bil. sorun var demişti sanırım.. yanlış hatırlamıyorsam tabi inş. bir sorun yoktur merak ettim bende şimdi
cuma öyle demişti ama sorun çözüldü demişti inşallah bilgisayarla ilgilidir

hayır canımm kaydirigubbakcemile3 hatta bende şüphe edip girip tekrar hesaplattım :)
8 bitip 9 a girdik allahın izniyle buyrunnnnnnnnn
kızlar hafta hafta gebelik die bir site var orda 9 + 0 ile 9+6 ya kadar olanlar 10 haftada sayılıyormuş yani 10+1 bile olsak 11 haftanın içinde oluyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…