2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Bugün farkettim sizi ne güzel bi ortam kurmuşsunuz inşallah allah kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eder. Bu arada 3 Mayıs 2010 benim tahmini doğum tarihim. Yarın ikili testim var çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider... Biraz paniğim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Olumlu olmaya çalışıyorum ama nedense aklımın bi köşesinde endişeler var. İnternetten öğrendikçe daha çok panik oluyorum. Siz de öyle misiniz? 11 haftam bulantıyla geçti. Kilo vermedim ama almadım da.Yalnız bulantılar işyerimdeki motivasyonumu çok kötü etkiledi . Allahtan ailemle beraber çalışıyorum sağolsun ablam bana çok yardımcı oluyo, yoksa çoktan kapıya koyulmuştum. Hamileliğime dair anılarımda kalacak en kötü şey bulantılarım ve kusmalarım heralde inşallah daha kötü bişey olmaz...Her bulantımda allaha şükrettim of demedim ki başıma kötüsü gelmesin diye allahım hepimizin bebeklerini korusun...

sende nedenini açıklarsın canım boşver düşünüp canını sıkma üstüe gelmelerine izin verip kendini üzme bebişi düşün sakin olmamız lazım çiğdemcim adını söyledin ya nickine aşermiyorum artık kaydirigubbakcemile3

valla bence de hiç aldırma sen kimseye, benimde şuan annem bile bilmiyor, ben bi düşükten sonra tekrar hamile kaldım, şimdi Allah korusun yine başıma böyle bişe gelse en azından annem üzülmesin diye düşünüyorum.

çiğdemcim boşverrr çok sıkışırsan dr izin vermedi de erkekn die amann canım sanki bilseler onlar taşıyacaklarrr

hoşgeldin canım kendine dikkat et inşallah bebişine bişey olmaz endişelerini paylaş sil aklından rabbime dua et o bizim için hayırlısını bilir sağlıklakucaına alırsın inşallah

hoşgeldin. Umarım sorunsuz bir gebelik geçirisin ve melegini saglıkla kucagına alırsın. Duana aminnnnnn diyorum.

bende aranıza yeni katıldım umarım benide alırsınız ilk defa böle bi gruba katılıyorum ben29 yaşında 2 çocuk annesiyim 3.ye 2 aylık hamişim 58 kiloyum 159 boyundayım resim yapmakla uğraşıyorum burda sizinle herşeyi paylaşmak istiyorum

kızlar hafta hafta gebelik die bir site var orda 9 + 0 ile 9+6 ya kadar olanlar 10 haftada sayılıyormuş yani 10+1 bile olsak 11 haftanın içinde oluyormuşuz

Allah allah bunuda yeni duyuyorum, iii bi hafta daha büyüdük yani kaydirigubbakcemile5

sen tecrübelisin bizden çoğumuzun ilk hamileliği sanırım eflatunun iki çocuğu vardı söylemeyi unutuyodum sende hoşgeldin aramıza gözün aydın

ewet ama sanki ilk defa hamilelik yaşıyorum hiç yaşamadığım şeleri yaşıyorum aşerme mide bulantısı heyecan ilk hamileliklerimde peş peşe oldu ilkinde 18 yaşındaydım hiç anlamadım çok çabuk geçti hiç bilmedim nasıl hamile olduğumu aradan 9 yıl geçti hamileliğimin unuttum tabi tecrübeli olduğum şelerde var bu arada 234 ay önce düşük yapmıştım arkasından hemen oldu hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Selam Boncuk,
Bence hamilelik kadınlar için Allah tarafından verilmiş bir hediye olup hayatımızda bir iki kere yaşayacağımız bir şey.Tadını çıkarmaya bak.Elbette çok zorlandığımız anlar oluyor,hele çalışırken bunun ne derece zor olduğunu biliyorum.Ama bunu bir süreç olarak görüp her anın tadını çıkarmaya çalışırsan daha kolay olacak.İnşallah sorunlar azalır,o zaman daha kolay olacak.

hoşgeldiniz kızlar bu arada hayırlı olsun yeni gelen arkadaşlarına bebişleri . bişey sormak istiyorum ilk bebişllerin normal doğumla mı oldu yoksa sezaryanla mı

Haklısın dünden beri kafama takıldı çıkaramıyorum . kendi derdim bana yetmiyor sanki. Artık aşermemene sevindim canımsositososito

Yok annem biliyordu. Ama bu güne kadar zor zaptetdim. söyleyelim diye tutturmuştu. ama ondan duymamışlar. duyanlar diyorlarmışki insanlar üzüntülerini paylaşır söyleseydi dua ederdik. benim daha öncede iki düşügüm var. onda biliyorlardıda ne oldu sanki aslında bu hamilelik belli olmayan bişi olcak dogurunca herkese söyliycen bak sinirlendim haa kaydirigubbakcemile3

çiğdemcim boşverrr çok sıkışırsan dr izin vermedi de erkekn die amann canım sanki bilseler onlar taşıyacaklarrr

aa dogru bak suçu doktara atayım izin verseydi söylerdim demi niye saklıyım anası belli babası bellikaydirigubbakcemile3

yüksek mi yapıyosun canım Allah kolaylık versin tez olayı zor yaCADIARZU

evet canım...çok da aksi bir hocam ve acayip zor bir konum var napıcam hiç bilmiyorum

hoşbulduk iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inanın ben de bütün hamileler için dua ediyorum inşallah allah sağlıklı hayırlı vicdanlı anne baba kıymeti bilen vatanına milletine faydalı evlatlar nasip eder(devamlı ettiğim duam)...

ilk ler normal oldu ama bence bu birazda doktoron elinde çünkü benim doğumum zor oluyodu doktora sezaryan yapın dedim doktor olucak sık dişini bana çok dua ediceksin dedi gerçektende doğum sonrası en ufak sıkıntım olmadı dua ettim

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...

kızlar ben bu haftalık gebeliği bir türlü aylığa dönüştüremiyorum...bugün 11 hafta 4 günlük olduk kuzucuğumla, ama kaç aylık hamileyim hesaplayamıyorum..o da mı sattan itibaren sayılıyor..bilen var mıfisfisfis

heyooo, listede yerimizi almışız bile, çok teşekkürler. bugün gruba dahil olanlarda bir artış mı var ne?sayı birden artmış...
ben hamile oldugumu ögrenir öğrenmez aileme söyledim. zaten bayramın 1. günüydü, hediye oldu bu haber. ama sonra doktora gittigimde (5. haftada), doktor kalp atışlarını göremedi bebişimin ve "keşke 8. haftadan önce kimseye söylemeseydin" dedi. ben de bir sorun var diye cook korktum ama neyse ki bir hafta sonra gördük kalp atışlarını, zaten erkenmiş 5. hafta. tam rahatladım derken 7. haftada falan 10 gun kadar kahverengi lekelenmeler oldu. bunları yasarken bebeğimi kaybet korkusunun yanında, torun hevesiyle sevinen aileme kötü bir haberi nasıl veririm diye de dusundum hep. yani baştan güzel haberi verip sonra ters birsey oldugunu anlatmak daha zor. bence anne adayları kime ne soyleyip kime ne soylemeyeceğimize kendimiz karar verebiliriz. dışarıdan konusmak kolay tabii. o yuzden olumsuz sozlere kulaklarımızı tıkayalım ki bebişlerimizin de morali bozulmasın, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…