sende nedenini açıklarsın canım boşver düşünüp canını sıkma üstüe gelmelerine izin verip kendini üzme bebişi düşün sakin olmamız lazım çiğdemcim adını söyledin ya nickine aşermiyorum artık kaydirigubbakcemile3Hamiş oldugumu akrabalarımdan saklıyordum. hemde düşük tehlikem var diye söylemek istemedim. ama iki kişinin bildigi sır olmaz diye boşa dememişler. duyuldu ve şimdi söylemedim diye bana sitem ediyorlarmış. Canım istemedi söylemedim Allah Allahkötükedihüso
Hamiş oldugumu akrabalarımdan saklıyordum. hemde düşük tehlikem var diye söylemek istemedim. ama iki kişinin bildigi sır olmaz diye boşa dememişler. duyuldu ve şimdi söylemedim diye bana sitem ediyorlarmış. Canım istemedi söylemedim Allah Allahkötükedihüso
hoşgeldin canım kendine dikkat et inşallah bebişine bişey olmaz endişelerini paylaş sil aklından rabbime dua et o bizim için hayırlısını bilir sağlıklakucaına alırsın inşallahSelam arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Bugün farkettim sizi ne güzel bi ortam kurmuşsunuz inşallah allah kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eder. Bu arada 3 Mayıs 2010 benim tahmini doğum tarihim. Yarın ikili testim var çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider... Biraz paniğim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Olumlu olmaya çalışıyorum ama nedense aklımın bi köşesinde endişeler var. İnternetten öğrendikçe daha çok panik oluyorum. Siz de öyle misiniz? 11 haftam bulantıyla geçti. Kilo vermedim ama almadım da.Yalnız bulantılar işyerimdeki motivasyonumu çok kötü etkiledi . Allahtan ailemle beraber çalışıyorum sağolsun ablam bana çok yardımcı oluyo, yoksa çoktan kapıya koyulmuştum. Hamileliğime dair anılarımda kalacak en kötü şey bulantılarım ve kusmalarım heralde inşallah daha kötü bişey olmaz...Her bulantımda allaha şükrettim of demedim ki başıma kötüsü gelmesin diye allahım hepimizin bebeklerini korusun...
Selam arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Bugün farkettim sizi ne güzel bi ortam kurmuşsunuz inşallah allah kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eder. Bu arada 3 Mayıs 2010 benim tahmini doğum tarihim. Yarın ikili testim var çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider... Biraz paniğim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Olumlu olmaya çalışıyorum ama nedense aklımın bi köşesinde endişeler var. İnternetten öğrendikçe daha çok panik oluyorum. Siz de öyle misiniz? 11 haftam bulantıyla geçti. Kilo vermedim ama almadım da.Yalnız bulantılar işyerimdeki motivasyonumu çok kötü etkiledi . Allahtan ailemle beraber çalışıyorum sağolsun ablam bana çok yardımcı oluyo, yoksa çoktan kapıya koyulmuştum. Hamileliğime dair anılarımda kalacak en kötü şey bulantılarım ve kusmalarım heralde inşallah daha kötü bişey olmaz...Her bulantımda allaha şükrettim of demedim ki başıma kötüsü gelmesin diye allahım hepimizin bebeklerini korusun...
ben de 2 ay olacak geleli ikimizde yeniymişiz hangi doktora gidiyorsunbende sakaryadayım..3.5 aydır burda yaşıyorum..
kızlar hafta hafta gebelik die bir site var orda 9 + 0 ile 9+6 ya kadar olanlar 10 haftada sayılıyormuş yani 10+1 bile olsak 11 haftanın içinde oluyormuşuz
sen tecrübelisin bizden çoğumuzun ilk hamileliği sanırım eflatunun iki çocuğu vardı söylemeyi unutuyodum sende hoşgeldin aramıza gözün aydınbende aranıza yeni katıldım umarım benide alırsınız ilk defa böle bi gruba katılıyorum ben29 yaşında 2 çocuk annesiyim 3.ye 2 aylık hamişim 58 kiloyum 159 boyundayım resim yapmakla uğraşıyorum burda sizinle herşeyi paylaşmak istiyorum
Selam arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Bugün farkettim sizi ne güzel bi ortam kurmuşsunuz inşallah allah kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eder. Bu arada 3 Mayıs 2010 benim tahmini doğum tarihim. Yarın ikili testim var çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolunda gider... Biraz paniğim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Olumlu olmaya çalışıyorum ama nedense aklımın bi köşesinde endişeler var. İnternetten öğrendikçe daha çok panik oluyorum. Siz de öyle misiniz? 11 haftam bulantıyla geçti. Kilo vermedim ama almadım da.Yalnız bulantılar işyerimdeki motivasyonumu çok kötü etkiledi . Allahtan ailemle beraber çalışıyorum sağolsun ablam bana çok yardımcı oluyo, yoksa çoktan kapıya koyulmuştum. Hamileliğime dair anılarımda kalacak en kötü şey bulantılarım ve kusmalarım heralde inşallah daha kötü bişey olmaz...Her bulantımda allaha şükrettim of demedim ki başıma kötüsü gelmesin diye allahım hepimizin bebeklerini korusun...
hoşgeldiniz kızlar bu arada hayırlı olsun yeni gelen arkadaşlarına bebişleri . bişey sormak istiyorum ilk bebişllerin normal doğumla mı oldu yoksa sezaryanla mıbeyhude80 kullanıcısından alıntı
bende aranıza yeni katıldım umarım benide alırsınız ilk defa böle bi gruba katılıyorum ben29 yaşında 2 çocuk annesiyim 3.ye 2 aylık Hamileim 58 kiloyum 159 boyundayım resim yapmakla uğraşıyorum burda sizinle herşeyi paylaşmak istiyorum
sende nedenini açıklarsın canım boşver düşünüp canını sıkma üstüe gelmelerine izin verip kendini üzme bebişi düşün sakin olmamız lazım çiğdemcim adını söyledin ya nickine aşermiyorum artık kaydirigubbakcemile3
valla bence de hiç aldırma sen kimseye, benimde şuan annem bile bilmiyor, ben bi düşükten sonra tekrar hamile kaldım, şimdi Allah korusun yine başıma böyle bişe gelse en azından annem üzülmesin diye düşünüyorum.
çiğdemcim boşverrr çok sıkışırsan dr izin vermedi de erkekn die amann canım sanki bilseler onlar taşıyacaklarrr
yüksek mi yapıyosun canım Allah kolaylık versin tez olayı zor yaCADIARZU
cnm benim inşallah güzel çıkar testlerin yerimseniben yerimseniben
[/QUOTE]
sağol canım..inşallah bakalım...bakarsın hoca cinsiyetini de söyler...belki topicin ilk oğlan müjdesini de ben veririmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?