ben de 2 ay olacak geleli ikimizde yeniymişiz hangi doktora gidiyorsun
amin canım inşallahhoşbulduk iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inanın ben de bütün hamileler için dua ediyorum inşallah allah sağlıklı hayırlı vicdanlı anne baba kıymeti bilen vatanına milletine faydalı evlatlar nasip eder(devamlı ettiğim duam)...
hoşbulduk iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inanın ben de bütün hamileler için dua ediyorum inşallah allah sağlıklı hayırlı vicdanlı anne baba kıymeti bilen vatanına milletine faydalı evlatlar nasip eder(devamlı ettiğim duam)...
inanmıyorum ben de neşe hanıma gidiyorum ben de memnunum yarın randevum var benim senin ne zamanadatıp a gidiyorum canım.neşe aşıcıya..çok tatlı bi bayan çok memnunum sen nereye gidiyorsun
ilahii haaa kahkalara boğdun beniii.. hakketten neden saklıcan canım yoksaa kaydirigubbakcemile3Haklısın dünden beri kafama takıldı çıkaramıyorum . kendi derdim bana yetmiyor sanki. Artık aşermemene sevindim canımsositososito
Yok annem biliyordu. Ama bu güne kadar zor zaptetdim. söyleyelim diye tutturmuştu. ama ondan duymamışlar. duyanlar diyorlarmışki insanlar üzüntülerini paylaşır söyleseydi dua ederdik. benim daha öncede iki düşügüm var. onda biliyorlardıda ne oldu sanki aslında bu hamilelik belli olmayan bişi olcak dogurunca herkese söyliycen bak sinirlendim haa kaydirigubbakcemile3
aa dogru bak suçu doktara atayım izin verseydi söylerdim demi niye saklıyım anası belli babası bellikaydirigubbakcemile3
11*7+4=81aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
kızlar ben bu haftalık gebeliği bir türlü aylığa dönüştüremiyorum...bugün 11 hafta 4 günlük olduk kuzucuğumla, ama kaç aylık hamileyim hesaplayamıyorum..o da mı sattan itibaren sayılıyor..bilen var mıfisfisfis
yemekten geldim am akızlar yarım saat içinde yine bulanmaya başladı midem napcam ben böle işyerinde çok zor oluyo:sinifsinif:
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz çoalıyoruz git gideopuyorumnanaktan
ilahii haaa kahkalara boğdun beniii.. hakketten neden saklıcan canım yoksaa kaydirigubbakcemile3
canım maden suyu iç sadesini ama çok rahatlatıyo kızlar bizim çok su içmemiz gerekiyomuş 3 saatte bir amniyon sıvısının kendini yenilemesi gereiyomuş 10 bardak su içmeye çalışınyemekten geldim am akızlar yarım saat içinde yine bulanmaya başladı midem napcam ben böle işyerinde çok zor oluyo:sinifsinif:
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz çoalıyoruz git gideopuyorumnanaktan
Merhaba kızlar nasılsınız? hemen geçmişi okumaya başlayayım anca okurum. Öptüm hepinizi.
canım maden suyu iç sadesini ama çok rahatlatıyo kızlar bizim çok su içmemiz gerekiyomuş 3 saatte bir amniyon sıvısının kendini yenilemesi gereiyomuş 10 bardak su içmeye çalışın
inanmıyorum ben de neşe hanıma gidiyorum ben de memnunum yarın randevum var benim senin ne zaman
hoşgeldin canımmMerhaba kızlar nasılsınız? hemen geçmişi okumaya başlayayım anca okurum. Öptüm hepinizi.
bilgisayar canım.nidah senin branş ne ?
nidahcım maden suyu içmeyi denedin mi tatlım
canım maden suyu iç sadesini ama çok rahatlatıyo kızlar bizim çok su içmemiz gerekiyomuş 3 saatte bir amniyon sıvısının kendini yenilemesi gereiyomuş 10 bardak su içmeye çalışın
Hoşgeldin :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?