2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım inşallah

Amin inşAllah kaydirigubbakcemile5

adatıp a gidiyorum canım.neşe aşıcıya..çok tatlı bi bayan çok memnunum sen nereye gidiyorsun
inanmıyorum ben de neşe hanıma gidiyorum ben de memnunum yarın randevum var benim senin ne zaman

ilahii haaa kahkalara boğdun beniii.. hakketten neden saklıcan canım yoksaa kaydirigubbakcemile3

11*7+4=81
81/30=2,7 aylık canım

yemekten geldim am akızlar yarım saat içinde yine bulanmaya başladı midem napcam ben böle işyerinde çok zor oluyo:sinifsinif:

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz çoalıyoruz git gideopuyorumnanaktan

yaprak_sarma seni o kadar iyi anlıyorum ki...Anneme bile söyliyemedim iki ayım bitene kadar düşük yapma bir bayan için çok büyük bi travma... Tekrar başıma bişey gelir , insanlar rahatsızlığımı öğrenip üzülmesin korkusu oluyo... Eşimin halasına söylemiştim ben de düşük yaptığım hamileliğimde. Bu seferki hamileliğimde iki günde bir arayıp kontrol ediyo ama kötü niyetle diil biliyorum o da endişeli . Kızım iş yapma kızım dikkat et ilki düşük olursa ikincisi riskli olur diye durmadan tembihliyo ....işte o yüzden söylememek gayet doğal bence...insanlar bunu anlamalı..Dediğin gibi anası belli babası belli bu kırgınlık niye kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar nasılsınız? hemen geçmişi okumaya başlayayım anca okurum. Öptüm hepinizi.

yemekten geldim am akızlar yarım saat içinde yine bulanmaya başladı midem napcam ben böle işyerinde çok zor oluyo:sinifsinif:

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz çoalıyoruz git gideopuyorumnanaktan
canım maden suyu iç sadesini ama çok rahatlatıyo kızlar bizim çok su içmemiz gerekiyomuş 3 saatte bir amniyon sıvısının kendini yenilemesi gereiyomuş 10 bardak su içmeye çalışın

canım maden suyu iç sadesini ama çok rahatlatıyo kızlar bizim çok su içmemiz gerekiyomuş 3 saatte bir amniyon sıvısının kendini yenilemesi gereiyomuş 10 bardak su içmeye çalışın

kanamam oldugu zaman dr. gitmiştimya bana günde 2,5 litre su içmen gerek demişti içmeye çalışıyorum ama böyle giderse wc'nin önüne yatak sercem.

Son düzenleme:
inanmıyorum ben de neşe hanıma gidiyorum ben de memnunum yarın randevum var benim senin ne zaman

yaa negüzel ben bi tanıdık tavsiyesiyle gittim..benim 31 ekimde ikili testi yaptırmadım yoksa bugünlerde bende giderdim.hoş bi tesadüf.şimdi çıkmam lazım tekrar geldiğimde görüşürüz kib.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…