2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanamam oldugu zaman dr. gitmiştimya bana günde 2,5 litre su içem gerek demişti içmeye çalışıyorum ama böyle giderse wc'nin önüne yatak sercem.
aynen canım ben dee içmeye çalışıyorum benimde itahlillerde çıkmış doktor su iç dedi eşimde çokkızıyı bana birde benim böbreklerimde taş vardı çok içmem gerek tekrar oluşmaması için
yaa negüzel ben bi tanıdık tavsiyesiyle gittim..benim 31 ekimde ikili testi yaptırmadım yoksa bugünlerde bende giderdim.hoş bi tesadüf.şimdi çıkmam lazım tekrar geldiğimde görüşürüz kib.
ben de buadan araştırmıştım görüşürüz canımm

arkadaşlar hoş bulduk benide aranıza aldığınız için saolun.öncelikle yeni düşük yapmış biri olarak söliyim çok etkilendim ama atlattım ama ben senin doktoruna katılıyorum kalp atışından önce sölememek daha iyi çünkü bende 5 haftalıkken söledim 6. hafta düştü bide çok stres etkiliyo kesinlikle kafan rahat olmazsa olmuyo allahın nizamı böle anne iyi değilse bebekte iyi olmuyo doktorlarda artık bunu sölüyor sanırım erken söliyence nazardan bebek daha kolay etkileniyo zayıf olduğundan allah herkese istediğini versin amin

hoşgeldin canımm
Hoşbulduk canım.
firstday cnm 3,5 aylıksın şuanda. ilk trimestr 12.haftan bittiğinde bitiyor. yani ilk 3 aylık döneminde bitiyor. 13. haftalık olduğun andan itibaren 4. ayına giriyorsun

Dimplescım cumartesi okudum iyi haberlerini, gözün aydın. inşallah hep bu şekilde iyi olur hepimiz için herşey. Darısı başımıza.

Canım aramıza hoşgeldin. Amin.

nidah sadesini al canım doğal olanı o bendeiçemiyordum ama zamanla alıştım

çok geçmiş olsun ...Ben de martta düşük yapmıştım allahıma çok şükür temmuzda hamile kaldım ama anneme bile söylemedim 2 ay bitmeden...Kızım bana niye söylemedin dedi annem kaydirigubbakcemile3 abimle ablamın 3 erkek çocukları var benimkide erkek olucak öyle hissettim korkutmamak için söylemedim dedim halbuki bu sefer de bişey olur diye çok korktum ondan geç söyledim

kıslar maşallah ne çok kalabalık olduk böle kaydirigubbakcemile2

nefret, ant., aşkın bahar tomurcuğu, beyhude80, boncuk32, Cansu0606, colerko, Deep, dimples, firstday, hanimagam, k.a.y.r.a., NSA, RELAX, SCHATZİ, selma2429, tugba, xara, yaprak_sarma, Zeliha

11*7+4=81
81/30=2,7 aylık canım

firstday cnm 3,5 aylıksın şuanda. ilk trimestr 12.haftan bittiğinde bitiyor. yani ilk 3 aylık döneminde bitiyor. 13. haftalık olduğun andan itibaren 4. ayına giriyorsun

kızlar hangisi..kafam iyice karıştı...:uhm:

size de oluyordur muhakkak, ne kadarlık hamilesin diyorlar, 11 hafta diyorum biz öyle anlamayız kaç aylık diyorlar..ben de 3 diyorum :kedi:

kızlar hangisi..kafam iyice karıştı...:uhm:

size de oluyordur muhakkak, ne kadarlık hamilesin diyorlar, 11 hafta diyorum biz öyle anlamayız kaç aylık diyorlar..ben de 3 diyorum :kedi:
canım bende şaşırdım şimdi eğer öyleyse gamzecim ben kaç aylık oluyorum şimdi dr. um benim hesapladığım gibi yapmıştı tabi ben yanlış hatırlamıyorsam

İşim vardı benim de takip edemedim.Yeni arkadaşlar gelmiş.Hoşgelmişler.Ne güzel sayımız artıyo sürekli opuyorumnanaktan
Şule hala gelmemiş of yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

yaaaa ama bu haksızlıkkkk mafoldumben mafoldumben
benim işim var burası full :umursamaz: :umursamaz: neyse hemen yemeğimi yapıp geleyim 4 den sonrada ütü yapcem o arada bakarım size
yeni gelen güzel anneadayları aramıza hoşgeldinizzz a.s.

son regl tarıhınden 1 hafta sonrasından ıtıbaren sayılıyo sanırım
ama doktorlar sat tarınınden ıtıbaren hesaplıyo haftayı galıba

merhaba hanımlar.hafta konusunda bende insanlara hesap kitap yapıp söylüyorum.colerko nun hesabı doğru.çünkü bir ay sadece 4 hafta değil.artı 2günü var.eğer 31 çekerse artı 3 gün.ben hesapladım ayın 29 unda ayım doluyor.hafta hesabından bir kaç gün fazla çekiyor yani.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,bence şulenin pc bozuk yine kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun yarın burda olur inşallah,benim de kafam karıştı şimdi ya 10+1 deyim 11 haftalık diyicem ama 2.5 aylık olmuyomu o zaman 3 aylık mı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…