aynen canım ben dee içmeye çalışıyorum benimde itahlillerde çıkmış doktor su iç dedi eşimde çokkızıyı bana birde benim böbreklerimde taş vardı çok içmem gerek tekrar oluşmaması içinkanamam oldugu zaman dr. gitmiştimya bana günde 2,5 litre su içem gerek demişti içmeye çalışıyorum ama böyle giderse wc'nin önüne yatak sercem.
ben de buadan araştırmıştım görüşürüz canımmyaa negüzel ben bi tanıdık tavsiyesiyle gittim..benim 31 ekimde ikili testi yaptırmadım yoksa bugünlerde bende giderdim.hoş bi tesadüf.şimdi çıkmam lazım tekrar geldiğimde görüşürüz kib.
Hoşbulduk canım.hoşgeldin canımm
firstday cnm 3,5 aylıksın şuanda. ilk trimestr 12.haftan bittiğinde bitiyor. yani ilk 3 aylık döneminde bitiyor. 13. haftalık olduğun andan itibaren 4. ayına giriyorsun
arkadaşlar hoş bulduk benide aranıza aldığınız için saolun.öncelikle yeni düşük yapmış biri olarak söliyim çok etkilendim ama atlattım ama ben senin doktoruna katılıyorum kalp atışından önce sölememek daha iyi çünkü bende 5 haftalıkken söledim 6. hafta düştü bide çok stres etkiliyo kesinlikle kafan rahat olmazsa olmuyo allahın nizamı böle anne iyi değilse bebekte iyi olmuyo doktorlarda artık bunu sölüyor sanırım erken söliyence nazardan bebek daha kolay etkileniyo zayıf olduğundan allah herkese istediğini versin amin
Hoşbulduk canım, geçmişe gidemedim daha, kanaman durdu değil mi, iyisiniz inşallah bebeişinde sen de.
arkadaşlar hoş bulduk benide aranıza aldığınız için saolun.öncelikle yeni düşük yapmış biri olarak söliyim çok etkilendim ama atlattım ama ben senin doktoruna katılıyorum kalp atışından önce sölememek daha iyi çünkü bende 5 haftalıkken söledim 6. hafta düştü bide çok stres etkiliyo kesinlikle kafan rahat olmazsa olmuyo allahın nizamı böle anne iyi değilse bebekte iyi olmuyo doktorlarda artık bunu sölüyor sanırım erken söliyence nazardan bebek daha kolay etkileniyo zayıf olduğundan allah herkese istediğini versin amin
11*7+4=81
81/30=2,7 aylık canım
firstday cnm 3,5 aylıksın şuanda. ilk trimestr 12.haftan bittiğinde bitiyor. yani ilk 3 aylık döneminde bitiyor. 13. haftalık olduğun andan itibaren 4. ayına giriyorsun
canım bende şaşırdım şimdi eğer öyleyse gamzecim ben kaç aylık oluyorum şimdi dr. um benim hesapladığım gibi yapmıştı tabi ben yanlış hatırlamıyorsamkızlar hangisi..kafam iyice karıştı...:uhm:
size de oluyordur muhakkak, ne kadarlık hamilesin diyorlar, 11 hafta diyorum biz öyle anlamayız kaç aylık diyorlar..ben de 3 diyorum :kedi:
inşallah öyledirşuleyi bende merak etmeye başladım şimdi pc mi bozuk acaba gelirdi şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?