son regl tarıhınden 1 hafta sonrasından ıtıbaren sayılıyo sanırım
ama doktorlar sat tarınınden ıtıbaren hesaplıyo haftayı galıba
Evet doktorlar şıp diye bilgisayarda hesaplıyolar bide doğum tarihini söylüyolar ben 3 Mayısım ordan pay biçiyorum 6 ay var o halde 3 aylık hamileyim kaydirigubbakcemile Benim bi durumum var doktor sat tarihim 3 ağustos olmasına rağmen 27 temmuza geri çekti çok iddialaştık ben tarihimden eminim ama ultrasona göre ilk günden beri bi hafta erken görünüyo dedi sizin başınıza geldi mi böyle bişey????
Evet doktorlar şıp diye bilgisayarda hesaplıyolar bide doğum tarihini söylüyolar ben 3 Mayısım ordan pay biçiyorum 6 ay var o halde 3 aylık hamileyim kaydirigubbakcemile Benim bi durumum var doktor sat tarihim 3 ağustos olmasına rağmen 27 temmuza geri çekti çok iddialaştık ben tarihimden eminim ama ultrasona göre ilk günden beri bi hafta erken görünüyo dedi sizin başınıza geldi mi böyle bişey????
şuleyi bende merak etmeye başladım şimdi pc mi bozuk acaba gelirdi şimdiye kadar
ustune gorme dıye bısey varmıs canım belkı sen son reglınden once hamıle kalmıssındır
şöyle sanırım ilk adet gününden hesaplanıldığından sen 11 isen 12. hafta oluyo tüm dünyada standart olsun diye doktorlar öyle yapıyolarmışMerhaba kizlar;
Sizin kadar sIk gelemiyorum ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum. Benim bugun 11+4 oldu ama bildigim kadariyla 11.hafta bilgilerine bakmam gerekiyor, zaten bebek boylari da uyuyor dikkat ettiyseniz. Hem bebek 2 gunlukken, 1 haftalik olmuyor ki!
Bu aksam ikili testim var bu arada......
şöyle sanırım ilk adet gününden hesaplanıldığından sen 11 isen 12. hafta oluyo tüm dünyada standart olsun diye doktorlar öyle yapıyolarmış
Merhaba kizlar;
Sizin kadar sIk gelemiyorum ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum. Benim bugun 11+4 oldu ama bildigim kadariyla 11.hafta bilgilerine bakmam gerekiyor, zaten bebek boylari da uyuyor dikkat ettiyseniz. Hem bebek 2 gunlukken, 1 haftalik olmuyor ki!
Bu aksam ikili testim var bu arada......
ben adet tarihimden hesaplamiyorum, tup bebek oldugu icin tam dollenme tarihi belli. Ben 11+5im ama bebegin yasi is 9+5 oluyor. Ultrasonla verilen tarih arasinda ilk seferinde 2 gun fark vardi, ama esn sonkinde ayniydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?