2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son regl tarıhınden 1 hafta sonrasından ıtıbaren sayılıyo sanırım
ama doktorlar sat tarınınden ıtıbaren hesaplıyo haftayı galıba

Gittiğim doktor da sat tarihimi soruyo..heralde bi hafta sonrasını döllenme tarihi olarak alıyo eğer ilişkiye girdiğin gün kesinse daha doğru çıkıyo onu bilmek de zor oluyo tabii:kedi:

yaş gibi sanırım ben şu an 2.5 ayın içindeyim ama 12 haftayı dolduunca 3 ay bimiş 4.aydan gün alımış olacağım ama ben 3 aylıkım diyeceğim

Evet doktorlar şıp diye bilgisayarda hesaplıyolar bide doğum tarihini söylüyolar ben 3 Mayısım ordan pay biçiyorum 6 ay var o halde 3 aylık hamileyim kaydirigubbakcemile Benim bi durumum var doktor sat tarihim 3 ağustos olmasına rağmen 27 temmuza geri çekti çok iddialaştık ben tarihimden eminim ama ultrasona göre ilk günden beri bi hafta erken görünüyo dedi sizin başınıza geldi mi böyle bişey????

ustune gorme dıye bısey varmıs canım belkı sen son reglınden once hamıle kalmıssındır

vallhi benimde 5 ağustos 10+5 olmam lazımmış ama 10+1 deyim bende erken döllenme geç döllenme diye bişey var ama sat tarihini nasıl geri çekti onu anlamadım

benim de 3-4 gün erken çıkarıyor makina ama doktor bu sapmaların normal olduğunu söyledi.Ben haftamı SAT'a göre takip ediyorum.Nihayetinde makinaya data giriyosun ne çıkarsa.

Merhaba kizlar;
Sizin kadar sIk gelemiyorum ama elimden geldigince takip etmeye calisiyorum. Benim bugun 11+4 oldu ama bildigim kadariyla 11.hafta bilgilerine bakmam gerekiyor, zaten bebek boylari da uyuyor dikkat ettiyseniz. Hem bebek 2 gunlukken, 1 haftalik olmuyor ki!

Bu aksam ikili testim var bu arada......

şöyle sanırım ilk adet gününden hesaplanıldığından sen 11 isen 12. hafta oluyo tüm dünyada standart olsun diye doktorlar öyle yapıyolarmış

Benim de sat 3 ağustos.Ona göre 11. haftada olmam lazım ama 10+5im.Bizim bebiş ağustosun 20 sinden sonra oldu.Geç döllenmeden dolayı 2 gün sapma var.Ben de bunu anlamıyorum aslında.Benim bebiş 3 hafta geç oldu.Reglden sonra hemen de olsa aynı sayılacaktı.Ayın sonunda olunca da.Yumurtaya göre demek ki gelişimi.İlginç geliyo bana

Dimples senin Duru gelecekmiş ha? Hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Ne güzel erkenden öğrenmişsin.

şöyle sanırım ilk adet gününden hesaplanıldığından sen 11 isen 12. hafta oluyo tüm dünyada standart olsun diye doktorlar öyle yapıyolarmış

ben adet tarihimden hesaplamiyorum, tup bebek oldugu icin tam dollenme tarihi belli. Ben 11+5im ama bebegin yasi is 9+5 oluyor. Ultrasonla verilen tarih arasinda ilk seferinde 2 gun fark vardi, ama esn sonkinde ayniydi.

e ona bakarsanız sattan hesaplanıyo ya sonuçta en iyi ihtimal sattan 4 gün sonra ilşki olur o da hemen hamile kalırsan ancak dedikleri gibi hafta hesaplanır ,bizimki hesaplanan tarihten en az 1 hafta küçük olması gerekmiyomu mantık olarak

Hafta hafta gelişimin yazdığı sitelerde 11+0 - 11+6 yı 12. hafta bilgilerinde veriyolar.12. haftanın içinde olduğun için

yok üstüne görme diil eminim neden mi çünkü başka bi gerçek sat tarihim olan 3 ağustostan 3 gün sonra yani 6 Ağutosta başka bi doktora gitmiştim orda hormon testlerim yapıldı ve ultrasona girdim yumurtlamam varmı diye. Üstğne görmü olsaydım ultrasonda çıkardı heralde . Allahın işi erken döllendi heralde bi tanecik yumurta vardı o ay hiç beklemiyodum. Ama o dönemde doktorumu değiştirdim bu doktorum ısrarla bebeğin bi hafta büyük olduğunu ölçülerin büyük olduğunu söyledi ve sat tarihimi 27 temmuza aldı .Naaptık bilmiyorum ama allaha çok dua ettim onu biliyorum Ağustosun başında kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik ve onun torununu görmesi için çok dua ettik. Allahın takdiri bişey oldu inşallah hayırlı olmuştur.....

benimde ileri atıldı döllenme erkense geriye çekiyo döllenme geç ise ileriye atıyo.

ben adet tarihimden hesaplamiyorum, tup bebek oldugu icin tam dollenme tarihi belli. Ben 11+5im ama bebegin yasi is 9+5 oluyor. Ultrasonla verilen tarih arasinda ilk seferinde 2 gun fark vardi, ama esn sonkinde ayniydi.

Ben anlayamadım.11+5 mi 9+5 mi.Tüp bebek olduğunda da sata göre hesaplamıyolar mı?Sen gününü bilsen de dr sat'a göre hesaplıyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…