2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızzzlarrrr ben geldima.s.
yeni bilgisayarım geldi de onun kurulumu netin ayarlanması falan anca kullanabiliyorum bilg.

üzüldüm kayınvaliden için inşallah torununu görmek nasip olur,Allah şifasını verir inşallah benim babam göremiyicek torununu inşallah sizinkiler görür

shatzi doğru söylüyor aynen 11_5 ise 12 haftanın içindesin demektir zaten biten artı geçen..

kıslar bişi sorcam size
kan tahlılı sonuclarımda degerler cok dusuk cıkmıs benım dra sordum 10. haftadan sonra randevum var 11. haftamda ozaman ılac yazıcaz dedı
sızdede oylemı acaba ?
10. haftadan sonra kullanılırmıs kan ılacları varmı boyle bıse acaba

Kızlar selamlar... Hafta sonu hiç giremedim nete. Bugün de anca şimdi nasip oldu:)) dimples canım daha geçmişe göz atmadım naptın sen. Test nasıl geçti? Çok merak ediyorum...

kızlar hazrı ikili test muhabbeti dönüyoken bende anlatayım 2li test maceramı
benimki o kadar hareketliydiki bir türlü yerinde durmuyodu sürekli yer değiştiriyo
doktorda ensesini ölçemedi
ve dediki zaten bunun sonucu ne çıkarsa çıksın 3lü test yapacağız o yüzden 2li testi yapmasakta olur dedi ve kasımda 3lü teste gideceğim

Ya kızlar kafama takıldı. ben 10+3 de doktora gittim ya bebegimin boyu 3 cmdi. doktor herşey normal dedi. ama gebelik sitelerine bakıyorum benim gebelik haftama göre boyunun daha uzun olması gerekiyor. 10. haftasında doktora giden arkadaşlar bebeginizin boyunun kaç cm oldugunu biliyormusunuz

şule , nurem hoşgeldinizzz

şule sonuçları nasıll canım :lepi:

banada 12. haftada başlamamı sölemişti doktor
yeni içmeye başladım bende

Sağol canım İnşallah görürler ... senin baban da mı kanser yoksa??

benim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.

şule , nurem hoşgeldinizzz

şule sonuçları nasıll canım :lepi:

opuyorumnanaktan canım ölçemedi doktor ensesini çünkü hiç yerinde durmuyodu sürekli hareket ediyodu ve genelde yüzü monitöre dönüktü arkasını dönmedi anasına
terbiyeli çocuk canımsositososito
doktor da 3lü test yaparız dedi kasımda 3lü teste gidicem
bide varya nida tam doktorun yakaladığı bi resmi var gülmekten ölürsün ağzı açık iki tane oyuk oyuk göz kuru kafa gibi ama çok komikti açmış ağzını eller ayaklar yanda çırpınıyodu

Ben anlayamadım.11+5 mi 9+5 mi.Tüp bebek olduğunda da sata göre hesaplamıyolar mı?Sen gününü bilsen de dr sat'a göre hesaplıyor diye duymuştum

Tam yumurtanin dollendigi gunden itibaren hesaplanirsa,yani bebgin yasi 9+5 ama hamilelik hesaplanirken uzerine 2 hafta daha ekliyorlar. Iki hafta ekleyince son adet tarihinin ilk gunune denk geliyor. Bu da 11+5 oluyor. Burada tup bebek veya normal bebek boyle hesaplaniyor ama TRde baskaysa bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…