buyrun kızlar izleyin http://www.vidivodo.com/63268/kac-aylik-hamileyim
yok üstüne görme diil eminim neden mi çünkü başka bi gerçek sat tarihim olan 3 ağustostan 3 gün sonra yani 6 Ağutosta başka bi doktora gitmiştim orda hormon testlerim yapıldı ve ultrasona girdim yumurtlamam varmı diye. Üstğne görmü olsaydım ultrasonda çıkardı heralde . Allahın işi erken döllendi heralde bi tanecik yumurta vardı o ay hiç beklemiyodum. Ama o dönemde doktorumu değiştirdim bu doktorum ısrarla bebeğin bi hafta büyük olduğunu ölçülerin büyük olduğunu söyledi ve sat tarihimi 27 temmuza aldı .Naaptık bilmiyorum ama allaha çok dua ettim onu biliyorum Ağustosun başında kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik ve onun torununu görmesi için çok dua ettik. Allahın takdiri bişey oldu inşallah hayırlı olmuştur.....
Hafta hafta gelişimin yazdığı sitelerde 11+0 - 11+6 yı 12. hafta bilgilerinde veriyolar.12. haftanın içinde olduğun için
şulecim hoşgeldin meraklandık burda bizdeeekızzzlarrrr ben geldima.s.
yeni bilgisayarım geldi de onun kurulumu netin ayarlanması falan anca kullanabiliyorum bilg.
kızzzlarrrr ben geldima.s.
yeni bilgisayarım geldi de onun kurulumu netin ayarlanması falan anca kullanabiliyorum bilg.
Ama oyle olsa benim 12 haftalik ultrason tarihim haftaya Pazartesi'ye verilmezdi.
şulecim hoşgeldin meraklandık burda bizdeee
üzüldüm kayınvaliden için inşallah torununu görmek nasip olur,Allah şifasını verir inşallah benim babam göremiyicek torununu inşallah sizinkiler görür
sulecim çok meak ettik sonuçlar nasılkızzzlarrrr ben geldima.s.
kıslar bişi sorcam size
kan tahlılı sonuclarımda degerler cok dusuk cıkmıs benım dra sordum 10. haftadan sonra randevum var 11. haftamda ozaman ılac yazıcaz dedı
sızdede oylemı acaba ?
10. haftadan sonra kullanılırmıs kan ılacları varmı boyle bıse acaba
Sağol canım İnşallah görürler ... senin baban da mı kanser yoksa??
şule , nurem hoşgeldinizzz
şule sonuçları nasıll canım :lepi:
Ben anlayamadım.11+5 mi 9+5 mi.Tüp bebek olduğunda da sata göre hesaplamıyolar mı?Sen gününü bilsen de dr sat'a göre hesaplıyor diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?