Ya kızlar kafama takıldı. ben 10+3 de doktora gittim ya bebegimin boyu 3 cmdi. doktor herşey normal dedi. ama gebelik sitelerine bakıyorum benim gebelik haftama göre boyunun daha uzun olması gerekiyor. 10. haftasında doktora giden arkadaşlar bebeginizin boyunun kaç cm oldugunu biliyormusunuz
Allah rahmet eylesin canımbenim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.
bana vermedi kan değerlerim çok iyiymiş. sadece elevit kullanıyorum şuanda. ama kullananlar var
benim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.
benim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.
nurem cnm senin içinnn opuyorumnanaktan
nıye 10. hafta dedı onu anlmadım ben
hamilelik duşunurken kan testi yaptırmıstım detaylı hazıran ayında hersey normal cıkmıstı
sımdı baya bı dusuk ben hemen ılaca baslatır sanmıstım
acba basından mı savdı dıye dusunuyorum
biraz pimpirikliyimde doktor konusunda belkıde ondan bana oyle gelıyo bılmıorum
senın degerlerın normal olmasına sevındım . ınsallah hep normal seyrinde devam eder de ilaç kullanmak zorunda kalmazsın
2li testi diyosan 11-14. haftalar arasında yapılıyo o
http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta12.html
Bunu diyorum ben
Burada da öyle.Son adet tarihine göre hesaplıyorlar.Tam yumurtanin dollendigi gunden itibaren hesaplanirsa,yani bebgin yasi 9+5 ama hamilelik hesaplanirken uzerine 2 hafta daha ekliyorlar. Iki hafta ekleyince son adet tarihinin ilk gunune denk geliyor. Bu da 11+5 oluyor. Burada tup bebek veya normal bebek boyle hesaplaniyor ama TRde baskaysa bilemiyorum.
Ya kızlar kafama takıldı. ben 10+3 de doktora gittim ya bebegimin boyu 3 cmdi. doktor herşey normal dedi. ama gebelik sitelerine bakıyorum benim gebelik haftama göre boyunun daha uzun olması gerekiyor. 10. haftasında doktora giden arkadaşlar bebeginizin boyunun kaç cm oldugunu biliyormusunuz
dıkplese katılıyorum benim gibi bücür anneden uzun boylu olacak hali yok genetik şekerim takılma
opuyorumnanaktan canım ölçemedi doktor ensesini çünkü hiç yerinde durmuyodu sürekli hareket ediyodu ve genelde yüzü monitöre dönüktü arkasını dönmedi anasına
terbiyeli çocuk canımsositososito
doktor da 3lü test yaparız dedi kasımda 3lü teste gidicem
bide varya nida tam doktorun yakaladığı bi resmi var gülmekten ölürsün ağzı açık iki tane oyuk oyuk göz kuru kafa gibi ama çok komikti açmış ağzını eller ayaklar yanda çırpınıyodu
Anladım canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...zor çok zor bir durum eşim perişan ... doktorlara göre zormuş bir yıl yaşaması ama allahın takdiri inşallah görür ne diyelim...
Yok ikili testim bu aksam. Ingiltere'de devlette iki kere ultrasona girme hakkin var. Biri 12 haftalik biri de 20 haftalikken. (Gerci kanamam dolayisiyla ben daha once girdim ama!). Bana verilen 12 haftalik ultrason haftaya Pazartesi. O zaman da ben 12 + 4 olucam.
kızlar hazrı ikili test muhabbeti dönüyoken bende anlatayım 2li test maceramı
benimki o kadar hareketliydiki bir türlü yerinde durmuyodu sürekli yer değiştiriyo
doktorda ensesini ölçemedi
ve dediki zaten bunun sonucu ne çıkarsa çıksın 3lü test yapacağız o yüzden 2li testi yapmasakta olur dedi ve kasımda 3lü teste gideceğim
Anladım canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...zor çok zor bir durum eşim perişan ... doktorlara göre zormuş bir yıl yaşaması ama allahın takdiri inşallah görür ne diyelim...
şulee doya doya baktınmııııopuyorumnanaktan ahh minik yaaaa. demek göstermedi cingöz yaa yaramazkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?