2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben çarşamba gittim 2.5 cm dedi

benim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.
Allah rahmet eylesin canım

bana vermedi kan değerlerim çok iyiymiş. sadece elevit kullanıyorum şuanda. ama kullananlar var

nıye 10. hafta dedı onu anlmadım ben
hamilelik duşunurken kan testi yaptırmıstım detaylı hazıran ayında hersey normal cıkmıstı
sımdı baya bı dusuk ben hemen ılaca baslatır sanmıstım
acba basından mı savdı dıye dusunuyorum
biraz pimpirikliyimde doktor konusunda belkıde ondan bana oyle gelıyo bılmıorum

senın degerlerın normal olmasına sevındım . ınsallah hep normal seyrinde devam eder de ilaç kullanmak zorunda kalmazsın

benim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.

Anladım canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...zor çok zor bir durum eşim perişan ... doktorlara göre zormuş bir yıl yaşaması ama allahın takdiri inşallah görür ne diyelim...

Allah rahmet eylesin canım.

Şulecim hayırlı olsun demek hareketliydi seninkidee oyy ne güsel yaa
:hooray:

dıkplese katılıyorum benim gibi bücür anneden uzun boylu olacak hali yok genetik şekerim takılma

nsa başın saolsun canım allah sabırlar versin..

Son düzenleme:
Ben bugün şeker yüklemesi için hastanedeydim yine. Ama yine kustum:) Yapamadılar yani... Doktor da açlık ve tokluk kan şekerime bakılmasını istedi. Çarşamba yine gideceğim. Ayy çok araştırıyolar ya şimdiden sıkıldım ben. Nolucak böyle?

cvp yazmıştım bende
endişelenicek bişey yok benimde doktorum 12.haftadan sonra içmemi söyledi kan ilacını yeni içmeye başladım bende

Burada da öyle.Son adet tarihine göre hesaplıyorlar.

Ben de endişelenmiştim o konuda.8. haftada gittik 1,75 cm ydi.Gebelik sitesi 3 cm diyordu.Bebekler doğduğunda ortalama 50 - 52 cm oluyolar.Bence erken haftalardaki bu fark bebeğin olduğu zamanla ilgili olabilir.3 ağustos satım.Ama ayın 20sinden sonra oldu benimki.Arada 3 hafta fark var.O sitelerde tam tarihe göre olması gerekeni veriyodur.Çocuk büyüdükçe o farkı kapatıyo zaten.Ortalama aynı doğuyo hepsi

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah....

Şule sevindim canım demek senin gibi kıpır kıpır bıcırık, maşallah ...peki cinsiyetini sordun mu?

Anladım canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...zor çok zor bir durum eşim perişan ... doktorlara göre zormuş bir yıl yaşaması ama allahın takdiri inşallah görür ne diyelim...

Çok üzüldüm canım..Allah tez zamanda şifasını versin inşallah...:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım.Şimdi iyisinizdir umarım

Yaaa...Sen bu konuda ne dusunuyorsun? Benim zaten dusuk riskim oldugu icin ben 3lu testi hic istemiyorum. Insallah mecbur kalmam.

çok saolun arkadaşlar ,kesinlikle çoook zor bir durum Allahtan umut kesilmez benim babam içinde 6 ay demişler gerçi amcamlar bize hiç söylememişti ama 2 yıl yaşatabildik Allah şifasını versin Allah kurtarsın ne diyim

şulee doya doya baktınmııııopuyorumnanaktan ahh minik yaaaa. demek göstermedi cingöz yaa yaramazkaydirigubbakcemile3

baktımmmopuyorumnanaktan
doktor 3 tane resmini verdi ikisinde bana bakıyo sanki,
gözleri burnu ağzı herşeyi çok belli
doktoru sıkıştırdım o kadar söylemedi cinsiyetini bi dahaki geldiğinizde dedi ama aslında anlamıştır bence çünkü bayağı bi açmıştı yani kesin gözükürdü ama heralde emin olamayınca sölemek istemedi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…