2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.

Canım başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. rabbim malum eder torununun olduğunu inşallah.

Bence normal. Ben 10+5de gittigimde 37mm idi vede bu kitaplara tam uyuyordu.

Sen bi tahmin yürüt resimden.Bi çıkıntı mı var düz mü? kaydirigubbakcemile3

Yaaa...Sen bu konuda ne dusunuyorsun? Benim zaten dusuk riskim oldugu icin ben 3lu testi hic istemiyorum. Insallah mecbur kalmam.

inşallah kalmazsın:Saruboceq:
bende normal karşıladım çünkü aynı şeyi bana daha öncede bi çok kişi söylemişti ikili testin sonucu iyide çıksa kötüde çıksa 3lü testi yapıyolar diye
bide eşimin kardeşide aynı şekilde 2li testi yaptıramamıştı o yüzden normal karşıladım açıkcası

benim internetten ve elimdeki 3 kitaptan anladığıma göre, yumurtlama ve döllenme günleri kişiden kişiye değiştiği için buna bir standart getirmek adına sat'a göre gebelik haftası hesaplanıyor ve bu dikkate alınıyor. bu durumda bizim bebişler hamilelik haftamızdan 2 hafta daha küçük. elimdeki kitapta mesela, 6. gebelik haftası (cenin yaşı-4 haftalık) yazıyor. tüm kitaplar ve internet siteleri de bu standardı sağlamak için sat'ı dikkate alıyor. yani, 9+'da 10. haftadaki gelişimleri tamamlayacak bebişler.
ancak site ve kitaplarda yazan boy ve kilo oranları ve hatta ultrasondaki ölçümler 8. haftadan sonra çok dikkate alınmamalıymış çünkü genetik, sosyal, coğrafi vb. faktörler artık boyu, kiloyu etkilemeye başlıyormuş.
bende de kansızlık çıktı ve bana da doktorum kan şurubu vereceğini söyledi ama acelesi yok sanırım. yine bir kitapta okuduğuma göre kansızlık çok doğal bir sorun bu dönemde. ancak 5. aya kadar ilaç kullanmadan, doğal yöntemlerle bunu çözmeye çalışmamızı tavsiye ediyordu. 5. aya kadar dayanabilir miyim bilmiyorum ama en azından 3. ay bitene kadar ben pekmez, kuru üzümle idare etmeyi düşünüyorum.opuyorumnanaktan

hee bide kızlar bu boy olayını bende sordum doktora
netde okuduğumda çok daha fazla olması gerekiyo ama daha kısa falan diye
doktor bana dediki lütfen her okuduğuna inanma onun boyu 14. haftalarda anca 7cm ve üzeri olabilir dedi ve sizin önem verdiklerinizle bizim önem verdiklerimiz aynı değil dedi
benimde şimdi 5,30 cm boyunda

Ben de yarın gidiyorum ikili teste acaba doktor cinsiyetini söyler mi ?? Aslında kız erkek hiç önemli diil sadece göbeğimi severken bi isim koymak istiyorum bebeğim diyorum ama isimsiz ya samimi olmuyo sanki kaydirigubbakcemile3

Sen bi tahmin yürüt resimden.Bi çıkıntı mı var düz mü? kaydirigubbakcemile3

aaa hakkaten hiç o aklıma gelmedi
ama zaten siyah beyaz anlaşılmazki
kız hiç utanması yok ölee ulu orta sere serpeydi
ama çok tatlıydı yaaaaa
özlüyorum zemuszemus

cvp yazmıştım bende
endişelenicek bişey yok benimde doktorum 12.haftadan sonra içmemi söyledi kan ilacını yeni içmeye başladım bende

kaçırmışm senın cvb canım :kedi:
ilk hamilelik birazda pimpirikli olnca işte :) saol cnm
içimi rahatlattın a.s.

kızlar benim bigisayarıma şimdi bi kaç şey daha yüklenecek
o yüzden çıkıyorum şimdilik birazdan gelirim öptüm

aaa hakkaten hiç o aklıma gelmedi
ama zaten siyah beyaz anlaşılmazki
kız hiç utanması yok ölee ulu orta sere serpeydi
ama çok tatlıydı yaaaaa
özlüyorum zemuszemus
kız erkektir o zamn kız olsa kapatırdı kaydirigubbakcemile3 ama çok sevindim iyi olmasna maşallah bebişine

daha ne kadar samimi olucan içinde taşıyon ya

Iki cesit 3lu test var ve dogruluk derecesi cok daha yuksek. Bir tanesinde Amniotik sivisi aliniyor oburunde placentadan parca alinip hucrelere bakiliyor. Ama dusuk olasiligi %1, dusuk bir olasilik. Ama benim hamileleigim en basindan beri kanamali/sorunlu gidiyor. Umarim 2li test sonuclari guzel cikar da 3lu teste gerek kalmaz.

Yaa sizin yazdıklarınızı okuyunca öyle hevesleniyorum ki anlatamam... Benim ki daha 8+4, nasıl gececek günler bilmiyorum hiç. En azından mide bulantılarım bitsin bir de ben de cinsiyetini öğreneyim ya:))

3 lü teseti herkese yaptırıyorlar diye biliyorum ben isteğine kalmış tabi eğer yapğtırmak istemiyorsan zorla değil sonuçtaa ama sonucun kötü çıktığında yaptırıldığını bilmiyordum bende

Kızlar ben çıkıyorum, uzanacağım biraz, öpüyorum hepinizi. Kendinize ve yeğenlere iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…