benim babam geçen yıl kanserden vefat etti canım o yüzden dedim inşallah sizinkiler görür diye çok isterdim torununu görmesini,mekanı cennet olsun oraladan görür inşallah.
Ya kızlar kafama takıldı. ben 10+3 de doktora gittim ya bebegimin boyu 3 cmdi. doktor herşey normal dedi. ama gebelik sitelerine bakıyorum benim gebelik haftama göre boyunun daha uzun olması gerekiyor. 10. haftasında doktora giden arkadaşlar bebeginizin boyunun kaç cm oldugunu biliyormusunuz
baktımmmopuyorumnanaktan
doktor 3 tane resmini verdi ikisinde bana bakıyo sanki,
gözleri burnu ağzı herşeyi çok belli
doktoru sıkıştırdım o kadar söylemedi cinsiyetini bi dahaki geldiğinizde dedi ama aslında anlamıştır bence çünkü bayağı bi açmıştı yani kesin gözükürdü ama heralde emin olamayınca sölemek istemedi kaydirigubbakcemile5
Yaaa...Sen bu konuda ne dusunuyorsun? Benim zaten dusuk riskim oldugu icin ben 3lu testi hic istemiyorum. Insallah mecbur kalmam.
Yaaa...Sen bu konuda ne dusunuyorsun? Benim zaten dusuk riskim oldugu icin ben 3lu testi hic istemiyorum. Insallah mecbur kalmam.
ben de merak ettim üçlü test nasıl3lü testi nasıl yapıyolar ki?riskli, rahatsız edic bişey mi
Sen bi tahmin yürüt resimden.Bi çıkıntı mı var düz mü? kaydirigubbakcemile3
cvp yazmıştım bende
endişelenicek bişey yok benimde doktorum 12.haftadan sonra içmemi söyledi kan ilacını yeni içmeye başladım bende
kız erkektir o zamn kız olsa kapatırdı kaydirigubbakcemile3 ama çok sevindim iyi olmasna maşallah bebişineaaa hakkaten hiç o aklıma gelmedi
ama zaten siyah beyaz anlaşılmazki
kız hiç utanması yok ölee ulu orta sere serpeydi
ama çok tatlıydı yaaaaa
özlüyorum zemuszemus
Ben de yarın gidiyorum ikili teste acaba doktor cinsiyetini söyler mi ?? Aslında kız erkek hiç önemli diil sadece göbeğimi severken bi isim koymak istiyorum bebeğim diyorum ama isimsiz ya samimi olmuyo sanki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?