Günaydın kızlar.Bi annemiz daha var
günaydın kızlarr nasılsınız bakimm
kaçgündür ellerim şişio sağ elimin 2 parmağı uyuşuyo araştırıyom normal yazıyo perşembe doktora gidicem kontrole doktorada danışırım
aranızda böle olan varmı ?
benim de ellerim şişiyor canım, özellikle sabahları çok fena oluyor, sonra geçiyor...
nemsiz kaldığı için olabilir bir kaç gün güzelce nemlendirmeyi denemek belik çözer olmadı doktora danışmak lazımgünaydınn güzel annişler bende haziran annesiyim.sizlere bişi sorucam avucumda yanma oluyor normalmi acaba?
şişme normal herhalde ama hareket kısıtlayacak kadar olduğunda sorun oluyormuşbenim de ellerim şişiyor canım, özellikle sabahları çok fena oluyor, sonra geçiyor...
nemsiz kaldığı için olabilir bir kaç gün güzelce nemlendirmeyi denemek belik çözer olmadı doktora danışmak lazım
nasıl yani anlamadım doğum yapan mı var yoksa gamzeden sonra
cvp için tşk.size bişi daha sorcam.dün annemle konuşurken gebelik haftasından bahsediyorduk.bugün itibariyle 28 haftaya girdik.annem şöyle dedi.kızım 20.haftada 5 aylık olmuyormusun? evet dedim. 40.haftada da 10 aylık olur.olurmu öyle saçmalık bunda bi yanlışlık var dedi.benim kafam karıştı :bbo:
gunaydin herkese
ben cok heyecanlanmaya basladim :)
günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum, ben de güzel bir hafta sonu geçirdim, 10. yılımız evliliğimizde alyanslarımızı yeniledik, doğum hediyem alındı minik minicik bişey ve melek figürlü bir kolye hediye etti mağaza tam da benim durumuma uygun...dün de artık beklemiyim diye bebişimin kıyafetlerini yıkadım astıkça konuşup konuşup sevdim alırken bu kadar güzel olduklarını farketmemiştim sanırım şimdi bir geçmişe bakıp geliyim
eee çok az kalmış canım hatta artık sen yırtmışsın diyebiliriz tehlikeli haftaları geride bırakmışsın bebeğinin doğsa bile prematüre olma riski yok 37 nin içindesin negüzel hepimiz o haftaya erişelim gerisi kolay nasıl olsa allahın izniyle doğacaklar bir şekilde
cvp için tşk.size bişi daha sorcam.dün annemle konuşurken gebelik haftasından bahsediyorduk.bugün itibariyle 28 haftaya girdik.annem şöyle dedi.kızım 20.haftada 5 aylık olmuyormusun? evet dedim. 40.haftada da 10 aylık olur.olurmu öyle saçmalık bunda bi yanlışlık var dedi.benim kafam karıştı :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?