2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarr nasılsınız bakimm

kaçgündür ellerim şişio sağ elimin 2 parmağı uyuşuyo araştırıyom normal yazıyo perşembe doktora gidicem kontrole doktorada danışırım
aranızda böle olan varmı ?

günaydınn güzel annişler bende haziran annesiyim.sizlere bişi sorucam avucumda yanma oluyor normalmi acaba?

benim de ellerim şişiyor canım, özellikle sabahları çok fena oluyor, sonra geçiyor...

ben de gebelik haftalarının kalanlarını okuyorum kağan kocatepenin sayfasında son haftalarda annelerde oluşan alışık olmadıkları enerjiyi temizlik alışveriş vs ile harcamasınlar o enerji vücudun kendini doğum için hazırlamasıdır doğumda kullanılmak üzeredir diyor aklınızda bulunsun bugün iyiyiym şunu ytapıyım bunu yapıyım diye yormayın kendinizi özellikle 36. haftasından sonra olanlar faln

günaydınn güzel annişler bende haziran annesiyim.sizlere bişi sorucam avucumda yanma oluyor normalmi acaba?
nemsiz kaldığı için olabilir bir kaç gün güzelce nemlendirmeyi denemek belik çözer olmadı doktora danışmak lazım
benim de ellerim şişiyor canım, özellikle sabahları çok fena oluyor, sonra geçiyor...
şişme normal herhalde ama hareket kısıtlayacak kadar olduğunda sorun oluyormuş

güllüşencim kağan kocatepenini sayfasında 33. haftada okumuştum galiba anlatıyor tehlikeli olabileceği zamanı istersen bir oku da ona göre doktoruna danışman gerekebilir

nemsiz kaldığı için olabilir bir kaç gün güzelce nemlendirmeyi denemek belik çözer olmadı doktora danışmak lazım

cvp için tşk.size bişi daha sorcam.dün annemle konuşurken gebelik haftasından bahsediyorduk.bugün itibariyle 28 haftaya girdik.annem şöyle dedi.kızım 20.haftada 5 aylık olmuyormusun? evet dedim. 40.haftada da 10 aylık olur.olurmu öyle saçmalık bunda bi yanlışlık var dedi.benim kafam karıştı :bbo:

aysesinem saol canım evet okudum bazı yerde öle yazıo

perşembeye kadar beklicem kontrolumde sölicem doktoruma

hafta hesabına göre 4 hafta 28 gün ama ay 30-31 gün oradan kaynaklanıyor sanırım aradaki fark...

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum, ben de güzel bir hafta sonu geçirdim, 10. yılımız evliliğimizde alyanslarımızı yeniledik, doğum hediyem alındı minik minicik bişey ve melek figürlü bir kolye hediye etti mağaza tam da benim durumuma uygun...dün de artık beklemiyim diye bebişimin kıyafetlerini yıkadım astıkça konuşup konuşup sevdim alırken bu kadar güzel olduklarını farketmemiştim sanırım şimdi bir geçmişe bakıp geliyim

gunaydin herkese

ben cok heyecanlanmaya basladim :)

eee çok az kalmış canım hatta artık sen yırtmışsın diyebiliriz tehlikeli haftaları geride bırakmışsın bebeğinin doğsa bile prematüre olma riski yok 37 nin içindesin negüzel hepimiz o haftaya erişelim gerisi kolay nasıl olsa allahın izniyle doğacaklar bir şekilde

nice mutlu yıldönümleri dilerim... hediyelerini de güzel günlerde kullan...bayanssulusmile

:) zekilk 30 dan sonrasi cok hizli gecti benim icin, sen kacinci haftadasin?

9 ay 10 gün olduğu için gebelik 39. ve 40. haftalar 10. ay sayılıyor.Satına göre de takip edebilirsin.Misal benim 3 ağustos.Nisan 3 itibariyle benim 9. ayım oluyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…