2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acaba sırada kim var, çok merak ediyorum bilmiyorumkismile
şimdi 3-5 gün girmeyen olursa acaba doğum mu yaptı diye düşünürüz artık :))

tam olarak o hesabın nasıl yapıldığını bilmiyorum kim ay 5 hafta
9 haftayı iki ay olarak aldığımda uyyordu hesaplara şimdi ise gün saymak daha eğlenceli geliyor anne adayı hissettiği haftada ve aydadaır diyelim :lepi:
benim fikrim büyüğe değil de küçüğe tamamlamak daha iyi olur sabırsızlıktan korur

aynısı bende de oluyor ve benimde sol bacağımda oluyor 4-5 adım atınca düzeliyor

günaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftaya başladık cuma izinliydim hafta sonuyla birleştirince iyi oldu benim için iki gün yoktum gamze doğurmuş okuyunca şok oldum ya geçmişe bakıcam biraz sonra ama işte çok yoğun valla sıra yavaş yavaş bize geliyor sizde ne var ne yok.

:) zekilk 30 dan sonrasi cok hizli gecti benim icin, sen kacinci haftadasin?

canım ben 33+1 haftalığım bugün itibariyle benim de tersine 30 dan sonra geçmiyo yani senin haftana gelince insan gerçekten bir oh çekiyo yani ciğer gelişimi, göz gelişimi tamamlandığı için ne güzel sen zorlanmıyorsun ydemekki ben bu son zamanlarda özellikle öğleden sonraları çok zorlanıyorum çalışmak bir işkence oluyo ama buna da şükür sayılı gün aslında tadını çıkarmak lazım çok da özleniyor sonrasında hamilelik insanın kendini şımarttığı bir dönem çünkü benim bu 3. ve son onun için garip bir burukluğum da var aslında

canım maşallah Allah bize de 10. yılları kutlamayı nasip etsin size de daha nice nice 10 yıllar versin

günaydıınnn güzel annelerrr...........

duru bebek gelmiş...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin......ne güzellll...ama bir yandan tırstımm..hafta sonu çok yordum kendimi gezdim alışveriş yaptım falan ama öldüm eşim artık bir daha yok bu sondu dedi çünkü çatı bölgesindeki kemiklerim acıyor resmen sızlıyor...........

zelkik nice yıllaraaa.....hediyeni de almışsınn..bende kızıma aldım hafta sonu minik melek kolye malum buda kız şimdi künyeler falan takılacak kendin,i kötü hissetmesini istemiyorum...bende ona hediye edeceğimmm..........bu arada kendime de beğendim birşeylerrr..şöyle eşimin gözüne sokaraktan inceledimm......kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt

:) ne kadar guzel tecrubelisin iste, hem 36 ya birsey kalmamis ben rahat geciriyorum cok sukur, biraz gamsiz tasasiz bir yapim var belki ondan..
bazen fazla rahat olabiliyorum ama bu da kotu bir ozellik.

35. haftamda izne ayrildim bakalim evdeyim artik :)

Duru bebek gelmiş valla şok oldum gerçi çok iri bir bebekti zaten beklemeyeceği belliydi kaç kilo doğmuş nasılmış anne bebek ben geçmişte rastlayamadım, gözleri aydın olsun şansı bahtı açık olsun uzunömürlü olsun inşallah

ben de 27. de çalışamaz raporu alıcam inşallah 23. nisan tatil diye onu bile düşünür oldum gerçekten oturarak çalışınca ayaklar çok şişiyo evde uzanıp dinlenmek süper oluyo bir şekilde geçecek canım napalım gerçekten ama tasasız olmak çok iyi benim ayrıntılıya bakan doktorum hep iyi düşün ki iyi olsun herşey kötüyü çağırmayın diye çok kızardı

günaydın kızlarrr
kasıklarımda ağrılar var dünden beri bebeği de aşağıda hissediyorumm doğurcam diye korktum valla. anneme sordum normal diyo doğuma hazırlık diyo ama doktora gidince sorcammm gamzeden sonra iyice panik oldumm:)

selam kızlar..doktordan geldik..çok şükür iyiydi bebişim..3 haftada 400 gr almış benim sıska bebişim..
2200 gr olmuş..
iş yapma dedi doktorum yine...mayısı görürsek iyi olur dedi..yine de 20sinde nst yapcak..ona göre bekleticek..son güne kadar bekleyelim dedi...işime geldi benim de...
ayarlanacak birsürü işim var çünkü..acelemiz yok..suyu falan herşeyi iyi..

canım valla çok güzel düşünmüşsün benim de iki prensesim var onlar da wınx ten beğendiler bir şeyler ama kahramanları tutmadı biri Flora cı biri Stellacı alamadık eşimle hep 10. yıla özel bişeyler yaparız diyorduk bir anda karar verdik benim ellerim şiş doğumdan sonraya erteleyelim dedim yeni alyanslar el yapımı olduğu için ayarlama yapılamıyor aldıktan sonra çünkü ama firma bize bir boy küçük bir boy büyük alma garantisini de verdi sonrası için, doğum hediyesi ama küçük ama büyük herkes kendi bütçesine göre çok anlamlı oluyor ben büyük kızımda kayınvaldem almıştı ne zaman taksam doğumu öncesi sonrasıyla kızım geliyor aklıma küçüğünde biraz karambole gitmişti borcumuz var diye en güzeli de herşey bittikten sonra bu da bizim size hediyemiz diye kolyeyi vermeleri oldu çok anlamlı oldu benim için işi biliyorlar müşteriyi nasıl bağlayacaklarını yani

maşallah bebeğine

maş. bebişine canım sağlıkla zamanında gelsinler inş.

canım ne güzel iyi haberlerle gelmişsin gözün aydın, son dönemlerde gidenlerden hep sıkıntılı haberler alıyoruz kilo önemli değil vaktinde sağlıklı doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…