nice mutlu yıldönümleri dilerim... hediyelerini de güzel günlerde kullan...bayanssulusmile
tam olarak o hesabın nasıl yapıldığını bilmiyorum kim ay 5 haftacvp için tşk.size bişi daha sorcam.dün annemle konuşurken gebelik haftasından bahsediyorduk.bugün itibariyle 28 haftaya girdik.annem şöyle dedi.kızım 20.haftada 5 aylık olmuyormusun? evet dedim. 40.haftada da 10 aylık olur.olurmu öyle saçmalık bunda bi yanlışlık var dedi.benim kafam karıştı :bbo:
Günaydın herkese ıyı bı hafta dılıyorum.
Evet canım yaa yorgunuz benım 2 hafta once sırtıma bıcak saplanıyodu sımdı o gectı sol bacagıma ılk kalktıgım anda yürüyemiyorum topllanıyorum sonra acılıyo.Esım benle dalga gecıyo "seni gidi topal "sarkısını soyleyerek.kızıyorum ben de
:) zekilk 30 dan sonrasi cok hizli gecti benim icin, sen kacinci haftadasin?
günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum, ben de güzel bir hafta sonu geçirdim, 10. yılımız evliliğimizde alyanslarımızı yeniledik, doğum hediyem alındı minik minicik bişey ve melek figürlü bir kolye hediye etti mağaza tam da benim durumuma uygun...dün de artık beklemiyim diye bebişimin kıyafetlerini yıkadım astıkça konuşup konuşup sevdim alırken bu kadar güzel olduklarını farketmemiştim sanırım şimdi bir geçmişe bakıp geliyim
tam olarak o hesabın nasıl yapıldığını bilmiyorum kim ay 5 hafta
9 haftayı iki ay olarak aldığımda uyyordu hesaplara şimdi ise gün saymak daha eğlenceli geliyor anne adayı hissettiği haftada ve aydadaır diyelim :lepi:
benim fikrim büyüğe değil de küçüğe tamamlamak daha iyi olur sabırsızlıktan korur
canım ben 33+1 haftalığım bugün itibariyle benim de tersine 30 dan sonra geçmiyo yani senin haftana gelince insan gerçekten bir oh çekiyo yani ciğer gelişimi, göz gelişimi tamamlandığı için ne güzel sen zorlanmıyorsun ydemekki ben bu son zamanlarda özellikle öğleden sonraları çok zorlanıyorum çalışmak bir işkence oluyo ama buna da şükür sayılı gün aslında tadını çıkarmak lazım çok da özleniyor sonrasında hamilelik insanın kendini şımarttığı bir dönem çünkü benim bu 3. ve son onun için garip bir burukluğum da var aslında
:) ne kadar guzel tecrubelisin iste, hem 36 ya birsey kalmamisben rahat geciriyorum cok sukur, biraz gamsiz tasasiz bir yapim var belki ondan..
bazen fazla rahat olabiliyorum ama bu da kotu bir ozellik.
35. haftamda izne ayrildim bakalim evdeyim artik :)
zelkik nice yıllaraaa.....hediyeni de almışsınn..bende kızıma aldım hafta sonu minik melek kolye malum buda kız şimdi künyeler falan takılacak kendin,i kötü hissetmesini istemiyorum...bende ona hediye edeceğimmm..........bu arada kendime de beğendim birşeylerrr..şöyle eşimin gözüne sokaraktan inceledimm......kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..doktordan geldik..çok şükür iyiydi bebişim..3 haftada 400 gr almış benim sıska bebişim..
2200 gr olmuş..
iş yapma dedi doktorum yine...mayısı görürsek iyi olur dedi..yine de 20sinde nst yapcak..ona göre bekleticek..son güne kadar bekleyelim dedi...işime geldi benim de...
ayarlanacak birsürü işim var çünkü..acelemiz yok..suyu falan herşeyi iyi..
selam kızlar..doktordan geldik..çok şükür iyiydi bebişim..3 haftada 400 gr almış benim sıska bebişim..
2200 gr olmuş..
iş yapma dedi doktorum yine...mayısı görürsek iyi olur dedi..yine de 20sinde nst yapcak..ona göre bekleticek..son güne kadar bekleyelim dedi...işime geldi benim de...
2200 gr olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?