2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi yapmışsın canım, ablalık hediyesi olmuş kızına... ben gözüne sokarak incelemeyeyim direk gözüne sokayım ancak o zaman anlar benim eşim boshayallersmile
ama kayınvalidemden umutluyum, o mutlaka alır bir şeyler bana ...

ayyy canım aynı duygular içersindeyiz demek ki..aynı burukluk bende de var..anlıyorum seni..
bu arada nice mutlu 10 yıllar dilerim sana...hediyelerin de hayırlı olsun..güle güle kullan..

kızlar az önce doğum yapacağm hastanenin resimlerine baktım insan o doğum servisini falan görünce tırsıyor bende korku yok ama sanki o odaya girince korkacakmışım gibi geliyoreyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tam tersi canım ya..Allah bi rahatlık veriyor o an sanki...korkutma kendini boşyere..

şimdi kocatepenin sayfalarına baktım da bebişim şükür normal sınırlara girmiş gözüküyor..2200gr..
bu haftada en az 2080 en fazla 3300 gr diyor..normal olsun da yeter zaten..küçük kızım çok tombişti çok nazar ediyor insanlar..sağlıklı olsunlar inşallah...

gözün aydın canım..inşallah beklesin bebişinde acık daha büyüsünnn..........
güle güle kullan canım..anladım o minicik hediyeyi bennn.....bizim kız da stellacı...cılgınlarrr......

evet öyle oldu canım sağol.....sen incele böyle ayy çoookk güzelmmiiişşş falan diya anlar canım onlar merak etmee.....yerimseniben

evet canım yeter ki sağlıklı olsunlar, doğunca kilo alıp, tombik olurlar inşallah, benim bebeğim de pek kilolu değildi son kontrolde biliyorsunuz...

evet canım yeter ki sağlıklı olsunlar, doğunca kilo alıp, tombik olurlar inşallah, benim bebeğim de pek kilolu değildi son kontrolde biliyorsunuz...

sağlıklı olsunlar canım sonra toparlanıverirler bende gideceğim bu hafta bakalım benimki ne oldu çok merek ediyorummm........

günaydın kızlar dün akşama kadar hastanedeydim günlerdir deli gibi kaşınıyorum karaciğer testlerine baktırdık sorun yok ama böbrekte problem var hep tucaletim var zannediyorum meğer tam boşalmıyormuş idrar birikiyomuş 2 evresi doğumdan sonra genelde geçiyomuş ama geçmezse hoş bi durum değil kaşıntıma çözüm bulunmadı en son farklı losyon kullandım o rahatlattı dün asistan aradı bizim hocayı bugün ofisine çağırdı zaten perşembe kontrolüm vardı öğleden sonra gidecez bakalım ay bide eşime kızdım akşama kadar hastanedeymişiz bi trip attı sanki keyfimden ordayım sinir etti beni dün gerçekten ne yaşadığımızı hiç anlamıyolar bazen bu arada bebiş 2100 33+3 e göre bana az geldi önceden kilosu önden gidiyodu şimdi niye yavaşladı bilmiyorum

benimde çok doğurasım var mıncıklayasım var bazen pataklayasım kaydirigubbakcemile3 sonrada nasıl çıkıcağını düşünüyorum korkum yok şimdilik ama acayip bir duygu var içimde doğum anı hiç aklıma gelmiyor.. yada getirmiyorum bilmiyorum.. sadece kulağımda oğlumun ağlayışı var herşey bitmiş kollarım da meleğim... inş. böyle olur hiçbirimiz birşey anlamadan kollarımıza alırızz

canım magnezyum alıyomusun onun çok etkisi var bi ara bende resmen topallıyodum çok şükür içmeye başlayınca geçti..
günaydın herkeslereee
umarım herkes iidir

hayırlı olsun mineciğim mobilyanız
allah güzel kullanmayı nasip etsin inşalahh
sağol canım teş.ederim darısı her isteyenin başına geldiler şimdi kuruyorlar...

çok geçmiş olsun dikkat et sıkma canını erkekler öle...

çok geçmiş olsun... eşini de hiç takma, valla onlar o kadar rahatlar ki, anlamıyorlar gerçekten bizi...

bebeğine de maşallah... ben artık ultrason kilolarına güvenmemeye başladım zaten, doğum yapan arkadaşlarımız var ya, Gamzenin daha önce 3.200 dü bebeği ama doğumda 3.150 olmuş, Yeşimarkın da ultrasonda 2.800 çıkmış ama doğumda 3.200 olmuş. demek ki kesin değil bu kilolar boylar, Allah sağlık versin hepsine...

Son düzenleme:

ahh inş.bende öle aklıma acı filan gelmiyo hep evimizde hayal ediyorum oğluşumla beraber oyyy inş.rabbim nasip eder hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…