zelkik nice yıllaraaa.....hediyeni de almışsınn..bende kızıma aldım hafta sonu minik melek kolye malum buda kız şimdi künyeler falan takılacak kendin,i kötü hissetmesini istemiyorum...bende ona hediye edeceğimmm..........bu arada kendime de beğendim birşeylerrr..şöyle eşimin gözüne sokaraktan inceledimm......kaydirigubbakcemile3
canım ben 33+1 haftalığım bugün itibariyle benim de tersine 30 dan sonra geçmiyo yani senin haftana gelince insan gerçekten bir oh çekiyo yani ciğer gelişimi, göz gelişimi tamamlandığı için ne güzel sen zorlanmıyorsun ydemekki ben bu son zamanlarda özellikle öğleden sonraları çok zorlanıyorum çalışmak bir işkence oluyo ama buna da şükür sayılı gün aslında tadını çıkarmak lazım çok da özleniyor sonrasında hamilelik insanın kendini şımarttığı bir dönem çünkü benim bu 3. ve son onun için garip bir burukluğum da var aslında
kızlar az önce doğum yapacağm hastanenin resimlerine baktım insan o doğum servisini falan görünce tırsıyor bende korku yok ama sanki o odaya girince korkacakmışım gibi geliyoreyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
gözün aydın canım..inşallah beklesin bebişinde acık daha büyüsünnn..........selam kızlar..doktordan geldik..çok şükür iyiydi bebişim..3 haftada 400 gr almış benim sıska bebişim..
2200 gr olmuş..
iş yapma dedi doktorum yine...mayısı görürsek iyi olur dedi..yine de 20sinde nst yapcak..ona göre bekleticek..son güne kadar bekleyelim dedi...işime geldi benim de...
ayarlanacak birsürü işim var çünkü..acelemiz yok..suyu falan herşeyi iyi..
güle güle kullan canım..anladım o minicik hediyeyi bennn.....bizim kız da stellacı...cılgınlarrr......canım valla çok güzel düşünmüşsün benim de iki prensesim var onlar da wınx ten beğendiler bir şeyler ama kahramanları tutmadı biri Flora cı biri Stellacı alamadık eşimle hep 10. yıla özel bişeyler yaparız diyorduk bir anda karar verdik benim ellerim şiş doğumdan sonraya erteleyelim dedim yeni alyanslar el yapımı olduğu için ayarlama yapılamıyor aldıktan sonra çünkü ama firma bize bir boy küçük bir boy büyük alma garantisini de verdi sonrası için, doğum hediyesi ama küçük ama büyük herkes kendi bütçesine göre çok anlamlı oluyor ben büyük kızımda kayınvaldem almıştı ne zaman taksam doğumu öncesi sonrasıyla kızım geliyor aklıma küçüğünde biraz karambole gitmişti borcumuz var diye en güzeli de herşey bittikten sonra bu da bizim size hediyemiz diye kolyeyi vermeleri oldu çok anlamlı oldu benim için işi biliyorlar müşteriyi nasıl bağlayacaklarını yani
iyi yapmışsın canım, ablalık hediyesi olmuş kızına... ben gözüne sokarak incelemeyeyim direk gözüne sokayım ancak o zaman anlar benim eşim boshayallersmile
ama kayınvalidemden umutluyum, o mutlaka alır bir şeyler bana ...
şimdi kocatepenin sayfalarına baktım da bebişim şükür normal sınırlara girmiş gözüküyor..2200gr..
bu haftada en az 2080 en fazla 3300 gr diyor..normal olsun da yeter zaten..küçük kızım çok tombişti çok nazar ediyor insanlar..sağlıklı olsunlar inşallah...
evet canım yeter ki sağlıklı olsunlar, doğunca kilo alıp, tombik olurlar inşallah, benim bebeğim de pek kilolu değildi son kontrolde biliyorsunuz...
kızlar slmmm herkezee bebişlerini görenlere maşallahhh diyorumm
kızlar slmmm herkezee bebişlerini görenlere maşallahhh diyorumm
sağlıklı olsunlar canım sonra toparlanıverirler bende gideceğim bu hafta bakalım benimki ne oldu çok merek ediyorummm........
selammmm.................aayyyy bi doğurasım var bir korkuyorum nolcak bu halimiz..............
canım magnezyum alıyomusun onun çok etkisi var bi ara bende resmen topallıyodum çok şükür içmeye başlayınca geçti..Günaydın herkese ıyı bı hafta dılıyorum.
Evet canım yaa yorgunuz benım 2 hafta once sırtıma bıcak saplanıyodu sımdı o gectı sol bacagıma ılk kalktıgım anda yürüyemiyorum topllanıyorum sonra acılıyo.Esım benle dalga gecıyo "seni gidi topal "sarkısını soyleyerek.kızıyorum ben de
sağol canım teş.ederim darısı her isteyenin başına geldiler şimdi kuruyorlar...günaydın herkeslereee
umarım herkes iidir
hayırlı olsun mineciğim mobilyanız
allah güzel kullanmayı nasip etsin inşalahh
günaydın kızlar dün akşama kadar hastanedeydim günlerdir deli gibi kaşınıyorum karaciğer testlerine baktırdık sorun yok ama böbrekte problem var hep tucaletim var zannediyorum meğer tam boşalmıyormuş idrar birikiyomuş 2 evresi doğumdan sonra genelde geçiyomuş ama geçmezse hoş bi durum değil kaşıntıma çözüm bulunmadı en son farklı losyon kullandım o rahatlattı dün asistan aradı bizim hocayı bugün ofisine çağırdı zaten perşembe kontrolüm vardı öğleden sonra gidecez bakalım ay bide eşime kızdım akşama kadar hastanedeymişiz bi trip attı sanki keyfimden ordayım sinir etti beni dün gerçekten ne yaşadığımızı hiç anlamıyolar bazen bu arada bebiş 2100 33+3 e göre bana az geldi önceden kilosu önden gidiyodu şimdi niye yavaşladı bilmiyorum
günaydın kızlar dün akşama kadar hastanedeydim günlerdir deli gibi kaşınıyorum karaciğer testlerine baktırdık sorun yok ama böbrekte problem var hep tucaletim var zannediyorum meğer tam boşalmıyormuş idrar birikiyomuş 2 evresi doğumdan sonra genelde geçiyomuş ama geçmezse hoş bi durum değil kaşıntıma çözüm bulunmadı en son farklı losyon kullandım o rahatlattı dün asistan aradı bizim hocayı bugün ofisine çağırdı zaten perşembe kontrolüm vardı öğleden sonra gidecez bakalım ay bide eşime kızdım akşama kadar hastanedeymişiz bi trip attı sanki keyfimden ordayım sinir etti beni dün gerçekten ne yaşadığımızı hiç anlamıyolar bazen bu arada bebiş 2100 33+3 e göre bana az geldi önceden kilosu önden gidiyodu şimdi niye yavaşladı bilmiyorum
benimde çok doğurasım var mıncıklayasım var bazen pataklayasım kaydirigubbakcemile3 sonrada nasıl çıkıcağını düşünüyorum korkum yok şimdilik ama acayip bir duygu var içimde doğum anı hiç aklıma gelmiyor.. yada getirmiyorum bilmiyorum.. sadece kulağımda oğlumun ağlayışı var herşey bitmiş kollarım da meleğim... inş. böyle olur hiçbirimiz birşey anlamadan kollarımıza alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?