2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıdyl, Gamzeden yeni haberler var mı ? inşallah Duru da Gamze de çookk sağlıklıdır.... maşallah ikisine de

yok canım takmıyorumzaten onlar öyle eser gürlerler sonra geçer o da ahaklı zaten bütün zamanı hastanede geçiyo bi de ben hasta olunca deliriyo sinirden bebişimiz iyi olsun da geçer bu arade bende çok kramp plmuyo zaten magnezyum içtim bi kez günlerce midem ağırdı ama faydası vardır heralde

selam kızlar
duru bebişimiz gelmiş inşallah herşeyi iyidir.darısı başımıza artık.

bizde c.tesi dr.daydık oğluşum 2357 gram olmuş.hatfa olarakta 34 hafta gözüküyodu.doğum pozisyonundaymış.çok şükür herşeyimiz iyiymiş.

gamze ve yeşimark güle güle sağlıkla büyütsünler bebeklerini onlar sırasını saldı darısı başımıza ikisinide tebrik ediyorum bebeğini görenler gözünüz aydın cici cok geçmiş olsun dikkat et kendine hafta sonu park yatağını aldık sonunda kendimede bir gecelik ilave aldım sezeryanda o tercih ediliyormuş benim sonumda sezeryan gibi yeşimarkın açılması olmasına rağmen ters bebek oldugundan sezeryan yapılmış benim oğlanında hiiiççç dönmeye niyeti yok. hayırlısı düşünmek istemiyorum artık son haftam işte önümüzdeki salı son çalışıcam son bir gayret sonra izin başlıcak ohhh.....

maşallah oğluşuna annesi kocaman olmuşş

maşallah canım oğluşuna

Amin canım amin evet canım biliyorum 200 gram artı eksi oynuyomuş zaten ne bileyim insan takıyo işte tabi önemli olan sağlıklı doğmaları benim kocama siniriim eşim doktor benim bu yüzden daha iyi anlamalı beni ama yok tamam çok sabırlı anlayışlı ama bazen hiçbişe bilmeyen insanlar gibi rahat davranması deli ediyo beni zaten bütün gün hastanedeyim bide izin günümü hasatnede geçirdim deyince çıldırdım sanki gezmeye gittik neyse barıştık sonra ama çok kızdım işte bugün doktorumuza gidicez inşallah iyi haberlerle gelirim hepimizin bebişlerine maşallah

evet insan takıyor ister istemez, son kontrolde doktor iyi demesine rağmen zayıf geldi bebeğim bana da... Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....

ben bu sitede yeniyim ve birseyi anlıyamıyorum? 2010 mayıs anneleri diyor ama 2009 gorunuyor tarih?

a.s.selam ve günaydın güzel anneler.

canım aynı sorun bendede var sağ elimin orta parmağı ile yüzük parmağım uyuşuk hemde 2 haftadır. benimde konturolüm cuma günü.ama ben sağlık ocağındaki doktorumuza sordum bana dediki sinirlere baskı yapıyormuş ya bilekten yada omuzda sinir sıkışması olabilir dedi.merak edilecek birşey değil dedi doğumdan sonra geçermiş.ben genede cuma günü soracam inş. bişey çıkmaz. sanada geçmiş olsun

canım geçmiş olsun.bebişin kilosunuda takma arkadaşların dediği gibi tam net değil ultrasonda görünenler ve zaten çokta kilosu problem edilecek kadar az değil merak etme

kızlar bende yaklaşık 1 aydır var o şikayet dr. um normal dedi kilo aldığımız için sinirler sıkışıyormış doğumdan sonra 3 - 4 ay içinde normale doner dedi

evet insan takıyor ister istemez, son kontrolde doktor iyi demesine rağmen zayıf geldi bebeğim bana da... Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....

bana geçen doktor haftada 250 alır demişti o yüzden daha çok bekliyodum aslında normal sınırlar içindeler çok şükür bi de ben de 49 kiloyla hamile kladım zaten düşün yani 4 kilo çocuk doğurmam zor:) ama annelik tatlım işte sen kaçıncı haftadasın kilosu kaç

canım yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel yıllar geçirin inş.bebişinizle birlikte...

Ayy ben de mayıs annesiyim. çok sıkıntılı bi gebelik geciriyorum ama az kaldıgı için çok mutluyum mayısın 28 i muhtemel dogum tarihiydi bebişimin ama dr 2 hafta öne çekti şimdilik. bende plasenta previa var bide seker yuksek çıktı. zaten 4 aydır sadece tuvalete kalkmaya izin var işimi bile bıraktım. Umarım sag salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Sizde de bel agrısı cok oluyor mu yoksa ben sürekli yattıgım için mi böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…