canım magnezyum alıyomusun onun çok etkisi var bi ara bende resmen topallıyodum çok şükür içmeye başlayınca geçti..
sağol canım teş.ederim darısı her isteyenin başına geldiler şimdi kuruyorlar...
çok geçmiş olsun dikkat et sıkma canını erkekler öle...
maşallah oğluşuna annesi kocaman olmuşşselam kızlar
duru bebişimiz gelmiş inşallah herşeyi iyidir.darısı başımıza artık.
bizde c.tesi dr.daydık oğluşum 2357 gram olmuş.hatfa olarakta 34 hafta gözüküyodu.doğum pozisyonundaymış.çok şükür herşeyimiz iyiymiş.
selam kızlar
duru bebişimiz gelmiş inşallah herşeyi iyidir.darısı başımıza artık.
bizde c.tesi dr.daydık oğluşum 2357 gram olmuş.hatfa olarakta 34 hafta gözüküyodu.doğum pozisyonundaymış.çok şükür herşeyimiz iyiymiş.
çok geçmiş olsun... eşini de hiç takma, valla onlar o kadar rahatlar ki, anlamıyorlar gerçekten bizi...
bebeğine de maşallah... ben artık ultrason kilolarına güvenmemeye başladım zaten, doğum yapan arkadaşlarımız var ya, Gamzenin daha önce 3.200 dü bebeği ama doğumda 3.150 olmuş, Yeşimarkın da ultrasonda 2.800 çıkmış ama doğumda 3.200 olmuş. demek ki kesin değil bu kilolar boylar, Allah sağlık versin hepsine...
Günaydınnnn, Nasılsınız bugün? opuyorumnanaktan
Amin canım amin evet canım biliyorum 200 gram artı eksi oynuyomuş zaten ne bileyim insan takıyo işte tabi önemli olan sağlıklı doğmaları benim kocama siniriim eşim doktor benim bu yüzden daha iyi anlamalı beni ama yok tamam çok sabırlı anlayışlı ama bazen hiçbişe bilmeyen insanlar gibi rahat davranması deli ediyo beni zaten bütün gün hastanedeyim bide izin günümü hasatnede geçirdim deyince çıldırdım sanki gezmeye gittik neyse barıştık sonra ama çok kızdım işte bugün doktorumuza gidicez inşallah iyi haberlerle gelirim hepimizin bebişlerine maşallah
maşallah oğluşuna annesi kocaman olmuşş
maşallah canım oğluşuna
günaydın kızlarr nasılsınız bakimm
kaçgündür ellerim şişio sağ elimin 2 parmağı uyuşuyo araştırıyom normal yazıyo perşembe doktora gidicem kontrole doktorada danışırım
aranızda böle olan varmı ?
günaydın kızlar dün akşama kadar hastanedeydim günlerdir deli gibi kaşınıyorum karaciğer testlerine baktırdık sorun yok ama böbrekte problem var hep tucaletim var zannediyorum meğer tam boşalmıyormuş idrar birikiyomuş 2 evresi doğumdan sonra genelde geçiyomuş ama geçmezse hoş bi durum değil kaşıntıma çözüm bulunmadı en son farklı losyon kullandım o rahatlattı dün asistan aradı bizim hocayı bugün ofisine çağırdı zaten perşembe kontrolüm vardı öğleden sonra gidecez bakalım ay bide eşime kızdım akşama kadar hastanedeymişiz bi trip attı sanki keyfimden ordayım sinir etti beni dün gerçekten ne yaşadığımızı hiç anlamıyolar bazen bu arada bebiş 2100 33+3 e göre bana az geldi önceden kilosu önden gidiyodu şimdi niye yavaşladı bilmiyorum
kızlar bende yaklaşık 1 aydır var o şikayet dr. um normal dedi kilo aldığımız için sinirler sıkışıyormış doğumdan sonra 3 - 4 ay içinde normale doner dedia.s.selam ve günaydın güzel anneler.
canım aynı sorun bendede var sağ elimin orta parmağı ile yüzük parmağım uyuşuk hemde 2 haftadır. benimde konturolüm cuma günü.ama ben sağlık ocağındaki doktorumuza sordum bana dediki sinirlere baskı yapıyormuş ya bilekten yada omuzda sinir sıkışması olabilir dedi.merak edilecek birşey değil dedi doğumdan sonra geçermiş.ben genede cuma günü soracam inş. bişey çıkmaz. sanada geçmiş olsun
evet insan takıyor ister istemez, son kontrolde doktor iyi demesine rağmen zayıf geldi bebeğim bana da... Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....
günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum, ben de güzel bir hafta sonu geçirdim, 10. yılımız evliliğimizde alyanslarımızı yeniledik, doğum hediyem alındı minik minicik bişey ve melek figürlü bir kolye hediye etti mağaza tam da benim durumuma uygun...dün de artık beklemiyim diye bebişimin kıyafetlerini yıkadım astıkça konuşup konuşup sevdim alırken bu kadar güzel olduklarını farketmemiştim sanırım şimdi bir geçmişe bakıp geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?