ayyy canım aynı duygular içersindeyiz demek ki..aynı burukluk bende de var..anlıyorum seni..
bu arada nice mutlu 10 yıllar dilerim sana...hediyelerin de hayırlı olsun..güle güle kullan..
bana geçen doktor haftada 250 alır demişti o yüzden daha çok bekliyodum aslında normal sınırlar içindeler çok şükür bi de ben de 49 kiloyla hamile kladım zaten düşün yani 4 kilo çocuk doğurmam zor:) ama annelik tatlım işte sen kaçıncı haftadasın kilosu kaç
canım yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel yıllar geçirin inş.bebişinizle birlikte...
nasıl parkyatak aldın kevser bakalım bende gitcem öğleden sonra sen ne zaman izne ayrılıyon neyde son haftagamze ve yeşimark güle güle sağlıkla büyütsünler bebeklerini onlar sırasını saldı darısı başımıza ikisinide tebrik ediyorum bebeğini görenler gözünüz aydın cici cok geçmiş olsun dikkat et kendine hafta sonu park yatağını aldık sonunda kendimede bir gecelik ilave aldım sezeryanda o tercih ediliyormuş benim sonumda sezeryan gibi yeşimarkın açılması olmasına rağmen ters bebek oldugundan sezeryan yapılmış benim oğlanında hiiiççç dönmeye niyeti yok. hayırlısı düşünmek istemiyorum artık son haftam işte önümüzdeki salı son çalışıcam son bir gayret sonra izin başlıcak ohhh.....
selam kızlar..doktordan geldik..çok şükür iyiydi bebişim..3 haftada 400 gr almış benim sıska bebişim..
2200 gr olmuş..
iş yapma dedi doktorum yine...mayısı görürsek iyi olur dedi..yine de 20sinde nst yapcak..ona göre bekleticek..son güne kadar bekleyelim dedi...işime geldi benim de...
ayarlanacak birsürü işim var çünkü..acelemiz yok..suyu falan herşeyi iyi..
Ayy ben de mayıs annesiyim. çok sıkıntılı bi gebelik geciriyorum ama az kaldıgı için çok mutluyummayısın 28 i muhtemel dogum tarihiydi bebişimin ama dr 2 hafta öne çekti şimdilik. bende plasenta previa var bide seker yuksek çıktı. zaten 4 aydır sadece tuvalete kalkmaya izin var işimi bile bıraktım. Umarım sag salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Sizde de bel agrısı cok oluyor mu yoksa ben sürekli yattıgım için mi böyle?
Ayy ben de mayıs annesiyim. çok sıkıntılı bi gebelik geciriyorum ama az kaldıgı için çok mutluyummayısın 28 i muhtemel dogum tarihiydi bebişimin ama dr 2 hafta öne çekti şimdilik. bende plasenta previa var bide seker yuksek çıktı. zaten 4 aydır sadece tuvalete kalkmaya izin var işimi bile bıraktım. Umarım sag salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Sizde de bel agrısı cok oluyor mu yoksa ben sürekli yattıgım için mi böyle?
canım geçmiş olsun.bebişin kilosunuda takma arkadaşların dediği gibi tam net değil ultrasonda görünenler ve zaten çokta kilosu problem edilecek kadar az değil merak etme
kızlar gamze bugün hastaneden çıkıyomş gelir veriri inş haberlerini
şu an 34+1 im, 2 hafta önce 1.800 dü, ama bir önceki kontrole göre boyu 2 cm kısa çıkmıştı, o yüzden çok güvenilir gelmemişti ölçüm bana. bu hafta yine gideceğim bakalım ne kadar olmuş :) ben de 44 kiloyla hamile kaldım, 3 kilo civarı olsun yeter bana :ecrin_bebek:
çok geçmiş olsun, Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
tesekkur ederimmmm canım. az kaldı ama yada ben oyle düşünmek istiyorum zemuszemus bende 33. haftadayım 32+3 2 hafta once doktora gitmiştim bebişim 2120 gr dı şimdi nekadar olmustur bilmiyorum. yarın kontrole gidicem yazarım.
aşağı yukarı benle aynı zaten diyorum ya bunlar net değil tahmini ölçüler artık sağ salim doğsunlarda kilo alırlar nasılsa rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende benim gibi zayıfmışsın valla 3 kilo doğursak iyi ben çıktım tatlım azıcık işim var sonrada hazırlanayım kocacığım gelir beni almaya görüşürüz
canım sende bi baktır bakalım sonra sorun olmasınnasıl parkyatak aldın kevser bakalım bende gitcem öğleden sonra sen ne zaman izne ayrılıyon neyde son hafta
cici geçmiş olsun bende aynı wcden çıkıyom eşiğe geliyom sanki yine varmış gibi ahhhh ahh ama az kaldı neyseki
bebişleri görenlere maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?