2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım aynı duygular içersindeyiz demek ki..aynı burukluk bende de var..anlıyorum seni..
bu arada nice mutlu 10 yıllar dilerim sana...hediyelerin de hayırlı olsun..güle güle kullan..

canım teşekkür ederim hepimize nice uzun yıldönümleri olsun inşallah, hediyeleriçin de daha iyileri sizlerin olsun evlenirlerken kızlarımıza hediye ederiz annenizden yadigar diye insan çok duygulanıyor o günleri düşündükçe, evet son hamilelik son annelik heyecanı insanı bir buruk yapıyor valla eskiden anneme çok kızıyordum ne vardı da bu kadar doğurmuşsun diye sezeryan olmasaymışız herhalde doğurmaktan vazgeçmezmişiz he he sanki insan kendini genç hissediyor bir de özleniyor hamilelik Allah isteyenlere versin herkese tattırsın bu yüce duyguyu

şu an 34+1 im, 2 hafta önce 1.800 dü, ama bir önceki kontrole göre boyu 2 cm kısa çıkmıştı, o yüzden çok güvenilir gelmemişti ölçüm bana. bu hafta yine gideceğim bakalım ne kadar olmuş :) ben de 44 kiloyla hamile kaldım, 3 kilo civarı olsun yeter bana :ecrin_bebek:

nasıl parkyatak aldın kevser bakalım bende gitcem öğleden sonra sen ne zaman izne ayrılıyon neyde son hafta
cici geçmiş olsun bende aynı wcden çıkıyom eşiğe geliyom sanki yine varmış gibi ahhhh ahh ama az kaldı neyseki
bebişleri görenlere maşallahh

canım gözün aydın bebişini görmüşsün maşallah diyeyim.ya listemize baktımda seninle sat larımız aynı doğum tarihleride.tam olarak kaçıncı haftadasın

çok geçmiş olsun, Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

hoşgeldin canım geçmiş olsun inş.sağsalim alırsın bebişini eline

kızlar gamze bugün hastaneden çıkıyomş gelir veriri inş haberlerini

canım geçmiş olsun.bebişin kilosunuda takma arkadaşların dediği gibi tam net değil ultrasonda görünenler ve zaten çokta kilosu problem edilecek kadar az değil merak etme

sağol canım naapalım doğunca sütüm yarar da tombiş olur inşallah sağlıklı olsunlarda

Hoşgeldin canım plesenta previa ne demek bilmiyorum ama geçmiş olsun sanırım aynıhaftalardayız az kalmış riskli de olsa sonlara gelmişsin şekerin yüksek çıktıysa bebek iri bir bebek olmalı ondan dolayı da bel ağrın fazla olabilir ilk hamilelikte çok fazla oluyor bir de bel ağrısı sürekli yatmak da çok sıkıntılı bilirim amniyosentez sonrası bana 3 günyat dedi mahvoldum oysa işyerindeykende eve gitsem kimse dokunmasa bana yatsam diyordum da öyle olmuyormuş arada dolaşmana izin yok mu tabi doktorun ne dediyse o sağlıkla kavuş inşallah bebişine

kızlar ben çıkıyorum sağlık ocağına gidecem kontrole daha sonrada bikaç eksiğim var onları alacam gelince görüşürüz hepinize iyi sohpetler

çok geçmiş olsun, Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

tesekkur ederimmmm canım. az kaldı ama yada ben oyle düşünmek istiyorum zemuszemus bende 33. haftadayım 32+3 2 hafta once doktora gitmiştim bebişim 2120 gr dı şimdi nekadar olmustur bilmiyorum. yarın kontrole gidicem yazarım.

aşağı yukarı benle aynı zaten diyorum ya bunlar net değil tahmini ölçüler artık sağ salim doğsunlarda kilo alırlar nasılsa rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende benim gibi zayıfmışsın valla 3 kilo doğursak iyi ben çıktım tatlım azıcık işim var sonrada hazırlanayım kocacığım gelir beni almaya görüşürüz

maşallah bebeğine, güzel haberlerini bekliyoruz

canım geçmiş olsun evet bende de var ama yatmaktan mı bilmiyorum zaten bu dönemlerde oluyo bel iyice açıldı taşımakta zorlanıyo rabbim yardımcın olsun hepimize yardımcı olsun inşallah

görüşürüz, tekrar geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz senin de....opuyorumnanaktan

yeni olduğum için alıntı yapmayı basaramadım :) 'zekilk' . yani bebegimin eşi asagıda. kanamam oluyor ayagı kalkınca. sadece tuvalete izin var. bebek ese baskı yapmasın diye. seker içinde diyet uyguluyorum. bebek 1 hafta onden gidiyor. sanırım surekli yatmaktan bu seker basıma musallat oldu. hiç hareket yok haliyle vucut yasadıgını unutuyor :)

canım sende bi baktır bakalım sonra sorun olmasın

tugba ben baby 2 go nun 8407 sanırım modeli geçen hafta sizlerede sorarak internetten beğenmiştim benimki mavi nazar boncuklu yatağınıda aldım havuzlu handa kısmet çeyiz var ordan aldım peşin ikisi 200 liraya geldi bize saraçhaneyide dolaştım ama en uygunu ve güvenilir burası geldi iki yıl garantili eşim chickonunkini alalım diye tutturdu ama zaten 900 lira sadece yatağına verdim 400 lira daha chickoya vermek çok geldi. annemde bebek kalırken memlekete giderken yanımda taşımak için aldım sırf park yatağı gamze de hayırlısıyla çıksın kendi ağzından dinleriz doğumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…