2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba;
doğum haberlerini alınca çok heyecanlandım dünden beri...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,insan inanamıyor doğuracağına,Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...

aynen bende çok heycan yaptım hatta panikledim daha çantamı bile hazırlamadım.aminnn canım.

benim dünden beri karnım çok ağrıyor kasıklarım da öyle aynı durumu yaşayan varmı aranızda kızlar

aynen bende çok heycan yaptım hatta panikledim daha çantamı bile hazırlamadım.aminnn canım.

bende hazırlamadım canım,kızımın oda takımıda haftaya gelecek,inşallah zamanında sağlıkla gelirler,gerçi benim doktorum sende erken doğuracak tip yok dedi ama belli olmuyor bebeklerin ne yapacağı...

bende hazırlamadım canım,kızımın oda takımıda haftaya gelecek,inşallah zamanında sağlıkla gelirler,gerçi benim doktorum sende erken doğuracak tip yok dedi ama belli olmuyor bebeklerin ne yapacağı...
ay ne güzel nasıl olyomuş o tip bize de söyleseler keşke

herkese selam ;

biri dogurmuş yine dimi ve ben kaçırdım , bi geçmişi okuyiim ..
Bu arada kuzenime doktor 12 nisan demişti dogum için , cuma günü yani ayın 2 sinde sezeryanla aldılar bebegi , amanın bir tatlı maşallah , lacivert lacivert gözleri ile bi bakıo , agzı sürekli açık meme arıo,
bende dogurmak istiyorum artık :)

Geçmişe şöyle bir baktım, en büyük haber bir bebek daha gelmiş.... GAMZEEE gözün aydın canım, Duru bebek hoşgelmiş.... Hepimiz sıra ile sağlıkla kucağımıza alırız inşallah... Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin, zor bir süreç geçirmişsin, sağlıkla tamamlarsın sen de inşallah...
Cumartesi benim de kontrolum vardı, 33+5 günlük gittik doktorumuza, bizim yumurcak yine yüzünü göstermedi.. Süpriz yapacak sonunda :)) Doktorumuzun söyledikleri olumlu idi. zemuszemus Bebeğimiz 2400 gram olmuş, doktorum tahminen 3500 olur bu dedi.. Normal doğum yapabilirsin gibi görünüyor dedi biraz korkmakla birlikte gönlümden geçen bu.. Benim de hafif kasılmalarım, yürüyüş yaparken sancı saplanması gibi şikayetlerim oluyor, doktorum normal olduğunu artabileceğini, endişelenmemem gerektiğini söyledi..Bel, sırt ağrılarımın normal olduğunu belirtti...
Bu hafta sonunun en güzel olayı ise kardeşimin başta süpriz diye düzenlemeye çalışıp, bir arkadaşımın ağzından kaçırdığı için öğrendiğim "baby shower" partisi idi... ınanılmaz güzel hazırlamıştı.... Çok sevdiğim dostlarım, yıllarca görmediklerim, akrabalar gelmişti... Bebek gelmeden bir sürü hediyesi geldi :))) Bana ve eşime bebek öncesi süper bir moral oldu... Bu gazla umarım sağlıkla doğururum kaydirigubbakcemile5

ay canım çok geçmiş olsun hamileliğin tadını çıkaramamışsın tabi ama yine de iyi dayanmış annesi emeklerini boşa çıkarmamış sonuna kadar gidecek seninle belliki, şeker hamilelikte çıkabiliyor diyet yapmak şart sonrasında kalıcı olmasın diye az kalmış hepsi bitecek öyle çok hareketli olacağın zamanlar gelecekki iki dakika uyusam diyeceksin, ben hiç unutmuyorum kızım öyle çok emmek istiyordu ki ben bir gün bitap düşmüşüm ne olu 2 saat uyumama izin verin onu da şekerli su ile kandırın falan demiştim sonra vicdan azabından uyuyamamış hemen emzirmiştim yani içerde olmaları bir yerde daha bir rahatlık

bebişine 41 kere maşallah canım ;
bu parti işi baya iyi gelmiş sana , moral en önemli şeylerden biri , aileninde seni böylesine düşünmesi ne kadar güzel

ya bi bende kasılma olmuo sanırım

Bende artık hamilelikten sıkıldıgım için sürekli ahh artık dogursamda kurtulsam diorum, etrafımdaki tecrübeli annelerde tıpkı senin dedigin gibi , sonra keşke bi kaç daha orda kalsaydı diye dua edeceksin diyorlar.

ÖZLEMCO ne güzel haberler öyle valla gülümseyerek okudum baştan sona, önce oğluşuna maşallah tam ideal kiloda doğacak öyle görünüyor, evet hepimizde hafif kasılmalar var ben artık öyle yavaş yürüyorum ki kasıldığında herkes bana bakıp bu kadın ne yapıyor diyorlardır diye düşünüyorum, Kardeşini ayrıca tebrik ediyorum bizim ailede bütün partileri ben düzenlediğim için bana böyle bir şey yapılmadı hatta ben bahsettim bir arkadaşıma yapılmıştı ama gerçekten büyük bir organize ve uğraş gerektiriyo eminim süper olmuştur, hem ileriye dönük anlatılabilecek anımsanabilecek çok güzel bir hatıra hem oğlun için hem senin için çok güzel düşünülmüş bayıldım herşeyiniz böyle güzel gider ve hayat oğluşuna mutlu bir yaşam sunar inşallah

selam kızlar

ah canım sabret, zor bir hamilelik geçiriyorsun anladığım kadarıyla, ama sonu güzel olucak inşallah

kızlar gamze bugün hastaneden çıkıyomş gelir veriri inş haberlerini

vallahi çok merak ediyorum. genel sezeryan olmuş ki hep normal doğumu savunurdu. demek bizim neyi savunduğumuzun neyi istediğimizin çokta bir önemi yok. durumu şartları bebekler belirliyor. 4kilo doğurur derken bak 3kiloyla erkenden geldi. sağlıklı olduktan sonra önemli diil hiç birşey ama ben daha hazır değilim. bekle oğlum diyorum hep.

ne kadar güzeelll :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz Gamzenin... bakalım 4. kim olacak eyvahedigeldismile

vallahi ilk 10da olmak istemiyorum. lmaz:

Allah analı babalı büyütsün.

ÖZLEMCO senin adına çok mutlu oldum.

kızlar hormonlarıma söz dinletemiyorum. hele bugün tavan yapmış durumda. içim sıkılıyor ağlamak geliyor içimden. gerçi yoğun bir haftasonu geçirdim bunun da etkisi var. niye böyle? galiba teselliye ihtiyacım var. hep normal doğum diyordum. artık hiç birşey demiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

bebeklerini gorenlerin gozu aydin :))

ozlemco, parti tahmin ediyorum super gecmistir, benim de is arkadaslarim ve ogrencilerim (antrenorluk yapiyorum ) son haftamda surpriz parti hazirladilar, esprili bir pasta bile vardi uzerinde hamile bayan resimli :) cok guzel anilar bunlar :)

özlemco bebişine maaşallahhhh.............parti fikri süper.........sana güzel bir anı olmuş canımm....

gamze gelsede yazsa bende çok merak ediyorum...

elvoscan bende ilk onda polmak istemiyorummmm..........
bide selmayı merak ediyorum naptı acaba......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…