2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ÖZLEMCO bebişine maşallah canım Allah esirgesin...
ahh ahhh bize de bi parti yapan olsa...ne güzel olmuştur şimdi...

benim izin için son bir haftam haftaya salı son gün çalışcam çarşamba gidip iznimi başlatıcam.13 nisan son yani.

hayırlı olsun iznin benimde iznim haftaya perşembe günü ama benim 36+4 oluyor yani tam 37+0 olmuyor problem çıkarmı ama dr öyle yazdı rapora onların hesabına göre 3 gün büyükmüş ama ya problem çıkarsa ben boşuna çalışmış olurum :1no2:

bebişine 41 kere maşallah canım ;
bu parti işi baya iyi gelmiş sana , moral en önemli şeylerden biri , aileninde seni böylesine düşünmesi ne kadar güzel

ya bi bende kasılma olmuo sanırım

Çok çok mutlu oldum tabi ben de kardeşimin bu çabasına... İnanılmaz bir anı oldu bizim için... Zeklik, şimdiye kadar ben hep yaıyordum ve Yeğenimin hiçbir fotosunda ve kamera çekiminde yokumdur, çünkü hep kamera arkasındayımdır :)) Başrol oyuncusu olmak farklı imiş :)) Pancake, benim pastamı kardeşim neden yapmış biliyormusun??? Bebek bezlerinden olumunekankayizsmile Valla çok mutlu oldum, gerçekten moral oldu...Sizi de gülümsetmek için yazdım

kızlar bebişim zayıf olucak diye bi yelek ördüm...iki valiz dolusu örgümüz var aslında...illk kızımda çok yaptık zaten..ikincide de ben çok yaptım...bunda yapmıycaktım...yine dayanamadım...
ama baktım ki sanki biraz büyük göründüler gözüme...bitane de krem rengi minnacık bi yelek ördüm..az önce bitirdim..hastane çantama koyucam...ayyyy ne şeker oldu görseniz..

güle güle kullansın

selam kızlar
yaaa gamze de doğurunca beni de bir telaş aldı ki sormayın. pazar günümü çamaşırla geçirdim valla dışarı bile çıkamadım. hoş artık çıksamda 10 dakkada pilim bitiveriyor. birazdan çıkıp gecelik bakayım diyordum ama nasıl halsizim anlatamam. bu bahar yorgunluğu mu? yoksa gebelik yorgunluğu mu? bu arada kendimi doğuramayacak ve bebek bakamayacak kadar yorgun ve halsiz hissediyorum yaaa erken gelmez inşş bebiş..
fisfisfis

ttııffıımmmm nerdesin kızzz niye konuşmuyonn.....
eflatun iyi günlerde kullanın canım

aynı anda yazmışız canımm...... bu haftalar da yorgun hissetmek normalmiş canımmm......dinlen bol bol nasıl olsa evdesin

ttııffıımmmm nerdesin kızzz niye konuşmuyonn.....
eflatun iyi günlerde kullanın canım

aynı anda yazmışız canımm...... bu haftalar da yorgun hissetmek normalmiş canımmm......dinlen bol bol nasıl olsa evdesin

ah canım hemşom yaaa valla parmağımı kımıldatacak halim yok, evdeyim ama içim içime sığmıyor dışarda muhteşem bi hava var ve ben kös kös oturuyorum sadece. ahhh ahhhhhh ben hamile olmucaktım ki tozunu attırcaktım şimdi burların ehehuehheue:roflol:

offf bendeeee

ELVOSCAN bazan öyle oluyor bir bunalım geliyor kolay değil hormonlar insanı bu dönem normal düşündürmeyebiliyo, her zaman söylenen bir söz bu dönemde alınganlık yaratabiliyo, geçen ben işyerinde öyle çok kötü oldumbir arkadaşım vardı yeni doğum yapmıştı ikinci oğlunu ailesinin yanına giderken kazada öldü eşi çocukları hayatta yeni öğrendim ki eşi evlenmiş öyle kötü oldum ki işyerinde ağlamaktan kimseye derdimi de anlatamadım ama kendimi de bir türlü durduramadım herkes bin tane şey düşünmüş hakkımda gözlerim şiş eve öyle gittim ama ağlayarak deşarj olmak da iyi geliyorbazan

kızlar şu anda müzik dinletiyorum bebişime bebek müzikleriii..........dansçı olcak büyüyünceee.....kıpraşıyor süreklii.........

tıfım ne güzel evin tadını çıkar kuşumm...bak bEN BıR SÜRÜ STRES YAŞIYORUMMM.....BıRDE TEFTıŞ var yaaaa..........

evet haklısın herşeye üzülüyoruz. haberlere bile aklımız takılıyor. sokak kedisi doğurmuş 8tane yavrusu var. yavrular meme emmek için hayat yarışında kimi şişmanlamış kimi sıskacık. içim ezildi. offf şu ruh hali doğurunca daha da katlanmasa bari. hamilelerin aklı alınırmış diye bir laf var. doğruuu sanırsam :gitme:

ay canım yaaa teftiş ne sinir şey biliom hatta geçen bu aklıma geldi de şimdi çalışsaydım teftiş müfettiş derdi çekcektim evde olmak da ii bişi diye kendimi avuttum. allah kolaylık versin valla kuşum..

yaaaa değerini bil evde olmanın hergün kaç kişiyle uğraşıyorum kuşum birde öğretmen teftişi değil kurum teftişi çok daha deteylı tahmin edersinnn..........

öööffff çokk stres oldum vallahi ve tek muhatapları benim şu an çok cins bir durumm...evde dertsiz tasasız olmak istiyorum bendee..........

[
gelecek güsel günleri düşün be kuşum vee sallama hiçbirini.. bu arada ben senin kızların isimlerini çok seviom yaaa şiir gibi ikiside; dila, mina olumunekankayizsmile

[

gelecek güsel günleri düşün be kuşum vee sallama hiçbirini.. bu arada ben senin kızların isimlerini çok seviom yaaa şiir gibi ikiside; dila, mina olumunekankayizsmile

aayyy sağol canımmm.....dila minaa kokoş kıslarım benim ilki kokoş buda öyle olur kesin...arkadaşlar kaçarı yok anaları kokoş bir kere diyorr.........opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…