slm kızlar 4 de randevum var bakalım oğlum nasıl gelince yazarım öptüm sizleri
kıslarrr bebişinizle gezmelere çıkmak için kırkınızın çıkmasını beklemeyi düşünüyormusunuzz......
kendim ne halde olurum tahmin bile edemediğim için naparız bilemiyorum
ne kadar güzeelll :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz Gamzenin... bakalım 4. kim olacak eyvahedigeldismile
3.bebiş kimin?? Ayy çok heyecanlanıyo insan...
Benim de geçtiğimiz Cuma kontrolüm vardı. Bebeğim 2 kilo civarındaymış, ben hiç kilo almamışım 2 hafta öncesine göre. Şu ana kadar 7 kilo aldım. Doktorum süper gidiyosun dedi. 2 hafta sonraki kontrolümde nst ye girecekmişim. Bebeğimin kafası aşağıda, normal doğuma hazır gözüküyor:) Bir de doktorum böyle devam edersem ve zamanında doğum yaparsam 3200 gr doğum yaparsın dedi. Ayy bide oğlumm aşırı hareketli benim:) 32.hafta raporumu uzattırdım.37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
İncimini, Yeşimark ve Gamze... hiç sorma ben de çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
bebeğine de sana da maşallah
kıslarrr bebişinizle gezmelere çıkmak için kırkınızın çıkmasını beklemeyi düşünüyormusunuzz......
:Saruboceq:
1 haftada toparlıyor insan kendini kuşummmm.....ben 1 ay dayanırım gibi geliyor sonra çıkarımm.....guclubacismilesadece bebişlere bağlı biraz herşeyleriin yoluna girmesine bağlı iyi emip uykuları düzenli olsun inşallahhhhhhhhh
Teşekkür ederim canım...
Bu doğum yapanlar kaçınca haftalarında yaptılar acaba???
Benim de geçtiğimiz Cuma kontrolüm vardı. Bebeğim 2 kilo civarındaymış, ben hiç kilo almamışım 2 hafta öncesine göre. Şu ana kadar 7 kilo aldım. Doktorum süper gidiyosun dedi. 2 hafta sonraki kontrolümde nst ye girecekmişim. Bebeğimin kafası aşağıda, normal doğuma hazır gözüküyor:) Bir de doktorum böyle devam edersem ve zamanında doğum yaparsam 3200 gr doğum yaparsın dedi. Ayy bide oğlumm aşırı hareketli benim:) 32.hafta raporumu uzattırdım.37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
ben de 1 ay zor beklerim vallahi, Allahtan havalar iyi olacak, çıkmamız daha kolay olur ...
hehehehehehe aferin vallahi bravoooooo...bende zor dayanırım çatlarım ayollllvalla ben 1 ayı bile zor ederim galiba kuşum..:sm_cool::sm_cool:delikafadulden
ben de 1 ay zor beklerim vallahi, Allahtan havalar iyi olacak, çıkmamız daha kolay olur ...
hehehehehehe aferin vallahi bravoooooo...bende zor dayanırım çatlarım ayollll
evet havalarda iyi olacağından cicişleri giyip gezeceğiz inşallahhh................
ikinize de maaşallah canım
bencede valla hiçbişi yapamazsam balkona atarım kendimi ben 3 gün sonra:roflol:
heheheheeeee.............aşı için faln çıkıcaz zaten okadar kızzzz......doktor kontrolune..10.gün aşı olcek yavrucak.....şimdiden doktorlarınıza karar verin vallahi kıslarr....tıfff sen kime götürecennn..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?