2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım, Allah hepimize o günleri görmeyi de nasip etsin inşallah.... annem sen bir hafta sonra sabahın 7 sinde bebeğini de alır damlarsın bize diyor, şimdi de öyle yapıyorum da :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne güzelll.keşke benim annemde dibimde olsa ve gidecek zamaım olsaaaa.........

aşılar sağlık ocağında yaptırılabiliyor değil mi ? ebe bana ben sizi arar haber veririm aşı günlerini demişti

evet canım yapılıyor..birde özel aşılar var devletin karşılamadığı onları doktorun yönlendirir o takip eder.......

slm kızlar biz kızımla dr dan geldik 34+2 deyiz.2600 gr olmuş kızım boyuda 48 cm.Allaha şükür sağlıklı yavrum herşey yolunda.doktoruma soledim sezaryan istediğimi hep normal diyodu ama bu sefer ikna ettim doğumum 6 mayısa inşallah

ay ne doktoru yaaa? çocuk doktoru muuu? valla hiç düşünmedim en ufak da fikrim yok zaten.. sen kime götürcen tatlım sen tecrübelisin bi tavsiye ver banaaaa???

maaşallh bebeğine kilo boy ço iyyii.....hayırlısı olsun bakalımmm.......

ay ne doktoru yaaa? çocuk doktoru muuu? valla hiç düşünmedim en ufak da fikrim yok zaten.. sen kime götürcen tatlım sen tecrübelisin bi tavsiye ver banaaaa???

ben medicale arif cana götüreceğimm...genel kontroller için.acil durumlar için ise dörtçelik çocuk hastanesinde eski bir velim var ahmet memeşe çok iyidir ona götüreceğim...........

slm mayıs anneleriii....bebişlerini gerenlere maşallah diyorum...göreceklerde güzel haberlerle gelir inş...
bugün yine hastanedeydim...bıktım tuşe muaynesinden yaaa...mafoldumben malum karnım ağrıyo demiştim gecede çok olunca bel ağrısıyla birlikte dr.umu aradım gel dedi..nst de yine sancı yok...ama açılma 2cm olmuş..aklım almıyo sancı olmadan nasıl açılma olurki...artık her ağrımoldunda direk hastaneye gidicekmişim ole dedi dr.um..zaten 10 nisanda randevum var..ozamana kadar beklerim tuşe kabus gibi bütün ebelere açtım nerdeyse...:kedi:

maşallah kızına , kilosu boyu çok iyi
seninle günümüz aynı, demek sezeryan olursam ben de o tarihlerde olacağım eyvahedigeldismile

merhaba hanımlar? nasılsınız bebişler nasıl
benim bu aralar çok sancım oluyor dr um normal oldugunu söylüyor bi sorun yok gibi..herşey normal ama geceleri yatamıyorum..aralıklı agrılar var kasıklarımda..yattımmı kalkamicam gibi geliyor..hayırlısı neyse..
bebişin hastane çıkışını almıştık bende onları attım makineye..sericem birazdan bi güzel ütülerim Rabbim hepimizin kuzusunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh

jimerdede varmış serdar bet diye biri ama hiç duyduğum biri değil....o yüzden düşünmüyorum...

maşallah bebeğine...doğum tarihinizde hayırlı olsunn..

ayy canımmm.hayırlısı olsun senin için....az kalmış gibi görünüyor kuşum senin ama artık zamanı allahtan haftan gayet iyi canımmm........

geçmiş olsun canım... aslında son günlerde benim de karın ve kasık ağrılarım arttı, fazla beklemeden ben de gideyim bari doktora... bir de dediğin gibi karın sertleşmesi de başladı bende ...

hayırlısı olsun canım yorma kendiniiii.........

geçmiş olsun canım... aslında son günlerde benim de karın ve kasık ağrılarım arttı, fazla beklemeden ben de gideyim bari doktora... bir de dediğin gibi karın sertleşmesi de başladı bende ...

onlar benimde var canım....benimde çok beklemez gibi geliyor bakalım kısmett.........

Artık yorgunluklarımızın başlaması normalmiş... Ben de biraz yürüsem, biraz evde iş yapmaya kalksam yoruluyorum ve bedenimi dinlemeye çalışıyorum... Demek ki ihtiyacı var. Canım zamanında sağlıkla inşallah gelsn hepsi... Ben de şimdi doğum evrelerini okuyordum, bir heyecan durumu sardı beni :)

geçmiş olsun, artık hepimiz öyle olduk vallahi, ağrı sancı dert bitmiyor :))
biz de geçen hafta yıkayıp ütüledik, ben ütüden nefret ederim ama bebeğin kıyafetlerinin ütülenmesi acayip zevkliydi...

saol canım..kontrolune çok varsa erkene al bence en azından arayıp bi söyle dr.una...ben nezaman arasam gel dedi dr.um...bugünde sen ağrın oldukça gel arama muayne etmeden ne oldunu anlayamam bişey olmaz derim olur sonra ben zan altında kalırım dedi..bu düşüncesi hoşuma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…