inşallah canım, Allah hepimize o günleri görmeyi de nasip etsin inşallah.... annem sen bir hafta sonra sabahın 7 sinde bebeğini de alır damlarsın bize diyor, şimdi de öyle yapıyorum da :ecrin_bebek:
aşılar sağlık ocağında yaptırılabiliyor değil mi ? ebe bana ben sizi arar haber veririm aşı günlerini demişti
heheheheeeee.............aşı için faln çıkıcaz zaten okadar kızzzz......doktor kontrolune..10.gün aşı olcek yavrucak.....şimdiden doktorlarınıza karar verin vallahi kıslarr....tıfff sen kime götürecennn..........
slm kızlar biz kızımla dr dan geldik 34+2 deyiz.2600 gr olmuş kızım boyuda 48 cm.Allaha şükür sağlıklı yavrum herşey yolunda.doktoruma soledim sezaryan istediğimi hep normal diyodu ama bu sefer ikna ettim doğumum 6 mayısa inşallah
ay ne doktoru yaaa? çocuk doktoru muuu? valla hiç düşünmedim en ufak da fikrim yok zaten.. sen kime götürcen tatlım sen tecrübelisin bi tavsiye ver banaaaa???
slm kızlar biz kızımla dr dan geldik 34+2 deyiz.2600 gr olmuş kızım boyuda 48 cm.Allaha şükür sağlıklı yavrum herşey yolunda.doktoruma soledim sezaryan istediğimi hep normal diyodu ama bu sefer ikna ettim doğumum 6 mayısa inşallah
slm mayıs anneleriii....bebişlerini gerenlere maşallah diyorum...göreceklerde güzel haberlerle gelir inş...
bugün yine hastanedeydim...bıktım tuşe muaynesinden yaaa...mafoldumben malum karnım ağrıyo demiştim gecede çok olunca bel ağrısıyla birlikte dr.umu aradım gel dedi..nst de yine sancı yok...ama açılma 2cm olmuş..aklım almıyo sancı olmadan nasıl açılma olurki...artık her ağrımoldunda direk hastaneye gidicekmişim ole dedi dr.um..zaten 10 nisanda randevum var..ozamana kadar beklerim tuşe kabus gibi bütün ebelere açtım nerdeyse...:kedi:
slm mayıs anneleriii....bebişlerini gerenlere maşallah diyorum...göreceklerde güzel haberlerle gelir inş...
bugün yine hastanedeydim...bıktım tuşe muaynesinden yaaa...mafoldumben malum karnım ağrıyo demiştim gecede çok olunca bel ağrısıyla birlikte dr.umu aradım gel dedi..nst de yine sancı yok...ama açılma 2cm olmuş..aklım almıyo sancı olmadan nasıl açılma olurki...artık her ağrımoldunda direk hastaneye gidicekmişim ole dedi dr.um..zaten 10 nisanda randevum var..ozamana kadar beklerim tuşe kabus gibi bütün ebelere açtım nerdeyse...:kedi:
merhaba hanımlar? nasılsınız bebişler nasıl
benim bu aralar çok sancım oluyor dr um normal oldugunu söylüyor bi sorun yok gibi..herşey normal ama geceleri yatamıyorum..aralıklı agrılar var kasıklarımda..yattımmı kalkamicam gibi geliyor..hayırlısı neyse..
bebişin hastane çıkışını almıştık bende onları attım makineye..sericem birazdanbi güzel ütülerim Rabbim hepimizin kuzusunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
ayy canımmm.hayırlısı olsun senin için....az kalmış gibi görünüyor kuşum senin ama artık zamanı allahtan haftan gayet iyi canımmm........
geçmiş olsun canım... aslında son günlerde benim de karın ve kasık ağrılarım arttı, fazla beklemeden ben de gideyim bari doktora... bir de dediğin gibi karın sertleşmesi de başladı bende ...
selam kızlar
yaaa gamze de doğurunca beni de bir telaş aldı ki sormayın. pazar günümü çamaşırla geçirdim valla dışarı bile çıkamadım. hoş artık çıksamda 10 dakkada pilim bitiveriyor. birazdan çıkıp gecelik bakayım diyordum ama nasıl halsizim anlatamam. bu bahar yorgunluğu mu? yoksa gebelik yorgunluğu mu? bu arada kendimi doğuramayacak ve bebek bakamayacak kadar yorgun ve halsiz hissediyorum yaaa erken gelmez inşş bebiş..fisfisfis
merhaba hanımlar? nasılsınız bebişler nasıl
benim bu aralar çok sancım oluyor dr um normal oldugunu söylüyor bi sorun yok gibi..herşey normal ama geceleri yatamıyorum..aralıklı agrılar var kasıklarımda..yattımmı kalkamicam gibi geliyor..hayırlısı neyse..
bebişin hastane çıkışını almıştık bende onları attım makineye..sericem birazdanbi güzel ütülerim Rabbim hepimizin kuzusunu saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
geçmiş olsun canım... aslında son günlerde benim de karın ve kasık ağrılarım arttı, fazla beklemeden ben de gideyim bari doktora... bir de dediğin gibi karın sertleşmesi de başladı bende ...
maaşallh bebeğine kilo boy ço iyyii.....hayırlısı olsun bakalımmm.......
maşallah kızına , kilosu boyu çok iyi
seninle günümüz aynı, demek sezeryan olursam ben de o tarihlerde olacağım eyvahedigeldismile
maşallah bebeğine...doğum tarihinizde hayırlı olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?