2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İkinize de maşallah

doktor 20 gün sonra gel demişti o da gelecek pazartesi oluyor, ben dayanamayıp bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum :))) evet doktorunun söylediği çok doğru, artık sayılı gün kaldı, her an herşey olabilir bilmiyorumkismile

ben medicale arif cana götüreceğimm...genel kontroller için.acil durumlar için ise dörtçelik çocuk hastanesinde eski bir velim var ahmet memeşe çok iyidir ona götüreceğim...........

jimerdede varmış serdar bet diye biri ama hiç duyduğum biri değil....o yüzden düşünmüyorum...

hmmmm bu konuyu araştırmam gerek o zaman benimde.. valla hiç düşünmemiştim bunu..:uhm:

sorma tatlım hepimiz bir panik olduk doğuranlar olunca..
akannehir

banada eşim penguen diyor ama bir ay kadar öncesine göre çok iyiyim azmettim yürüdüm doktorum dediği kadar yürüyemesemde çok iyi geldi daha aztopallıyorum hızım arttı daha az nefes nefese kalıyorum hem arkadaşlar yürüyerek bebişlerimize pıhtı atma ihtimalimiz azalıyormuş tavsiye edrim
bide progestanı kesti doktorum oda çok iyi geldi

en iyisini yapmışsın rahatsızlığın yoksa daha sonrasında bebişinin sana daha çok ihtiyacı olacak hayırlısı olsun bide sordum istediğimiz anda iptal edip ayrılabilinirmis sıkıntı yok
İncimini, Yeşimark ve Gamze... hiç sorma ben de çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

İncimininin erkendi, 30 haftalıkken sanırım, Yeşimark ve Gamze 35+ larda yapmışlar...

gamze hoşgeldin hayırlı olsun duru kızın nasılsın herkes merak içinde nasılsınız nasıl oldu doğumun duru nasıl sen doğurdun rahatladın bakalım biz napcaz

aaa anne, hoşgeldin :ecrin_bebek: nasılsınız, ikiniz de iyisinizdir inşallah

hoşgeldin canım yeni anne,gözün aydın

hoşgeldin gamze...nasılsınız....seni bekliyoduk detaylar için valla...

Gamze Anne, hoşgeldinnnnn opuyorumnanaktan

hepinize teşekkür ederimmmm kızlarrolumunekankayizsmile anlatıcak çok şey var. duru bebek çok iyi 3.150 kg doğdu 3.nisan.2010 saat 8.59 da. normal doğurmak çok istedim ama sabaha kadar açılmam bir tık ileriye bile gitmedi.. üstüne suni sancıda istedim ama gene açılmadı. zorunlu oldum sezeryan. kısmet böyleymiş. duru bebek inanılmaz anlatılmaz hepiniz evladınıza sağsalim kavuşun inşallah.

slm kızlar nasılsınız bebişler gelmeye baslamış maşallah
ALLAH analı babalı büyütsün inş

maşallahhhhhhhhhhhh..allah sağlıkla analı babalı büyütsün.......

maşallah ikinize de vallahi senin haberini duyunca hepimiz iyice heyecan yaptık :)) detaylarıyla tüm hikayeni bekliyoruz ilk fırsatta ... tabi prensesinin de fotolarını bekliyoruz...

maşallah ikinizede...sancılanıp gittin oleyse..peki nekadar açılman vardı da ilerlemedi...

sancılarım başladıda gittim nst de 80lere vuruodu sancım ama bende ağrı yoktu açılma 1 cmdi ilerlemedi zaten. kızlar çok sağolun ben çıkmalıyım malum lohusayım annede kızıo bi yandan yat uyu diye. hepinizi öpüyoruz. en kısa sürede anlatıcam hilkayemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…