Benim de geçtiğimiz Cuma kontrolüm vardı. Bebeğim 2 kilo civarındaymış, ben hiç kilo almamışım 2 hafta öncesine göre. Şu ana kadar 7 kilo aldım. Doktorum süper gidiyosun dedi. 2 hafta sonraki kontrolümde nst ye girecekmişim. Bebeğimin kafası aşağıda, normal doğuma hazır gözüküyor:) Bir de doktorum böyle devam edersem ve zamanında doğum yaparsam 3200 gr doğum yaparsın dedi. Ayy bide oğlumm aşırı hareketli benim:) 32.hafta raporumu uzattırdım.37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
saol canım..kontrolune çok varsa erkene al bence en azından arayıp bi söyle dr.una...ben nezaman arasam gel dedi dr.um...bugünde sen ağrın oldukça gel arama muayne etmeden ne oldunu anlayamam bişey olmaz derim olur sonra ben zan altında kalırım dedi..bu düşüncesi hoşuma gitti...
heheheheeeee.............aşı için faln çıkıcaz zaten okadar kızzzz......doktor kontrolune..10.gün aşı olcek yavrucak.....şimdiden doktorlarınıza karar verin vallahi kıslarr....tıfff sen kime götürecennn..........
ben medicale arif cana götüreceğimm...genel kontroller için.acil durumlar için ise dörtçelik çocuk hastanesinde eski bir velim var ahmet memeşe çok iyidir ona götüreceğim...........
jimerdede varmış serdar bet diye biri ama hiç duyduğum biri değil....o yüzden düşünmüyorum...
Artık yorgunluklarımızın başlaması normalmiş... Ben de biraz yürüsem, biraz evde iş yapmaya kalksam yoruluyorum ve bedenimi dinlemeye çalışıyorum... Demek ki ihtiyacı var. Canım zamanında sağlıkla inşallah gelsn hepsi... Ben de şimdi doğum evrelerini okuyordum, bir heyecan durumu sardı beni :)
slm kızlarrr
hoşgeldin canım yeni anne,gözün aydınslm kızlarrr
banada eşim penguen diyor ama bir ay kadar öncesine göre çok iyiyim azmettim yürüdüm doktorum dediği kadar yürüyemesemde çok iyi geldi daha aztopallıyorum hızım arttı daha az nefes nefese kalıyorum hem arkadaşlar yürüyerek bebişlerimize pıhtı atma ihtimalimiz azalıyormuş tavsiye edrimGünaydın herkese ıyı bı hafta dılıyorum.
Evet canım yaa yorgunuz benım 2 hafta once sırtıma bıcak saplanıyodu sımdı o gectı sol bacagıma ılk kalktıgım anda yürüyemiyorum topllanıyorum sonra acılıyo.Esım benle dalga gecıyo "seni gidi topal "sarkısını soyleyerek.kızıyorum ben de
evet canım
güzel bir haftasonu geçirdim ben kendi adıma polonezköye gittik eşimle yürüyüş yapaımdiye düşünüyordum yapamadım ama bütün gün yememe rağmen temiz hava o kdar iyi geldi ki anlatamam büyük şehirlerde yaşamayan annelere olan kıskançlığım daha da arttı demek ki öyle yerlerde yaşasak çok daha rahat geçecek hamilelik diyorum
en iyisini yapmışsın rahatsızlığın yoksa daha sonrasında bebişinin sana daha çok ihtiyacı olacak hayırlısı olsun bide sordum istediğimiz anda iptal edip ayrılabilinirmis sıkıntı yokBenim de geçtiğimiz Cuma kontrolüm vardı. Bebeğim 2 kilo civarındaymış, ben hiç kilo almamışım 2 hafta öncesine göre. Şu ana kadar 7 kilo aldım. Doktorum süper gidiyosun dedi. 2 hafta sonraki kontrolümde nst ye girecekmişim. Bebeğimin kafası aşağıda, normal doğuma hazır gözüküyor:) Bir de doktorum böyle devam edersem ve zamanında doğum yaparsam 3200 gr doğum yaparsın dedi. Ayy bide oğlumm aşırı hareketli benim:) 32.hafta raporumu uzattırdım.37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
İncimini, Yeşimark ve Gamze... hiç sorma ben de çok heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
İncimininin erkendi, 30 haftalıkken sanırım, Yeşimark ve Gamze 35+ larda yapmışlar...
slm kızlarrr
aaa anne, hoşgeldin :ecrin_bebek: nasılsınız, ikiniz de iyisinizdir inşallah
hoşgeldin canım yeni anne,gözün aydın
hoşgeldin gamze...nasılsınız....seni bekliyoduk detaylar için valla...
Gamze Anne, hoşgeldinnnnn opuyorumnanaktan
hepinize teşekkür ederimmmm kızlarrolumunekankayizsmile anlatıcak çok şey var. duru bebek çok iyi 3.150 kg doğdu 3.nisan.2010 saat 8.59 da. normal doğurmak çok istedim ama sabaha kadar açılmam bir tık ileriye bile gitmedi.. üstüne suni sancıda istedim ama gene açılmadı. zorunlu oldum sezeryan. kısmet böyleymiş. duru bebek inanılmaz anlatılmaz hepiniz evladınıza sağsalim kavuşun inşallah.
hepinize teşekkür ederimmmm kızlarrolumunekankayizsmile anlatıcak çok şey var. duru bebek çok iyi 3.150 kg doğdu 3.nisan.2010 saat 8.59 da. normal doğurmak çok istedim ama sabaha kadar açılmam bir tık ileriye bile gitmedi.. üstüne suni sancıda istedim ama gene açılmadı. zorunlu oldum sezeryan. kısmet böyleymiş. duru bebek inanılmaz anlatılmaz hepiniz evladınıza sağsalim kavuşun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?