2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabi canım sen git dinlen, fırsat bulunca yine gelirsin... Duruyu da öp bizim için opuyorumnanaktan

tekrar gözün aydın ve geçmiş olsunnn..

gamze maşallah duruya keyfi yerindedir eminim annesinin kollarında artık allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ben doğurmuş gibi heycanladım sen nasılsın peki dikişlerin falan rahat hareket edebiliyormusun sakın kalkma kızından başka birşeyle ilgilenme dikkat et kendine.

ant canım doktora sormayı unuttum epidurali heyecandan çıkınca geldi aklıma kızım dönmüş kızlar darısı ters olanların başına 2500 kilocuk herşeyimizyolunda

ant canım doktora sormayı unuttum epidurali heyecandan çıkınca geldi aklıma kızım dönmüş kızlar darısı ters olanların başına 2500 kilocuk herşeyimizyolunda

annnaaam ne güzel bir haber darısı benim başıma ama kızlar anasını dinliyor benim oğlan tam boğa kıpırdamıyor olduğu yerden ha bire tepikliyor benim ama olduğu yerde çok sevindim tuğba hadi hayırlısı.delikafadulden

hadi bakalım annesi gözün aydın....maşallah kızınada..önemli değil canım bebekleri görünce hepimiz herşeyi unutuyoruz olmadı tlf.la bilgi almaya çalışırım...
darısı gerçektende ters olan diğer bebişlerin annesinin başına inş...

kızlar nst ye giren varmı aranızda..benim oğlan normalde çok hareketli ama nstya girince çocuk hiç kıpırdamıyo nerdeyse...sizde de oluyomu

mşallah canım kızına, kocaman olmuş artık
saol canıma.s. hepimizin bebişine maşallah
bende hissetmeeim kevser doktor diyince öyle bir sevindimki şükrrrrr üstümden yük kalktı döner annesi inş keyfine klamış oğluşun bakalım ne zaman gitcen doktora
saol canım a.s.

kızlar nst ye giren varmı aranızda..benim oğlan normalde çok hareketli ama nstya girince çocuk hiç kıpırdamıyo nerdeyse...sizde de oluyomu
ben girmedim hiç doktor bakıyo renkli gerek yok diyo öyle dedi yani

canim beb her defasinda nts giruyordum en son iki hafta once harekerliydi bakalim persembe kontrol var ne yapicak benim kuzum:CüvCüv:hihoyyytCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…