sancılarım başladıda gittim nst de 80lere vuruodu sancım ama bende ağrı yoktu açılma 1 cmdi ilerlemedi zaten. kızlar çok sağolun ben çıkmalıyım malum lohusayım annede kızıo bi yandan yat uyu diye. hepinizi öpüyoruz. en kısa sürede anlatıcam hilkayemi
sancılarım başladıda gittim nst de 80lere vuruodu sancım ama bende ağrı yoktu açılma 1 cmdi ilerlemedi zaten. kızlar çok sağolun ben çıkmalıyım malum lohusayım annede kızıo bi yandan yat uyu diye. hepinizi öpüyoruz. en kısa sürede anlatıcam hilkayemi
ant canım doktora sormayı unuttum epidurali heyecandan çıkınca geldi aklıma kızım dönmüş kızlar darısı ters olanların başına 2500 kilocukherşeyimizyolunda
ant canım doktora sormayı unuttum epidurali heyecandan çıkınca geldi aklıma kızım dönmüş kızlar darısı ters olanların başına 2500 kilocukherşeyimizyolunda
kızlar okadar kalabalığız kimse bişey yazmıyo..yinemi doğum korkusu sardı yoksa.
canım ben çok konuşuyorum gibi geliyor, arada kendimi susturuyorum o yüzden sempatiksalakcinni
kızlar nst ye giren varmı aranızda..benim oğlan normalde çok hareketli ama nstya girince çocuk hiç kıpırdamıyo nerdeyse...sizde de oluyomu
saol canıma.s. hepimizin bebişine maşallahmşallah canım kızına, kocaman olmuş artık
bende hissetmeeim kevser doktor diyince öyle bir sevindimki şükrrrrr üstümden yük kalktı döner annesi inş keyfine klamış oğluşun bakalım ne zaman gitcen doktoraannnaaam ne güzel bir haber darısı benim başıma ama kızlar anasını dinliyor benim oğlan tam boğa kıpırdamıyor olduğu yerden ha bire tepikliyor benim ama olduğu yerde çok sevindim tuğba hadi hayırlısı.delikafadulden
saol canım a.s.hadi bakalım annesi gözün aydın....maşallah kızınada..önemli değil canım bebekleri görünce hepimiz herşeyi unutuyoruz olmadı tlf.la bilgi almaya çalışırım...
darısı gerçektende ters olan diğer bebişlerin annesinin başına inş...
ben girmedim hiç doktor bakıyo renkli gerek yok diyo öyle dedi yanikızlar nst ye giren varmı aranızda..benim oğlan normalde çok hareketli ama nstya girince çocuk hiç kıpırdamıyo nerdeyse...sizde de oluyomu
ben hiç girmedim canım, merak da ediyorum aslında...
ben girmedim hiç doktor bakıyo renkli gerek yok diyo öyle dedi yani
kızlar nst ye giren varmı aranızda..benim oğlan normalde çok hareketli ama nstya girince çocuk hiç kıpırdamıyo nerdeyse...sizde de oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?