canim beb her defasinda nts giruyordum en son iki hafta once harekerliydi bakalim persembe kontrol var ne yapicak benim kuzum:CüvCüv:hihoyyytCADIARZU
3gündür hergün nstye girdim,bizim oğlanda aksine nstde acyip hareketleniyor,seslerdenmi rahatsız oluyor artık bilemiyorumkızlar nst ye giren varmı aranızda..benim oğlan normalde çok hareketli ama nstya girince çocuk hiç kıpırdamıyo nerdeyse...sizde de oluyomu
3gündür hergün nstye girdim,bizim oğlanda aksine nstde acyip hareketleniyor,seslerdenmi rahatsız oluyor artık bilemiyorum
gamzenin açılması olduğu için ve sancısı devam ettiği için canım sezeryan oldu 1cm açılması varmış suni sancı vermişler açılma artmamış o yüzden sezeryana almışlarkızlar merhaba
2 kuzucuk daha doğmuş
vakitleride varmış daha ama niye sezaryanla alınmış sebebini bilen varmı? merak ettim
OTE=tugba;12500996]ant canım doktora sormayı unuttum epidurali heyecandan çıkınca geldi aklıma kızım dönmüş kızlar darısı ters olanların başına 2500 kilocukherşeyimizyolunda
yok canım çıkmıyor,yok zaten hiç sancım,dün doktor nstden önce alttan bakalım dedi,acile gitmişdim,ben izin vermedim,nstde sancım çıkarsa bakalım dedi tamam siz bilirsiniz dedipeki sancın çıkıyomu hiç..
saol canıma.s.tuğbacım gözün aydın.hayırlısı olsun
yok canım çıkmıyor,yok zaten hiç sancım,dün doktor nstden önce alttan bakalım dedi,acile gitmişdim,ben izin vermedim,nstde sancım çıkarsa bakalım dedi tamam siz bilirsiniz dedi
Eşim bugün puşetimizi almış.... Pusetimiz de geliyorrrrr
benim oğlan nie hareket etmiyo acaba..sağ tarafıma yatırıyolar ondan olur mıki...gerçi hareketle sancının bi alakası yoktur dimi...çünkü çok çok az sancım çıkıyo ama açılma 2cm...kafam karıştı yaa....
güle güle kullansın bebeğinEşim bugün puşetimizi almış.... Pusetimiz de geliyorrrrr
benimde çıkmıyo..taktım bu sancıya ben...oyle mudahale ediliyomu..bende diyim bari bıktım artık açmaktan...gerçi açılma arttımı die mecbur bakcaklar ne zor işmiş yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?