maşallah oğluşunaben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))
ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))
ANT canım geçmiş olsun 2 cm . açılm açok değil Allah ın izniyle zamanında sağlıkla kucağına alırsın,bende hamileliğimin başından beri 5-6 kere tuşe muayne oldum,alışıyor insan ,ilki çok zor gelmişti
maşallah oğluşuna
ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))
canım maşallah bebeğine kocaman olmuş,normal doğum olmasıda çok güzel benimde geçen sefer doktorum normal yaparız demişti o gün bu gündür daha bir korkar oldum:)))))))benimde 3 gün sonra kontrolüm var bakalım kızım ne kadar olmuş...
saol canm, geçen bi arkadaş kimdi hatırlamıyom, canım sigara istiyo falan diyodu, ben de braktm sigarayı, doktor, artık sakın bi tane bile içme, sebebini anlayamadığmz bebek ölümleri olabiliyo dedi, aman kzlar sakın içmeyin
maşallah oğulnada sanada tuba...
güle güle kullansın bebeğin
öncelikle maşallah oğluşunasaol canm, geçen bi arkadaş kimdi hatırlamıyom, canım sigara istiyo falan diyodu, ben de braktm sigarayı, doktor, artık sakın bi tane bile içme, sebebini anlayamadığmz bebek ölümleri olabiliyo dedi, aman kzlar sakın içmeyin
saol canım , doktor moralimi bozdu bu kiloları veremezsin falan dedi, millet benim şimdiki kilomla hamile kalıyo onlar napsın demi, öldürünler mi kendilerini
öncelikle maşallah oğluşuna
sıgara içmek isteyen bendim,çözüm olmuycağını biliyorum ama doktordan sonra canım kadar sıkılmıştıki sanki sıgara içince hafifliycektim,ama içmedim tabiyki
verirsin canım,takma kafana,m,llet 20-25 kilo alıyor 6-7 ay sonra eski haline dönüyor...
saol canım , doktor moralimi bozdu bu kiloları veremezsin falan dedi, millet benim şimdiki kilomla hamile kalıyo onlar napsın demi, öldürünler mi kendilerini
valla beim arkadaşım 20 kilo aldı..şimdi yine okul zamanındaki gibi incecik..tabiki hemen veremicez ama doğumdan sonra dikkat edersek gidicek...takma sen kafana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?