2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))

ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))

canım maşallah bebeğine kocaman olmuş,normal doğum olmasıda çok güzel benimde geçen sefer doktorum normal yaparız demişti o gün bu gündür daha bir korkar oldum:)))))))benimde 3 gün sonra kontrolüm var bakalım kızım ne kadar olmuş...

benim kafama takılan nst de sancı yok ama açılma var nasıl oluyo...sancım olmadan nasıl normal doğum yapıcamki....

saol canım, inş iyi haberlerle gelirsin sen de

Allah korusun canım ,bende sigarayı geçte olsa bıraktım ,inşallah bebeğim doğuncada içmem,dün bend birisinden duydum,kadının biri hiç azaltmadan günde bir paket içmiş bebeği doğumdan 2 hafta önce karnında ölmüş oksijensiz kaldığı için...

öncelikle maşallah oğluşuna
sıgara içmek isteyen bendim,çözüm olmuycağını biliyorum ama doktordan sonra canım kadar sıkılmıştıki sanki sıgara içince hafifliycektim,ama içmedim tabiyki

öncelikle maşallah oğluşuna
sıgara içmek isteyen bendim,çözüm olmuycağını biliyorum ama doktordan sonra canım kadar sıkılmıştıki sanki sıgara içince hafifliycektim,ama içmedim tabiyki

hepiniz saolun kızlar,

iyi yapmşsın canım, ben arada canım çok sıkılınca falan bi tane içiyodum, artk bitti tabi o devir

saol canım , doktor moralimi bozdu bu kiloları veremezsin falan dedi, millet benim şimdiki kilomla hamile kalıyo onlar napsın demi, öldürünler mi kendilerini

valla beim arkadaşım 20 kilo aldı..şimdi yine okul zamanındaki gibi incecik..tabiki hemen veremicez ama doğumdan sonra dikkat edersek gidicek...takma sen kafana...

valla beim arkadaşım 20 kilo aldı..şimdi yine okul zamanındaki gibi incecik..tabiki hemen veremicez ama doğumdan sonra dikkat edersek gidicek...takma sen kafana...

normalde hiç takmyorum canım ama ne zaman doktora gitsem bi süre canım sıklıyo bu duruma, allahtan bebekte bi sorun yok , o yüzden mutluyum kaydirigubbakcemile3

benim dr. kiloya bişey demiyo allahtan...ayy yine karnım ağrıyo eve verseler şu nst makinesini ağrımız oldukça sancımı die baksak süper olurdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…