2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaan tubatuba, takilma...

bana da kiziyor doktorum her gittigimde firca :)

56 yla hamile kaldim simdi 75 im :) 19 kilo, yarin kontrolum var bakalim 20 yi gecmisimdir belki

selam herkese opuyorumnanaktan
yeni bir haftaya daha basladık hepimiz için hayırlı olsun

maaşallah bebeğine respi olabilir cnm bırden bıre boy atabılı rpeki ölçümler nasıl doğru haftayı veriyosa sorun dııldır
tekrardan maaşalahhhhh

tskler nilaycım.15 gun sonraki kontrolde boyu ne cıkıcak bakalım ben de merak ediyorum.

kızlar kiloları takmayın okadar bir şekilde verilir nasıl olsa..bende toplam 15 kilo almışım 53 tüm 68 kiloyum şimdi.amaaan boşver...cokacimcoook

amin amin insallah vallahi bu kilo derdini bende kontrole gidene kadar takmiyorum ama kontrol gunu ister istemez taktiriyolar maalesef bende en son 16 kilo almistim bkalim bu persembe ne olceekkkk :)))))

maşallah canım kontrolunuz güzel gecmiş,bız de cok az ve bulanık sekilde yandan yuzunu görebildik bebişin.artık iyice buyuduler tabi ekrana da sıgmıyorlar haliyle

ay ne guzel haftasonu parti varmıs sizde boshayallersmile
işte böyle zamanlarda keske benım de kardesım olsaymıs diyorum.valla cok guzel bi sürpriz olmus.aferin kardesıne valla vereliniortak

selam herkese opuyorumnanaktan
yeni bir haftaya daha basladık hepimiz için hayırlı olsun

tskler nilaycım.15 gun sonraki kontrolde boyu ne cıkıcak bakalım ben de merak ediyorum.

respi sen boyunun bianda çok uzamasınımı tuaf bulmuştun...bence normal nekadar doğru ölçüm yapılıyp bilmiyorum ama ben,m oğlumda 1 hafta önce 47.5cm ken 1 hafta sonra 51 cm çıktı..

kızlar yaa benim sol kasığım elimle ellediğim zaman sanki çürümüş gibi acıyo sizde de varmı..hep sola yatıyorum ondan mı oldu acaba.....

merhaba kızlar?tuba maşaallah bebişine çok iymş kilosu.
ya verirz kiloları bende çok dert etmiyorum...nasıl olsa yaza geliyo bol bol yürürüz...

Canım Selam,

Maşallah valla, yolunda gidiyor, inşallah öyle de tamamlanır... Korkuyorum bazen, iyi giderken kötü bişey çıkacak diye... Demin yazdığını düşünüyordum, önce kese göründü, bebek falan yoktu, sonra minnacık bişey gördü doktor amcası, bebek burada dedi :), şimdi ise parça parça görüyoruz bebişleri... İnşallah sağlıkla elimizde bol bol görür koklarız minnoşları :)) Kardeşim, aştı olayı valla, çok mutlu oldum, gerçekten... Ben de yeğenime ve ona deli oluyordum, şimdi farklı bir açıdan olayı yaşamak ta çok keyifliymiş :))) Sen nasıl oldun?

ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))

bebeğine maşallah canım ,Allah gonlune göre dogum nasip etsin
ama bu anlattıgın resmen cinayet.hem de gercek olamıycak kadar insanlık dışı bişi

öncelikle maşallah oğluşuna
sıgara içmek isteyen bendim,çözüm olmuycağını biliyorum ama doktordan sonra canım kadar sıkılmıştıki sanki sıgara içince hafifliycektim,ama içmedim tabiyki
canım o anlık stresin yuzunden ihtiyac hissetmişsindir ama düşünmemeye calış lütfen.sonuçta karnındaki masum yavrunun hiçbişeyden haberi yok.sigara hiç içme lütfen onun yerine sakız çiğne yada yalnız kalıp agla daha iyi
10 senedir gunde 1 paket içen birisiydim.bırakabilecegımı düşünmezdim çünkü içmesini cok severdim maalesef.
şükürler olsun 2 senedir içmiyorum.ve su anda da sanki ömrüm boyunca hiç o mereti içmemiş gibiyim.
respi sen boyunun bianda çok uzamasınımı tuaf bulmuştun...bence normal nekadar doğru ölçüm yapılıyp bilmiyorum ama ben,m oğlumda 1 hafta önce 47.5cm ken 1 hafta sonra 51 cm çıktı..

hadi yaa aklım hala almıyor valla :uhm: son dönemde ishaldim o yuzden her gun muz yedim acaba o mu boy attırdı bızım hatuna boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…