ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))
maaşallah bebeğine respi olabilir cnm bırden bıre boy atabılı rpeki ölçümler nasıl doğru haftayı veriyosa sorun dııldır
tekrardan maaşalahhhhh
benim dr. kiloya bişey demiyo allahtan...ayy yine karnım ağrıyo eve verseler şu nst makinesini ağrımız oldukça sancımı die baksak süper olurdu....
amaan tubatuba, takilma...
bana da kiziyor doktorum her gittigimde firca :)
56 yla hamile kaldim simdi 75 im :) 19 kilo, yarin kontrolum var bakalim 20 yi gecmisimdir belki
canim gozun aydin cok sevindim adina kocaman masallahh
aman dikkat et canım ya, çok ağrın olursa git mutlaka ihmal etme
Cumartesi benim de kontrolum vardı, 33+5 günlük gittik doktorumuza, bizim yumurcak yine yüzünü göstermedi.. Bu hafta sonunun en güzel olayı ise kardeşimin başta süpriz diye düzenlemeye çalışıp, bir arkadaşımın ağzından kaçırdığı için öğrendiğim "baby shower" partisi idi... İnanılmaz güzel hazırlamıştı.... Çok sevdiğim dostlarım, yıllarca görmediklerim, akrabalar gelmişti... Bebek gelmeden bir sürü hediyesi geldi :))) Bana ve eşime bebek öncesi süper bir moral oldu... Bu gazla umarım sağlıkla doğururum kaydirigubbakcemile5
selam herkese opuyorumnanaktan
yeni bir haftaya daha basladık hepimiz için hayırlı olsun
tskler nilaycım.15 gun sonraki kontrolde boyu ne cıkıcak bakalım ben de merak ediyorum.
daha bu sabah gittim sancı yokkkkkkkkkk..ama açılma 2 cm olmuş....artık c.tesi günkü kontrolu beklerim..boşu boşuna tuşe muaynesi oluyorum...
tamam canım ,evde falan doğurma da :))))))
ben çıkıyorum kzlar, bugün baya yoruldum, kendinize iyi bakn
off bilmiyoruma artık...düşündükçe daralıyorum acaba erken mi sancılar için yoksa normal doğum yapamazsan die korkuyorum bakalım c.tesi ne çıkıcak..
maşallah canım kontrolunuz güzel gecmiş,bız de cok az ve bulanık sekilde yandan yuzunu görebildik bebişin.artık iyice buyuduler tabi ekrana da sıgmıyorlar haliyle
ay ne guzel haftasonu parti varmıs sizde boshayallersmile
işte böyle zamanlarda keske benım de kardesım olsaymıs diyorum.valla cok guzel bi sürpriz olmus.aferin kardesıne valla vereliniortak
ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))
ama bu anlattıgın resmen cinayet.hem de gercek olamıycak kadar insanlık dışı bişiAllah korusun canım ,bende sigarayı geçte olsa bıraktım ,inşallah bebeğim doğuncada içmem,dün bend birisinden duydum,kadının biri hiç azaltmadan günde bir paket içmiş bebeği doğumdan 2 hafta önce karnında ölmüş oksijensiz kaldığı için...
canım o anlık stresin yuzunden ihtiyac hissetmişsindir ama düşünmemeye calış lütfen.sonuçta karnındaki masum yavrunun hiçbişeyden haberi yok.sigara hiç içme lütfen onun yerine sakız çiğne yada yalnız kalıp agla daha iyiöncelikle maşallah oğluşuna
sıgara içmek isteyen bendim,çözüm olmuycağını biliyorum ama doktordan sonra canım kadar sıkılmıştıki sanki sıgara içince hafifliycektim,ama içmedim tabiyki
respi sen boyunun bianda çok uzamasınımı tuaf bulmuştun...bence normal nekadar doğru ölçüm yapılıyp bilmiyorum ama ben,m oğlumda 1 hafta önce 47.5cm ken 1 hafta sonra 51 cm çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?