Canım Selam,
Maşallah valla, yolunda gidiyor, inşallah öyle de tamamlanır... Korkuyorum bazen, iyi giderken kötü bişey çıkacak diye... Demin yazdığını düşünüyordum, önce kese göründü, bebek falan yoktu, sonra minnacık bişey gördü doktor amcası, bebek burada dedi :), şimdi ise parça parça görüyoruz bebişleri... İnşallah sağlıkla elimizde bol bol görür koklarız minnoşları :)) Kardeşim, aştı olayı valla, çok mutlu oldum, gerçekten... Ben de yeğenime ve ona deli oluyordum, şimdi farklı bir açıdan olayı yaşamak ta çok keyifliymiş :))) Sen nasıl oldun?
kızlar yaa benim sol kasığım elimle ellediğim zaman sanki çürümüş gibi acıyo sizde de varmı..hep sola yatıyorum ondan mı oldu acaba.....
tesekkur ederim iyiyim canım a.s.
gunler yaklastıkca dogum sonrası endişelerini şimdiden yasar oldum,kafamda bir sürü senaryolar kuruyorum
mesela hastanede sezaryenden sonra odaya geldiğimde bebişi ilk kucagıma aldıgımda o odada bebekle yalnız olmak istiyorum.odadakileri ne yapsam da dısarı çıkartsam diyorum.
belki ağlıycam belki onunla konuscam.yani kimsenin film izler gibi bızı izlemesını istemıyorum.kızımla bana özel kalmalı o an
yada mesela kimseler bebegı kucagına almasın opmesın diye neler yapabilirim sımdıkı gündemim bu aklinialirimsmile
sanırım hemşirelere tembih edicem benden sonra odaya getirsinler bebişi bilmiyorumkismile
Bende de sabaha kadar karın ağrısı oldu. bıcak gibi. Ara ara en cok da belime sancı yapmaya basladı erken mi diye de düsünmeden edemiyorum? 33. haftadayım daha?
kaydirigubbakcemile3 Hastane ve sonrası ile ilgili senaryolar bende de oluşmaya başladı... Ben normal düşünüyorum, öncesinde bekleme aşamasında, nasıl bir süreç yaşayacağımı tam bilemediğim için, yanımda eşimi istiyorum... Eltimin doğumunda, doğuma giriyor diye haber aldığım için hastaneye gitmiş, 2-3 saat yanında olmak durumunda kalmıştım. Kayınvaldem, kayınpederim, eltimin babası falan da oradaydı... O anki ruh halimi kestiremiyorum, belki iyi olur, belki de kimseyi istemem... alınganlık yapacaklar diye çekiniyorum. Herkes en az bizler kadar hassas oluyor nedense :jeyyar: Bir de sonrası var tabi, başbaşa kalma isteği ve konukların savılması... ben çok kalabalık olursa hemşireyi çağırıp bakım odasına almalarını isteyeceğim. Eşimle anlaştık bu konuda, o gidip söyleyecek, onlar da sanki bakım saati gibi alacaklar bebeği :dance:
selam canım
gecmiş olsun ,karın agrısı büyüyen rahim yuzunden olabilir.ama çok rahatsız ediyorsa sen yine de yarın doktoruna bi sor istersen
kaydirigubbakcemile3 Hastane ve sonrası ile ilgili senaryolar bende de oluşmaya başladı... Ben normal düşünüyorum, öncesinde bekleme aşamasında, nasıl bir süreç yaşayacağımı tam bilemediğim için, yanımda eşimi istiyorum... Eltimin doğumunda, doğuma giriyor diye haber aldığım için hastaneye gitmiş, 2-3 saat yanında olmak durumunda kalmıştım. Kayınvaldem, kayınpederim, eltimin babası falan da oradaydı... O anki ruh halimi kestiremiyorum, belki iyi olur, belki de kimseyi istemem... alınganlık yapacaklar diye çekiniyorum. Herkes en az bizler kadar hassas oluyor nedense :jeyyar: Bir de sonrası var tabi, başbaşa kalma isteği ve konukların savılması... ben çok kalabalık olursa hemşireyi çağırıp bakım odasına almalarını isteyeceğim. Eşimle anlaştık bu konuda, o gidip söyleyecek, onlar da sanki bakım saati gibi alacaklar bebeği :dance:
gunler yaklastıkca dogum sonrası endişelerini şimdiden yasar oldum,kafamda bir sürü senaryolar kuruyorum
mesela hastanede sezaryenden sonra odaya geldiğimde bebişi ilk kucagıma aldıgımda o odada bebekle yalnız olmak istiyorum.odadakileri ne yapsam da dısarı çıkartsam diyorum.
belki ağlıycam belki onunla konuscam.yani kimsenin film izler gibi bızı izlemesını istemıyorum.kızımla bana özel kalmalı o an
yada mesela kimseler bebegı kucagına almasın opmesın diye neler yapabilirim sımdıkı gündemim bu aklinialirimsmile
sanırım hemşirelere tembih edicem benden sonra odaya getirsinler bebişi bilmiyorumkismile
Canım hiç olmuyordu dün ilk defa yasadım. usutmus olabilirim diye düsündüm birde bende seker cıktı diyet uyguluyorum. sürekli ot tuketiyorum bagırsak agrısı da yasamıs olabilirim bi acayipti cünkü:) yarın kontrolum var soracagım. ne olur ne olmaz:) bende bide bebegin esi de asagıda4 aydır surekli yatıyorum sadece tuvalet izni var kanama olmasın diye yani taptalihsiz bi gebelik yasıyorum ama sonu guzel olacak insallah
bende de aynı düşünceler var hormonların oyunu falan değil ama ben her zaman hamile kalmadan önce bile kimseyi istemiyorum diyordum. bebeğim gelsin kocamla rahat rahat sevip koklayıp ağlaşalım sonra gelsin herkes ben rahat olamam pembe dizi gibi ne o öyle yaa ama ne yapıcam bilmiyorum. sezaryende kurulan plan mantıklı benimle çıksın ama imkansız gibi duruyor
canım sanırım ilk bebeğin...
ben de ilk hamileliğimde aynı duyguları yaşamıştım..hatta görümcemler doğsa da şu kızın sevsek derlerdi..ayyyyyyy bi gıcık olurdum ki..nasıl veririm başkasının kucağına diye düşünürdüm hep..ama doğduktan sonra öyle bi düşüncem klamadı..
hele de sezeryan olunca başkalarına ihtiyacın oluyor gerçekten..
herkese selamlar
bende 34+1 haftaligim hamileligim 2 gun önceye kadar süperdi halsizliklerim oluyodu ama dinlenince geciyodu 2 gundur sürekli yatiyorum diyebilirim yemegi bile oturarak yaptim bugun ayaktayken dizlerimde derman yokmus bayilcakmisim gibi hissediyorum esim son ay normal agirlastin diyo ama ben sizlerede sorayim dedim sizdede oluyomu böyle halsizlik ??
selam kızlar..doktordan geldik..çok şükür iyiydi bebişim..3 haftada 400 gr almış benim sıska bebişim..
2200 gr olmuş..
iş yapma dedi doktorum yine...mayısı görürsek iyi olur dedi..yine de 20sinde nst yapcak..ona göre bekleticek..son güne kadar bekleyelim dedi...işime geldi benim de...
ayarlanacak birsürü işim var çünkü..acelemiz yok..suyu falan herşeyi iyi..
selam kızlar
duru bebişimiz gelmiş inşallah herşeyi iyidir.darısı başımıza artık.
bizde c.tesi dr.daydık oğluşum 2357 gram olmuş.hatfa olarakta 34 hafta gözüküyodu.doğum pozisyonundaymış.çok şükür herşeyimiz iyiymiş.
Geçmişe şöyle bir baktım, en büyük haber bir bebek daha gelmiş.... GAMZEEE gözün aydın canım, Duru bebek hoşgelmiş.... Hepimiz sıra ile sağlıkla kucağımıza alırız inşallah... Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin, zor bir süreç geçirmişsin, sağlıkla tamamlarsın sen de inşallah...
Cumartesi benim de kontrolum vardı, 33+5 günlük gittik doktorumuza, bizim yumurcak yine yüzünü göstermedi.. Süpriz yapacak sonunda :)) Doktorumuzun söyledikleri olumlu idi. zemuszemus Bebeğimiz 2400 gram olmuş, doktorum tahminen 3500 olur bu dedi.. Normal doğum yapabilirsin gibi görünüyor dedibiraz korkmakla birlikte gönlümden geçen bu.. Benim de hafif kasılmalarım, yürüyüş yaparken sancı saplanması gibi şikayetlerim oluyor, doktorum normal olduğunu artabileceğini, endişelenmemem gerektiğini söyledi..Bel, sırt ağrılarımın normal olduğunu belirtti...
Bu hafta sonunun en güzel olayı ise kardeşimin başta süpriz diye düzenlemeye çalışıp, bir arkadaşımın ağzından kaçırdığı için öğrendiğim "baby shower" partisi idi... ınanılmaz güzel hazırlamıştı.... Çok sevdiğim dostlarım, yıllarca görmediklerim, akrabalar gelmişti... Bebek gelmeden bir sürü hediyesi geldi :))) Bana ve eşime bebek öncesi süper bir moral oldu... Bu gazla umarım sağlıkla doğururum kaydirigubbakcemile5
Benim de geçtiğimiz Cuma kontrolüm vardı. Bebeğim 2 kilo civarındaymış, ben hiç kilo almamışım 2 hafta öncesine göre. Şu ana kadar 7 kilo aldım. Doktorum süper gidiyosun dedi. 2 hafta sonraki kontrolümde nst ye girecekmişim. Bebeğimin kafası aşağıda, normal doğuma hazır gözüküyor:) Bir de doktorum böyle devam edersem ve zamanında doğum yaparsam 3200 gr doğum yaparsın dedi. Ayy bide oğlumm aşırı hareketli benim:) 32.hafta raporumu uzattırdım.37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
slm kızlar biz kızımla dr dan geldik 34+2 deyiz.2600 gr olmuş kızım boyuda 48 cm.Allaha şükür sağlıklı yavrum herşey yolunda.doktoruma soledim sezaryan istediğimi hep normal diyodu ama bu sefer ikna ettim doğumum 6 mayısa inşallah
ben geldim kızlar, oğlum gayet iyimiş, kilosu 2570 gr mış, boyunu söylemedi, doğana kadar 3 buçuğu geçer dedi, şu an normal doğum gözüküyo dedi, benden bu kadar :)))
kızlar bugun kontrolum vardı dr daydık.hersey ıyı dedı dr cok sukur.kızım da ıyıymıs.2600 olmus masallah kızım:)bıraz onden gıdıyo dedı dr 2 hafta buyuk gorunuyomus.o yuzden erken gelmek ısteyebılır dıkkat et dedı.bende bu hafta cantamı hazırlıcam artık.dr oyle deyınce telaslandım valla.2 hafta sonra tekrar gıdıcez.
bu arada yarın ınsallah mobılyalarımız gelıyo.dolambınıda yerlestırıcem:)
slm mayıs anneleriii....bebişlerini gerenlere maşallah diyorum...göreceklerde güzel haberlerle gelir inş...
bugün yine hastanedeydim...bıktım tuşe muaynesinden yaaa...mafoldumben malum karnım ağrıyo demiştim gecede çok olunca bel ağrısıyla birlikte dr.umu aradım gel dedi..nst de yine sancı yok...ama açılma 2cm olmuş..aklım almıyo sancı olmadan nasıl açılma olurki...artık her ağrımoldunda direk hastaneye gidicekmişim ole dedi dr.um..zaten 10 nisanda randevum var..ozamana kadar beklerim tuşe kabus gibi bütün ebelere açtım nerdeyse...:kedi:
Ayy ben de mayıs annesiyim. çok sıkıntılı bi gebelik geciriyorum ama az kaldıgı için çok mutluyummayısın 28 i muhtemel dogum tarihiydi bebişimin ama dr 2 hafta öne çekti şimdilik. bende plasenta previa var bide seker yuksek çıktı. zaten 4 aydır sadece tuvalete kalkmaya izin var işimi bile bıraktım. Umarım sag salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. Sizde de bel agrısı cok oluyor mu yoksa ben sürekli yattıgım için mi böyle?
günaydın kızlar dün akşama kadar hastanedeydim günlerdir deli gibi kaşınıyorum karaciğer testlerine baktırdık sorun yok ama böbrekte problem var hep tucaletim var zannediyorum meğer tam boşalmıyormuş idrar birikiyomuş 2 evresi doğumdan sonra genelde geçiyomuş ama geçmezse hoş bi durum değil kaşıntıma çözüm bulunmadı en son farklı losyon kullandım o rahatlattı dün asistan aradı bizim hocayı bugün ofisine çağırdı zaten perşembe kontrolüm vardı öğleden sonra gidecez bakalım ay bide eşime kızdım akşama kadar hastanedeymişiz bi trip attı sanki keyfimden ordayım sinir etti beni dün gerçekten ne yaşadığımızı hiç anlamıyolar bazen bu arada bebiş 2100 33+3 e göre bana az geldi önceden kilosu önden gidiyodu şimdi niye yavaşladı bilmiyorum
özgecim sanırım aydında yaşıyorsun.hangi hastanede doğum yapacaksın.bende şu an da sökede annemlerin yanındaym merak ettm.kızlar az önce doğum yapacağm hastanenin resimlerine baktım insan o doğum servisini falan görünce tırsıyor bende korku yok ama sanki o odaya girince korkacakmışım gibi geliyoreyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
slm kızlar bugün oğluşumun odası geldi herşey tam istediğim gibi rabbime şükürler olsun...
ama illa can sıkıcı şeyler oluyo kayınvalideme canım sıkıldı zorlada olsa geldi bakmaya bi güle güle kullansın bile demedi yaaa sinir oldum pazara gidecektik beraber evden çıkalım diye kırk takla attı resmen ki okadar da bende olmalarından memnuniyetimi dile getiriyorum istiyorum ki gelsin ama yok elinde anahtarı teli hadi hadi diye çıktık evden çocuğumun odasına bile doya doya bakamadım
çok canım sıkıldı düşünüyorum doğumda ne yapacaklar gurbette olmakne zormuş yaa kusura bakmayın konunun dışına sarktım ama kimseyle dertleşemiyorum bi szi varsınız ki iyi ki varsınızzz....başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?