2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar, kimse yok ama olsun. benim oğlan anasına alıştırma yaptırıyor. 2saatte bir insanın çişi mi gelir? uykusu mu kaçar? günlerdir deliksiz uykuya hasretim ya. bir de 2aydır evdeyim yani. çalışsam nolurdu bilmem. neyse siz bu yazıyı okurken ben heralde yatağıma dönmüş olacağım. :) tatlı rüyalar mayıs anneleri...

günaydın annişler. bebklerini görenlere maş.

uykusuzluk bende de var. sürekli tuvaletim geliyor. yatağa geliyorum geri gidiyorum bi damla yapıyorum ama o bi damla bana sancı yapıyor dr söyliyeceğim gittiğimde bakalım daha 2 hafta var kontrole ama olsun bu sefer iyice tembihledi dr 1aydan önce gelme diye

günaydın kızlar wc benide bunaltıyo eşiğe geliyorum var gibi sanki neyse az kaldı kuzular için herşeye değer

günaydın annişlerrrrrrrrrr
nasılsınınz umarım iyisiniz
söyle bir göz gezdirdim yorgunluklar, uykusuzluklar
hepinize kolaylıklar Allah yardımcınız olsunboshayallersmile

sıkışman normal yer daralıyor baskı var ama sancı pek normal değil idrar yolu enfeksiyonu olmasın
dr randevunada çok varmış sağlık ocağında olsun bi tahlil yaptır bol su iç bence ihmal etme gidemesende iç çamasırını kuru tutmak temizliğine dikkat etmek bol su içmek enfeksiyona engel oluyor bendede bir ara oldu dikkat edince atlattım ilaç kullanmadan ilerleyince daha fenaboshayallersmile

günaydınlarrr............

kızlar dün akşam bir arkadaşım doğum yaptı.bir tosuncuk geldi 3800 kg doğmuş.epidurallli normal.çok rahat etmiş.cesaret geldi vallahi.doğumdan çıkmış tel etti bana sesi öyle iyi geliyordu ki............

darısı başımızaaaa..........

canım benim hayırlı olsun güle güle sağlıkla mutlulukla kullannsın bebişin inşallah...
takma kafaya böyle şeyleri...kayınvaldeler ne kadar iyi olursa olsun illa bazı hareketleri zorumuza gidiyor...boşveeerr...kimseden fazla bişey beklememek lazım..sonunda hayal kırıklığı oluyor...
benim kayınvaldem ve kayınpederim de doğuma bikaçgün kala gelicekler...ben de eminim sıkıntı yaşıycam...Allah için kayınvaldem kızı gibi sever beni çok iyi anlayışlıdır...
ama biyerde mutlaka canımızı sıkıyorlar...ben de umursamıycam...ben iyi olayım bebeğim iyi olsun bu bana yeter....sen de öyle düşün..herşeyden önemlisi bebeğinin sağlığı...
bakarsın bebeğinin odasına doya doya büyütürsün içinde inşallah...

ne güzel..maşallah arkadaşının bebeğine
Allah herkese böyle rahat kolay doğumlar yaşatsın..

günaydın..
seninkilerde başka şehirdeler mi?
benimkiler öyle...doğumu duydukları gibi gelirler.tabi haliyle bende kalacaklar öyle zor oluyor ki...ilkinde 40 gün kaldılar.annemde ısrar eder kalın aaa olurmu ? falan diye.annem de hergün yanımda oluyor ama canı çıkıyor kadının yemek pişir beni besle bebekle ilgilen her evi temizle..kayınvalidemde hiç üzmez kendini giyinir oturur........

canım öncelikle oğluşunun odası hayırlı olsun içine sinmesi çok önemli ne güzel sağlıklı mutlu günlerde kullansın inşallah, kayınvaldene de sıkma canını düşüncesizlik etmiş öyle herkesi ve herşeyi ciddiye alır önemsersek kendimize yaparız, insan büyüyüp olgunlaştıkça başkalarının kendini kolay kolay üzmesine izin vermiyo çünkü bir bakmışsınbaşka bir gün herşey düzelmiş olabiliyor ama o anda biz stres yapıp üzüldüğümüzde beynimizde bir sürü hücre ölüyo herkesin seni bu kadar kolay üzmesine izin verme yani bu hemen olmuyo çünkü ben de çok ince düşünceli bir insanım ama inan bir süresonra başarıyorsun ve benim yeni felsefem beni sıkan mutsuz eden insanlarla çok fazla diyaloğa bile girmemek ha bunu kayınvalden içinyapamazsın çünkü yanıbaşındadır veya bir telefon kadar yakındır ama önemsememeye çalış bir bakmışsın başka bir gün gönlünü alıvermiş, ben kayınvaldemle gerçekten çok iyi anlaşıyorum ama inan bana nakış işler gibi eğittim ona karşı hislerimin samimi olduğuna inandırdım onu bozulduğum şeyler olmadımı oldu ama çok çocuk gibi oluyorlar yani kendi annemizle de zaman zaman çatışıyoruz deyip sindirebiliyor işte insan

kayınpeder her an evde zaten rahat etmeye ihtiyaç oluyor ama işte.......bu kez çabuk dönerlerdi ama 3 haziran kuzenin düğün var benim benimkiler bırakmaz aaa kalın düğünden sonra gidinnn......yandım yani......

maşallah prensesimize ne güzel kız çocuğu için kilosu çok iyi benim prensesler 3 kilo doğmuştu seninki 3.500 doğar kesin daha da fazla olabilir maşallah mobilylaları da geliyormuş ne güzel Allah içinize sindirsin sağlıkla kullansın prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…