sıkışman normal yer daralıyor baskı var ama sancı pek normal değil idrar yolu enfeksiyonu olmasıngünaydın annişler. bebklerini görenlere maş.
uykusuzluk bende de var. sürekli tuvaletim geliyor. yatağa geliyorum geri gidiyorum bi damla yapıyorum ama o bi damla bana sancı yapıyor dr söyliyeceğim gittiğimde bakalım daha 2 hafta var kontrole ama olsun bu sefer iyice tembihledi dr 1aydan önce gelme diye
Günaydın kızlar
slm kızlar bugün oğluşumun odası geldi herşey tam istediğim gibi rabbime şükürler olsun...
ama illa can sıkıcı şeyler oluyo kayınvalideme canım sıkıldı zorlada olsa geldi bakmaya bi güle güle kullansın bile demedi yaaa sinir oldum pazara gidecektik beraber evden çıkalım diye kırk takla attı resmen ki okadar da bende olmalarından memnuniyetimi dile getiriyorum istiyorum ki gelsin ama yok elinde anahtarı teli hadi hadi diye çıktık evden çocuğumun odasına bile doya doya bakamadım
çok canım sıkıldı düşünüyorum doğumda ne yapacaklar gurbette olmakne zormuş yaa kusura bakmayın konunun dışına sarktım ama kimseyle dertleşemiyorum bi szi varsınız ki iyi ki varsınızzz....başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin...
günaydınlarrr............
kızlar dün akşam bir arkadaşım doğum yaptı.bir tosuncuk geldi 3800 kg doğmuş.epidurallli normal.çok rahat etmiş.cesaret geldi vallahi.doğumdan çıkmış tel etti bana sesi öyle iyi geliyordu ki............
darısı başımızaaaa..........
canım benim hayırlı olsun güle güle sağlıkla mutlulukla kullannsın bebişin inşallah...
takma kafaya böyle şeyleri...kayınvaldeler ne kadar iyi olursa olsun illa bazı hareketleri zorumuza gidiyor...boşveeerr...kimseden fazla bişey beklememek lazım..sonunda hayal kırıklığı oluyor...
benim kayınvaldem ve kayınpederim de doğuma bikaçgün kala gelicekler...ben de eminim sıkıntı yaşıycam...Allah için kayınvaldem kızı gibi sever beni çok iyi anlayışlıdır...
ama biyerde mutlaka canımızı sıkıyorlar...ben de umursamıycam...ben iyi olayım bebeğim iyi olsun bu bana yeter....sen de öyle düşün..herşeyden önemlisi bebeğinin sağlığı...
bakarsın bebeğinin odasına doya doya büyütürsün içinde inşallah...
slm kızlar bugün oğluşumun odası geldi herşey tam istediğim gibi rabbime şükürler olsun...
ama illa can sıkıcı şeyler oluyo kayınvalideme canım sıkıldı zorlada olsa geldi bakmaya bi güle güle kullansın bile demedi yaaa sinir oldum pazara gidecektik beraber evden çıkalım diye kırk takla attı resmen ki okadar da bende olmalarından memnuniyetimi dile getiriyorum istiyorum ki gelsin ama yok elinde anahtarı teli hadi hadi diye çıktık evden çocuğumun odasına bile doya doya bakamadım
çok canım sıkıldı düşünüyorum doğumda ne yapacaklar gurbette olmakne zormuş yaa kusura bakmayın konunun dışına sarktım ama kimseyle dertleşemiyorum bi szi varsınız ki iyi ki varsınızzz....başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin...
kızlar bugun kontrolum vardı dr daydık.hersey ıyı dedı dr cok sukur.kızım da ıyıymıs.2600 olmus masallah kızım:)bıraz onden gıdıyo dedı dr 2 hafta buyuk gorunuyomus.o yuzden erken gelmek ısteyebılır dıkkat et dedı.bende bu hafta cantamı hazırlıcam artık.dr oyle deyınce telaslandım valla.2 hafta sonra tekrar gıdıcez.
bu arada yarın ınsallah mobılyalarımız gelıyo.dolambınıda yerlestırıcem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?