2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:) kayınvalidecim bu haftasonu gelicekti ama işlerini ayarlıyamamış gelemedi,2ay istanbulda kaldı,20gün eskişehirde(hızlı trenle ankaraya 1.5saat),tam ankaraya gelim haftasonu dediği zamanda işleri çıkmış,benimde canıma minnet,hadi bana evime gelmesin de,insan birtanecik evladını özlemezmi ya,varı yoğu bir oğlu var,sabahdan çık gel oğlunla görüş yine git,doğumada zaten dükkanı açılıyor o yüzden gelmiycekmiş
eflatuncum hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğin,hiçbişeye de canını sıkma :)bebeklerimizde bizim yaşadığımız stresi yaşıyor

çok mu seviyon kız kayınvalideciğini?

sorma çokkkk seviyommmm

heheheheheeheekaydirigubbakcemile5 benimkide iyidir aslında hiç bir şeye karışmaz falandaa.......ben evimde rahat kalmak istiyorum tabi .birde böyle hastalık gibi durumlarda pek olmuyor.annemede çok yardım ettiği söylenemez tek derdim o iştee....atlatacağız bakalımmm....

ay maaşallah canımcım yaaa darısı hepimizin başına gerçekten. bakalım bizler neler yaşayacağız?

tatlım çok doğru söylemişsin, düşüncelerine bayıldım zira bende bu felsefeyle hareket ediyorum ama bugün kendime engel olamadım akrabalarımdan birine çok sinirlendim, tansiyonum çıktı. annem yatıştırdı beni ama hala sinirliyim o insana o derece.

kayınvalide konusunda ben de düne kadar aynı fikirdeydim ama son günlerde hormonlardan mıdır nedir kadın ne dese batmaya başladı bana. birde doğumdan sonra 2 ay bende kalacağını duydum iyice stres oldum, zaten annemle yanyana oturuyoruz aynı anda iki annenin evde ne işi var yaaaaaaaa? di miiiiii? dönüşümlü gelip gitsinler haksız mıyım??
:uhm:

haklısın işte kuşum benimde derdim bu ben annemi ille çağırıyorum o bende kalıyorr.....annem her işi yapıyor o da keyif yapıyor beberği anca sevmeye kucaklıyor...ohhhhh..........banada geliyorlarr tabii...

haklısın işte kuşum benimde derdim bu ben annemi ille çağırıyorum o bende kalıyorr.....annem her işi yapıyor o da keyif yapıyor beberği anca sevmeye kucaklıyor...ohhhhh..........banada geliyorlarr tabii...

ya benimki öle böle diil hem eski hem de dik kafalı. geçenlerde bebeğin gözüne doğar doğmaz limon suyu sıkılır dedi cinnet geçiriodum kan oturdu yüzüme. kırmadan anlatmak için çok çırpındım iddia edip duruo bide netten baksana ne yazıo diye ısrar etti. gözünün önünde açtım neti araştırdım tehlikelerini okudum accık ikna oldu. yani tek başıma benim açıklamam yeterli olmuyo hep kendi bildiiği en doğru.

loğusalıkta da öle çen çen konuşurda akıl vermeye kalkarsa valla tutamam kendimi gibi gelio. eşime şimdiden tembih ediom; bebekle ilgilenmek benim işim anneler yemek ve temizlik işlerine bakcak ötesine karışmasınlar diye. annesini işlesin yavaş yavaş..

merhaba bebişler ve annişlerrrrrrrrrrr..

tıff benim kayınvalde de doğunca tuzlanacak diye..bende netten gösterdim..köpürdü..büyük lafı dinleyin diye...bide doğum yap annen 1 hafta 10gün falan dursun gitsin ben geleyim diyo..delirtcek beni...

ben direk yok da diyemiyorum belki haklıdır diyorum, nerden bilicem diye tecrübeli kadın sonuçta, ama mesela o da bebeğe 6 ay dolmadan ek besin vermeyi savunuyor, bu kadar ayağa düşmüş artık genel geçer olmuş bir bilgiyi bile nasıl sindirmemiş olur diye düşünmeden edemiyorum ben de bir de son zamanlarda iyice suyuna gidiyorum eskiden bir mesafe vardı şimdi çok yok nasıl net hayırlar derim bilemiyorum,istemediğim bir şey yaşadığımda da acayip sinir olurum kötükedihüso

günaydınnnn

ben de bitek benim kayınvalidem kalcak sanıyodum meğer çoğumuzun öleymiş:) bi de onların ilk torunu doğumdan sonra kalırım diyolar off ben bakarım ya bebişime!! nasl rahat edicem ki onlarla..

bizimkide 3 ay olunca yavaş yavaş herşeyden verecekmiş..hemde et suyu,inek sütü falan..çocuğumun midesini mahvedecek...klava:kötükedihüso

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım ben orta direk idare ediyorum geçmişi okudum geldim relax ve tubatuba nın gözü aydın maşallah yavrularına tuba sormuş kontrol ne zaman diye bu perşembe kısmetse bende bugün itibariyle 17 kilo almışım hayırlısı napalım olcak o kadar. doğum yaklaşınca konu lohusalığa gelmiş gökkuşak senin anneden birtanede bende var herşeyi yapar kendini deli gibi yorar kayınvalidemde iki elini bağlar keyif çatar lohusa yatağının yanına bir sandalye koyup gelen gidene bakar tam kraliçe yani gözümün önünde canlanıyor yani geçen gün eşime çattım biraz en azından rahatladım sözde park yatağı onlar alacaktı tık yok barı alıcaz diye laf etmeselerdi. görürsün iki takımın altına bir ayakkabı almadan gelicek annen dedim şaşırdı kaldı benim annemse herşeyimi aldı yetmedi bana alıyor diye eşimede kıyafet aldı. diğer taraf ise tek gelinlerine ilk doğumunda bir lohusa geceliği bile almadı. daha şimdiden alınganlıklar başlıyor neyse.sizde ne var ne yok.

kyınvalide olunca çok cadı gelir sana kim olursa olsun biricik oğlunu alyo koaly mı? kaydirigubbakcemile

kız benim cadılık geçse kaynanaya geçerdi....

yoksa yoksa bende cadı kaynana mı oluyam hayırrrrrrrrrrr olamazzzzzzzzzzzdelikafadulden

kız o da var bide bak sahi büyük oğluna yapılmış sanırım tuzlama işi daha onu konuşmadık ama doğumdan sonra yapmaya kalkarsa bilmiom artık kan çıkar sanırsam. hahahahhaaaa

ayy bizim gelinlerde bizden şikayet etmesin..:)bilmiyorumkismile

ahdım var çok cadı br gelinim olmazsa hep huyuna gidicem heveslerini yapcam..

valla ben geline kök söktürebilirim hehehehehe,

valla benim kaynanam yenilerde batmaya başladı bana da kızlar. öncesinde arkadaşın dediği gibi sabredip nakış gibi işledim onu ince ince. çok sevio şuan ama dediğim dedikliği yok muuuuuuuuuu??? ay bide menopoza girio benimki yaaaa artık eşimle muayyen günlerini bilioz ona göre davranıoz, gene heyheyleri üstünde ses etmeyelim dioz..:roflol:

hehehe seninki hepten coşmuş yok benimkiler o konularda hiç karışmazlar ve çekinirler 6 yaşındaki kızıma bile davranışlarında hala temkinlidir aldıkları çikolatayı bile bana sormadan vermezler....ben bir kere söyledim kuşum sonra sustular ilk kızım doğduğunda..ben çocuk gelişici ve eğitimcisiyim ne nasıl yapılır çok iyi biliyorum sizinkiler de artık mazi oldu dedim...kaydirigubbakcemile3arada ilk zaman lar aaaa uuuu dediği oldu ama hiç taviz vermedim herşey normale döndü...mesela ilk 6 ay hiç su verilmez emiyorsa bebek o ona çok ters gelirdi.ağladıkça bu çocuk susuyor ondan diye diretti.bir gün hiç unutmuyorum o kadar diretti ki yıldım kızımda nasıl ağlıyor ona göre susuzluktan çay kaşığı ile su vermeye kalktı kızım oldu mosmor yutamadı anında rentıpa nasıl yetiştirdiğimi bilmiyorum tıkandı çocukk..sonra o oldu bir daha karışmadı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…