Günaydın kızlar
günaydıııııııına.s.a.s.
günaydın kızlar...
günaydınnnn herkese
:) kayınvalidecim bu haftasonu gelicekti ama işlerini ayarlıyamamış gelemedi,2ay istanbulda kaldı,20gün eskişehirde(hızlı trenle ankaraya 1.5saat),tam ankaraya gelim haftasonu dediği zamanda işleri çıkmış,benimde canıma minnet,hadi bana evime gelmesin de,insan birtanecik evladını özlemezmi ya,varı yoğu bir oğlu var,sabahdan çık gel oğlunla görüş yine git,doğumada zaten dükkanı açılıyor o yüzden gelmiycekmiş
eflatuncum hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğin,hiçbişeye de canını sıkma :)bebeklerimizde bizim yaşadığımız stresi yaşıyor
sorma çokkkk seviyommmmçok mu seviyon kız kayınvalideciğini?
sorma çokkkk seviyommmm
günaydınlarrr............
kızlar dün akşam bir arkadaşım doğum yaptı.bir tosuncuk geldi 3800 kg doğmuş.epidurallli normal.çok rahat etmiş.cesaret geldi vallahi.doğumdan çıkmış tel etti bana sesi öyle iyi geliyordu ki............
darısı başımızaaaa..........
canım öncelikle oğluşunun odası hayırlı olsun içine sinmesi çok önemli ne güzel sağlıklı mutlu günlerde kullansın inşallah, kayınvaldene de sıkma canını düşüncesizlik etmiş öyle herkesi ve herşeyi ciddiye alır önemsersek kendimize yaparız, insan büyüyüp olgunlaştıkça başkalarının kendini kolay kolay üzmesine izin vermiyo çünkü bir bakmışsınbaşka bir gün herşey düzelmiş olabiliyor ama o anda biz stres yapıp üzüldüğümüzde beynimizde bir sürü hücre ölüyo herkesin seni bu kadar kolay üzmesine izin verme yani bu hemen olmuyo çünkü ben de çok ince düşünceli bir insanım ama inan bir süresonra başarıyorsun ve benim yeni felsefem beni sıkan mutsuz eden insanlarla çok fazla diyaloğa bile girmemek ha bunu kayınvalden içinyapamazsın çünkü yanıbaşındadır veya bir telefon kadar yakındır ama önemsememeye çalış bir bakmışsın başka bir gün gönlünü alıvermiş, ben kayınvaldemle gerçekten çok iyi anlaşıyorum ama inan bana nakış işler gibi eğittim ona karşı hislerimin samimi olduğuna inandırdım onu bozulduğum şeyler olmadımı oldu ama çok çocuk gibi oluyorlar yani kendi annemizle de zaman zaman çatışıyoruz deyip sindirebiliyor işte insan
ay maaşallah canımcım yaaa darısı hepimizin başına gerçekten. bakalım bizler neler yaşayacağız?
tatlım çok doğru söylemişsin, düşüncelerine bayıldım zira bende bu felsefeyle hareket ediyorum ama bugün kendime engel olamadım akrabalarımdan birine çok sinirlendim, tansiyonum çıktı. annem yatıştırdı beni ama hala sinirliyim o insana o derece.
kayınvalide konusunda ben de düne kadar aynı fikirdeydim ama son günlerde hormonlardan mıdır nedir kadın ne dese batmaya başladı bana. birde doğumdan sonra 2 ay bende kalacağını duydum iyice stres oldum, zaten annemle yanyana oturuyoruz aynı anda iki annenin evde ne işi var yaaaaaaaa? di miiiiii? dönüşümlü gelip gitsinler haksız mıyım??:uhm:
haklısın işte kuşum benimde derdim bu ben annemi ille çağırıyorum o bende kalıyorr.....annem her işi yapıyor o da keyif yapıyor beberği anca sevmeye kucaklıyor...ohhhhh..........banada geliyorlarr tabii...
ay herkes ne kadar dertli kayınvalidelerden-tatlicadiarzu-
ayy bizim gelinlerde bizden şikayet etmesin..:)bilmiyorumkismile
ahdım var çok cadı br gelinim olmazsa hep huyuna gidicem heveslerini yapcam..
ben direk yok da diyemiyorum belki haklıdır diyorum, nerden bilicem diye tecrübeli kadın sonuçta, ama mesela o da bebeğe 6 ay dolmadan ek besin vermeyi savunuyor, bu kadar ayağa düşmüş artık genel geçer olmuş bir bilgiyi bile nasıl sindirmemiş olur diye düşünmeden edemiyorum ben de bir de son zamanlarda iyice suyuna gidiyorum eskiden bir mesafe vardı şimdi çok yok nasıl net hayırlar derim bilemiyorum,istemediğim bir şey yaşadığımda da acayip sinir olurum kötükedihüso
kyınvalide olunca çok cadı gelir sana kim olursa olsun biricik oğlunu alyo koaly mı? kaydirigubbakcemile
merhaba bebişler ve annişlerrrrrrrrrrr..
tıff benim kayınvalde de doğunca tuzlanacak diye..bende netten gösterdim..köpürdü..büyük lafı dinleyin diye...bide doğum yap annen 1 hafta 10gün falan dursun gitsin ben geleyim diyo..delirtcek beni...
ayy bizim gelinlerde bizden şikayet etmesin..:)bilmiyorumkismile
ahdım var çok cadı br gelinim olmazsa hep huyuna gidicem heveslerini yapcam..
ben direk yok da diyemiyorum belki haklıdır diyorum, nerden bilicem diye tecrübeli kadın sonuçta, ama mesela o da bebeğe 6 ay dolmadan ek besin vermeyi savunuyor, bu kadar ayağa düşmüş artık genel geçer olmuş bir bilgiyi bile nasıl sindirmemiş olur diye düşünmeden edemiyorum ben de bir de son zamanlarda iyice suyuna gidiyorum eskiden bir mesafe vardı şimdi çok yok nasıl net hayırlar derim bilemiyorum,istemediğim bir şey yaşadığımda da acayip sinir olurum kötükedihüso
günaydınnnn
ben de bitek benim kayınvalidem kalcak sanıyodum meğer çoğumuzun öleymiş:) bi de onların ilk torunu doğumdan sonra kalırım diyolar off ben bakarım ya bebişime!! nasl rahat edicem ki onlarla..
ya benimki öle böle diil hem eski hem de dik kafalı. geçenlerde bebeğin gözüne doğar doğmaz limon suyu sıkılır dedi cinnet geçiriodum kan oturdu yüzüme. kırmadan anlatmak için çok çırpındım iddia edip duruo bide netten baksana ne yazıo diye ısrar etti. gözünün önünde açtım neti araştırdım tehlikelerini okudum accık ikna oldu. yani tek başıma benim açıklamam yeterli olmuyo hep kendi bildiiği en doğru.
loğusalıkta da öle çen çen konuşurda akıl vermeye kalkarsa valla tutamam kendimi gibi gelio. eşime şimdiden tembih ediom; bebekle ilgilenmek benim işim anneler yemek ve temizlik işlerine bakcak ötesine karışmasınlar diye. annesini işlesin yavaş yavaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?